giorgos147 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα και πάλι. Τελευταία ερώτηση για σήμερα... Το υπόσχομαι Θέλω να συνδέσω την οθόνη μου με το netbook. Η οθόνη μου(Lg W2252TQ) βγάζει ένα DVI που το έχω ήδη πιασμένο από τον έναν υπολογιστή, και ένα Dsub. Το Dsub της οθόνης είναι άδειο. Τώρα στο θέμα. Τι θα χρειαστώ για να τα συνδέσω; Και τα δύο Dsub(netbook/οθόνης) είναι θηλυκά. Χίλια ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:05 ---------- Αυτό κάνει; Ρωτάω επειδή και το νετμπουκ και η οθόνη, στη μέση έχει 5 πινάκια ενώ το καλώδιο 4. Αν και το καλώδιο λέει οτι έχει 15pins... Ένιγουέι.
SOWHAT Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Nαι το καλώδιο κάνει μία χαρά! Αλήθεια η οθόνη δεν είχε στην συσκευασία της ανάλογο καλώδιο;;; Γιατί το ψιλοαποκλείω!!! Βασικά, αν ψάξεις στο νετ, θα βρεις ότι το 15ο πιν επί της ουσίας είναι παντελώς άχρηστο και είναι για "μόστρα" ας το πω...Δηλ δεν προσφέρει ούτε αφαιρεί τίποτα από το σήμα της οθόνης. Έχω το ίδιο ακριβώς καλώδιο και έχω επίσης και 15πινο και στο λέω σταντέ! Απλά λέει, μερικοί κατασκευαστές καλωδίων, για να μειώσουν όσο μπορούν το κόστος, δεν βάζουν το κατά τα άλλα άχρηστο 15ο πιν!!! Οπότε προχώρα άφοβα στην αγορά! Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο χοντρό το συγκεκριμένο καλώδιο γιατί έχει ηλεκτρομαγνητική θωράκιση. Πχ αν βρεις το καλώδιο της μαμάς οθόνης, θα δεις ότι είναι το μισό σε πάχος...
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Nαι το καλώδιο κάνει μία χαρά! Αλήθεια η οθόνη δεν είχε στην συσκευασία της ανάλογο καλώδιο;;; Γιατί το ψιλοαποκλείω!!! Βασικά, αν ψάξεις στο νετ, θα βρεις ότι το 15ο πιν επί της ουσίας είναι παντελώς άχρηστο και είναι για "μόστρα" ας το πω...Δηλ δεν προσφέρει ούτε αφαιρεί τίποτα από το σήμα της οθόνης. Έχω το ίδιο ακριβώς καλώδιο και έχω επίσης και 15πινο και στο λέω σταντέ! Απλά λέει, μερικοί κατασκευαστές καλωδίων, για να μειώσουν όσο μπορούν το κόστος, δεν βάζουν το κατά τα άλλα άχρηστο 15ο πιν!!! Οπότε προχώρα άφοβα στην αγορά! Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο χοντρό το συγκεκριμένο καλώδιο γιατί έχει ηλεκτρομαγνητική θωράκιση. Πχ αν βρεις το καλώδιο της μαμάς οθόνης, θα δεις ότι είναι το μισό σε πάχος... Σ'ευχαριστώ
FarCry Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Nαι το καλώδιο κάνει μία χαρά! Αλήθεια η οθόνη δεν είχε στην συσκευασία της ανάλογο καλώδιο;;; Γιατί το ψιλοαποκλείω!!! Βασικά, αν ψάξεις στο νετ, θα βρεις ότι το 15ο πιν επί της ουσίας είναι παντελώς άχρηστο και είναι για "μόστρα" ας το πω...Δηλ δεν προσφέρει ούτε αφαιρεί τίποτα από το σήμα της οθόνης. Έχω το ίδιο ακριβώς καλώδιο και έχω επίσης και 15πινο και στο λέω σταντέ! Απλά λέει, μερικοί κατασκευαστές καλωδίων, για να μειώσουν όσο μπορούν το κόστος, δεν βάζουν το κατά τα άλλα άχρηστο 15ο πιν!!! Οπότε προχώρα άφοβα στην αγορά! Απλά να ξέρεις ότι είναι λίγο χοντρό το συγκεκριμένο καλώδιο γιατί έχει ηλεκτρομαγνητική θωράκιση. Πχ αν βρεις το καλώδιο της μαμάς οθόνης, θα δεις ότι είναι το μισό σε πάχος... αχρηστο δεν ειναι προαιρετικο ειναι http://rtfm.vtt.net/pinouts/data/VGA15_pinout.shtml.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.