Προς το περιεχόμενο

posa cd drives?

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipwn, mias kai 0elw na parw ena cdrw, skeutomai, na dwsw leuta gia ena cdrw kai ena dvdrom, h na parw ena dvdrw?

dhladi, 2 drives kalutera apo 1?

akouw prwtaseis...:D

Δημοσ.

άποψή μου μην πάρεις dvd-rw, όχι ακόμα τουλάχιστο.

Ακόμα είναι και πανάκριβα, και αργά (2x!!!!) και προβληματικά. Συνεπώς και θα φτηνύνουν, και θα γίνουν πιο γρήγορα, και θα γίνουν πιο λειτουργικά;) Και όλα αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. ʼσε και το πρόβλημα της χωρητικότητας των 4,6gb που ήδη ξέρουμε ότι θα ξεπεραστεί.

Τέσπα, ψηφίζω dvd-rom + cd-rw. Πήγαινε στο site του clone-cd, κοίταξε τα χαρακτηριστικά τους και χτύπα δύο καλά και φτηνά. Νομίζω (κακά τα ψέματα, γιατί την asus δεν την πάω καθόλου..) τον τελευταίο καιρό τα teac και τα ...asus κάνουν παπάδες. Αν από την άλλη δεν σε ενδιαφέρει να αντιγράφεις από πρωτότυπα cd ούτε να χρησιμοποιείς ccd και blindcopy, πάρε όποιο επώνυμο cd-r θες. Όλα καταναλώσιμα "πατατάκια" έχουν γίνει.

Δημοσ.

haha, apla epeidh to plextori arxijei kai kanei perierga...!

twra, apo dvdr den exw akousei, alla otan les syntomo xroniko diathma, poso les peripou?

thanks!:D

Δημοσ.

Αγαπητέ pyro συμφωνώ με τα παιδιά οτι είναι νωρίς ακόμα για αγορά DVDRW.

Αν έχεις πρόβλημα χώρου εγώ θα σου πρότεινα και μιά άλλη λύση το PLEXTOR CD-ReWriter + DVD-ROM Drive PleXCombo 20/10/40-12A.

Το έχω εγκαταστήσει στο pc της κοπέλλας μου και σε πληροφορώ ότι είναι άψογο και σαν DVD και σαν CDRW 20X.

Αν πάλι τα προτιμάς ξεχωριστά go for PIONEER 106s DVD και

PLEXTOR PlexWriter 48/24/48A CDRW.

Δημοσ.

koita, mias kai exw afhsei sthn a0hna systhma me mobo, cpu, ram, agp, lew na parw to dvdrw, kai na balw sto allo to plextori pou exw twra kai to dvd!

to systhma auto 0a to exw to kalokairi mias kai einai ligo trabhgma na phgenofernw koutia!

protimw loipwn na perimenw ligo gia na parw ena dvdrw :D

kai pali sas euxaristw!

Δημοσ.

Για DVD recorder δες ένα καινούργιο Sony που υποστηρίζει και τα δύο format...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...