sdim Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω εάν είναι εδώ το σωστό μέρος για αυτό το post,αλλά προχωρώ: Εχω εγκατεστημένα Vista και Mint KDE σε ένα δίσκο,και Mint Gnome στον άλλο.Το Internet παίζει μια χαρά στα Vista και στο Mint Gnome,αλλά όχι και στο KDE (εγκατεστημένο χτες).Η ιστορία έχει ως εξής: Εχοντας προβλήματα με τη σύνδεση γενικώς,ξεκινώντας από τα Vista,πήγα στο Κέντρο Δικτύου και Κοινής Χρήσης,και στις ιδιότητες της Τοπικής Σύνδεσης,έβαλα χειροκίνητα τα νούμερα για το πρωτόκολλο Internet IPv4,σε όλα,κατόπιν συνεννόησης και υπόδειξης της Forthnet (ήταν σε αυτόματη απόδοση διεύθυνσης ΙΡ,πριν). Με τα ίδια νούμερα,λοιπόν,πήγα και στο Mint Gnome,πήγα στο Edit Connection,έδωσα τα ίδια,και η σύνδεση είναι μια χαρά. Πήγα,λοιπόν,να κάνω το ίδιο και στο Mint KDE,και για λίγο,όλα ήταν ΟΚ.Κατέβασα όλα τα updates,και NVidia drivers... Μετά,όμως,πήγαινα να μπω στο Internet,και δεν γινόταν τίποτα. Οσα νούμερα κι αν άλλαξα,τίποτα...Δεν μπαίνει με τίποτα... Κι όμως,Vista και Mint Gnome,είναι ΟΚ,δικτυακά (απ' όπου και γράφω).Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι σε κάποια στιγμή,κάτι έκανα με το GuardDog (Mint KDE Firewall).Το ενεργοποίησα,αλλά δεν ξέρω πώς να το απενεργοποιήσω,μήπως είναι αυτό που μπλοκάρει το Internet (?). Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:29 ---------- Απαντώ μόνος μου: Οντως,είναι το GuardDog το οποίο λέει σε manual του: If you configured and tested your routing and network settings with Guarddog disabled, enable firewalling in Guarddog again and apply. If all is going well then you will find that your LAN is once again totally cut off from the internet. Guarddog has a fail-safe, "what is not explicitly permitted, is denied" design. What this means in this situation is that since Guarddog hasn't been told to allow traffic from your LAN out to the internet, or visa versa, it will assume that the traffic should be blocked. This is intended to make it easy to get a secure configuration (even if it is too secure) and difficult to have an insecure configuration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ευχαριστούμε sdim για την χρήσιμη πληροφορία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.