dino77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=990EA3F5936B754EBDD263F9913DCBA7&pa=25C21D41369B174593769B1649E73A1B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Πολύ καλή τιμή, indeed, και το USB 2.0 + F/W controller στην ξεφτίλα τον δίνουν και το ψήνω, αλλά αυτό που δεν δέχονταν μετρητά στο κατάστημα ισχύει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά Σάββατο είναι μέχρι να ξυπνήσουμε και να ανοίξουμε το πισι, πάει εξαφανίστηκε. LOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Πες τα. Το ίδιο και για το Wiiplay. παιχνίδι + χειριστίριο για Wii 19,90 ....καλύτερα και από καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Όντως φίλε, την καμερούλα δεν την ήθελα καθώς τα reviews που διάβασα είναι μέτρια. Αλλά ξυνόμουν πολύ για τζάμπα γουιμοουτ με 20 ευρώ και δώρο το γουι πλέι για φρισμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sar2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Παιδιά καλημέρα...Θέλω να ευχαριστήσω το INSOMNIA καθώς και το φίλο που ενημέρωσε για την TOSHIBA...Γυρνώντας χθες το πρωί γύρω στις 4 έριξα μια ματια στη στήλη με τις προσφορές και είδα την προσφορά!!! Η κριτικές είναι όντως μέτριες αλλά για μια FULL HD ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ στη μισή τιμή μιας το PIXMANIA την έχει στη διπλάσια τιμή ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...Τη χτύπησα στο φτερό...ήταν ΤΖΑΜΠΑ!!! Πάντως στις 04:25 το πρωί είχε ακόμα 14 τεμάχια διαθέσιμα...Ηταν κάτι που στο τσακ δεν το είχα πάρει πριν 1 μήνα με 170€...ΟΠΟΤΕ THANKS AGAIN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rip Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ κι εγώ ! Την παρείγγειλα στις 10 το πρωί και είχε διαθέσιμα ακόμα 7 τεμάχια Παιδιά καλημέρα...Θέλω να ευχαριστήσω το INSOMNIA καθώς και το φίλο που ενημέρωσε για την TOSHIBA...Γυρνώντας χθες το πρωί γύρω στις 4 έριξα μια ματια στη στήλη με τις προσφορές και είδα την προσφορά!!! Η κριτικές είναι όντως μέτριες αλλά για μια FULL HD ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ στη μισή τιμή μιας το PIXMANIA την έχει στη διπλάσια τιμή ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...Τη χτύπησα στο φτερό...ήταν ΤΖΑΜΠΑ!!! Πάντως στις 04:25 το πρωί είχε ακόμα 14 τεμάχια διαθέσιμα...Ηταν κάτι που στο τσακ δεν το είχα πάρει πριν 1 μήνα με 170€...ΟΠΟΤΕ THANKS AGAIN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ενα ευχαριστω και απο εμενα καλη και τιμια προσφορα οσο μετρια και εαν ειναι στα review η καμερα μονο να δουμε τι καρτα μνημης παιρνει και ποσο θα παει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 περιμενουμε και εντυπωσεις μολις την παρετε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dino77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το βράδυ που τα είδα δεν προλαβα το wii remote με 19,90 Η κάμερα θέλει κάρτα sd class 6 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554497 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά τελικά την τσίμπησε ο αδερφός μου και μου την έκανε δώρο! Την πήρε από you στα 99 αφού την άλλη μέρα λέει έδωσαν μερικά ακόμα κομμάτια! (όχι όμως και για το τζάμπα wiimote στα 19) Απλά έχω ένα μικρό πρόβλημα και θέλω να ρωτήσουν και τους άλλους που την πήραν. Η μπαταρία ήταν μέσα ή έξω από την κάμερα; Εμένα ήταν μέσα... Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Ο φορτιστής ρεύματος δεν ήταν σφραγισμένος, ήταν σε ένα νάυλον σακουλάκι. Όλα τα άλλα καλώδια HDMI, AV, USB είναι σφραγισμένα. Η κάμερα δεν έχει καπάκι μπροστά για το φακό. Επάνω στην κάμερα στα "μεταλικά" χρώματα της φαίνεται να υπάρχουν λεκέδες. Και ρωτάω, εσείς πως την παραλάβατε; Μήπως ρε παιδιά μου έδωσαν μεταχειρισμένη ή από επιστροφή; Όποιος την πήρε ας απαντήσει EDIT: [ame] [/ame] Σε αυτό το unboxing της Η10 δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπαταρία είναι στο δικό της σακουλάκι σφραγισμένη! Τι κάνω τώρα; Τους παίρνω κατευθείαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rip Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τα ίδια ακριβώς με εσένα από την άποψη της συσκευασίας.. Η μπαταρία είχε βέβαια μια ταινία στους πόλους της που έπρεπε να αφαιρέσεις... Παρατήρησα επίσης ένα θόρυβο που ακούγεται στην εγγραφή , όπως αναφέρεται κι εδώ.. http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?messageID=171811 Δες κι εδώ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=AFaYZESO0o4[/ame] Ρε παιδιά τελικά την τσίμπησε ο αδερφός μου και μου την έκανε δώρο!Την πήρε από you στα 99 αφού την άλλη μέρα λέει έδωσαν μερικά ακόμα κομμάτια! (όχι όμως και για το τζάμπα wiimote στα 19) Απλά έχω ένα μικρό πρόβλημα και θέλω να ρωτήσουν και τους άλλους που την πήραν. Η μπαταρία ήταν μέσα ή έξω από την κάμερα; Εμένα ήταν μέσα... Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Ο φορτιστής ρεύματος δεν ήταν σφραγισμένος, ήταν σε ένα νάυλον σακουλάκι. Όλα τα άλλα καλώδια HDMI, AV, USB είναι σφραγισμένα. Η κάμερα δεν έχει καπάκι μπροστά για το φακό. Επάνω στην κάμερα στα "μεταλικά" χρώματα της φαίνεται να υπάρχουν λεκέδες. Και ρωτάω, εσείς πως την παραλάβατε; Μήπως ρε παιδιά μου έδωσαν μεταχειρισμένη ή από επιστροφή; Όποιος την πήρε ας απαντήσει EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=LeAEX5unrE0 Σε αυτό το unboxing της Η10 δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπαταρία είναι στο δικό της σακουλάκι σφραγισμένη! Τι κάνω τώρα; Τους παίρνω κατευθείαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τι εννοείς η μπαταρία ήταν μέσα στη μηχανή; Εμένα πάντως ταινία δεν είχε, ήταν κανονικά μέσα χωρίς τίποτα πάνω της Το λινκ που έδωσες δε δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rip Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ναι ήταν μέσα στη μηχανή αλλά με ταινία.. http://forums.computers.toshiba-europe.com/forums/thread.jspa?threadID=44522&tstart=0 Τι εννοείς η μπαταρία ήταν μέσα στη μηχανή; Εμένα πάντως ταινία δεν είχε, ήταν κανονικά μέσα χωρίς τίποτα πάνω της Το λινκ που έδωσες δε δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ωχ! Τι έκανες εσύ με τη δική σου; Ο θόρυβος αυτός είναι εξαιρετικά εκνευριστικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.