kotlid Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Παιδια μολις πηρα το νεο μου υπολογιστη αλλα εχω ενα προβλημα Συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο μου firewire ακουγεται ο ηχος απο τα windows αλλα δεν φαινεται στον υπολογιστη μου Στην διαχειρηση συσκευων φαινεται αλλα δεν μπορω να τον δω στον υπολογιστη μου!!! Ο εξωτερικος ειναι ενας seagate παλιος Καμια βοηθεια?
caution Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Στην διαχείριση δίσκων το βλέπει; Τι γράφει για το partition; Μπας και του δίνει κανένα "καμένο" γράμμα;
Eloy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δεξί κλίκ στο Ο υπολογιστής μου -> Διαχείριση -> Διαχείρηση δίσκων -> Ψάχνεις να τον βρείς σαν Disk1,2,κλπ και κατόπιν του κάνεις partition ή τον φορμαρεις ανάλογα με το σε τι φάση βρίσκεται. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:03 ---------- μαζί γράφαμε
kotlid Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δεν εμφανιζεται ουτε στην διαχειρηση δισκων Και στην ασφαλη καταργηση εμφανιζεται για λιη ωρα μετα ξανακουγεται ο ηχος των windows και μετα δεν εμφανιζεται ουτε εκει ενω ο δισκος δουλευει!!
Eloy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 η υποδοχή firewire είναι πάνω στο motherboard ή σε κόποια κάρτα ?
kotlid Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 η υποδοχή firewire είναι πάνω στο motherboard ή σε κόποια κάρτα ? στην motherboard
Eloy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αν ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα, εφ'όσον τον δείχνει στην διαχείρηση συσκευών θα έπρεπε να στον δείχνει και στην διαχείριση δίσκων. Σιγουρέψου οτι το καλώδιο data και το τροφοδοτικό του δίσκου είναι ΟΚ και ψάξε καλά στην διαχείριση δίσκων. Στην ασφαλή κατάργηση, δεν κλείνει ο δίσκος ηλεκτρικά, παρκάρει η κεφαλή και σταματάει η επικοινωνία με τον υπολογιστή. Οσο ο δίσκος επικοινωνεί με τον υπολογιστή το εικονίδιο της ασφαλούς κατάργησης είναι ορατό. αν χάνεται μόνο του κάποια στιγμή τότε υπάρχει πρόβλημα. Ξαναεγκατέστησε τους drivers της μητρικής - ειδικά τους firewire (IEEE 1394) drivers.
kotlid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αν ο δίσκος δεν έχει πρόβλημα, εφ'όσον τον δείχνει στην διαχείρηση συσκευών θα έπρεπε να στον δείχνει και στην διαχείριση δίσκων. Σιγουρέψου οτι το καλώδιο data και το τροφοδοτικό του δίσκου είναι ΟΚ και ψάξε καλά στην διαχείριση δίσκων. Στην ασφαλή κατάργηση, δεν κλείνει ο δίσκος ηλεκτρικά, παρκάρει η κεφαλή και σταματάει η επικοινωνία με τον υπολογιστή. Οσο ο δίσκος επικοινωνεί με τον υπολογιστή το εικονίδιο της ασφαλούς κατάργησης είναι ορατό. αν χάνεται μόνο του κάποια στιγμή τότε υπάρχει πρόβλημα. Ξαναεγκατέστησε τους drivers της μητρικής - ειδικά τους firewire (IEEE 1394) drivers. Οταν τον συνδεω με usb ειναι ολα καλα αρα δικσος και τροφοδοσια ειναι καλα! Οταν ειναι με firewire τοτε φαινεται στην ασφαλη καταργηση αλλα οχι στην διαχειρηση δισκων Στην διαχειρηση συσκευων εμφανιζεται. Θα τρελλαθω!!!
Eloy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Ξαναεγκατέστησε τους drivers της μητρικής - ειδικά τους firewire (IEEE 1394) drivers - ο οποίοι θα είναι μάλλον ενσωματωμένοι με τους drivers του chipset. Δοκίμασε κι ένα άλλο firewire καλώδιο αν έχει εύκαιρο, κοίταξε αν οι επαφές στο βύσμα και την υποδοχή είναι σε καλή κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.