Προς το περιεχόμενο

το Control Catalyst List δεν ξεκινά σε Vista

talikra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά

Το CCC αντιμετωπίζει πρόβλημα να εκινήση κάτι που τα Vista εντοπίζουν και το επισημένουν χωρίς όμως να προτείνεται κάποια λύση.

Αυτό που έκανα είναι να κάνω ένα update κατέβασα μέσω toshiba (έναν φορητό έχω) την τελευταία έκδοση και έβαλα την νεότερη έκδοση σε drivers και το CCC καθώς και κάτι άλλα που χρειαζόντουσαν.

Απότελεσμα να μπούν οι νέεοι drivers αλλά το CCC να μην λέει να εκκινήση.

Μιας και δεν είμαι gamer γενικά το CCC το χρησιμοποιούσα για να εναλάζω την εικόνα ανάμεσα σε 2 monitors.

Πήγα να δω πως μπορώ να διαχειριστώ το εξωτερικό monitor μέσα από το λειτουργικό και είδα ότι δείνει 2 επιλογές.

1. Μέσα από το personailize >> monitor settings

2. Μέσα από το Mobility Cente και το εικονίδιο connect display.

Ότι δίνει το 1. γενικά παίζει. Μπορώ να κάνω δηλαδή extended το εξωτερικό μου monitor. Μέσω του 2 μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Να κάνεις default το external monitor, να το κάνεις κλώνο κτλπ. Αλλά δυστηχώς δεν παίζουν από κει οι επιλογές δηλαδή της επιλέγω κάνω ως γνωστόν Apply αλλά δεν γίνεται τπτ η εικόνα μένει σε αυτήν του laptop.

Όποιος γνωρίζει κάτι για CCC και διαχείριση monitors μέσα από Windows Vista προτείνετε μπας και δοκιμάσω τπτ

Ευχαριστώ

Τελικά κατάφερα να ενεργοποίησω την εξωτερική οθόνη μου αλλά μέσω του shortcuts που η toshiba δίνει. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει μιας και με όλα αυτά τα third partis πράγματα δεν καταλαβαίνω τελικά την δίνει ή όχι το λειτουργικό.

Δημοσ.

Τελικά σήμερα βρήκα την λύση στο πρόβλημα μου.

Μπήκα ως guest και είδα ότι εκεί έπεζε το CCC.

Τελικώς το πρόβλημα ήταν με κάτι πειραματισμούς που είχα κάνει με το κρυφό κατάλογο appdata μέσα στο λογαριασμό μου. Το είχα κάνει από hidden φανερό και μετά ξανά hidden.

Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν τα shortcuts μου από την quick lauch καθώς και να χαθεί (να μην βλέπω δηλαδή) τον φάκελο startup από το start menu.

Και μέσα σε όλα αυτά να μην μπορεί να φορτώσει το CCC.

Κάνοντας τον φάκελο φανερό τα προβλήματα επιλύθηκαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...