giorgos147 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα. Παιδιά ειμαι σε τεράστιο δίλημμα. Να πάω σε ΟΤΕ; Ή να μείνω σε Forthnet; Από forthnet παράπονο κανένα, εκτός από αυτό εδώ. Δηλαδή λέει οτι δίνει μέχρι 8, ενώ ο ΟΤΕ μέχρι 24, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε οτι ο ΟΤΕ δεν έχει "δώσει" ακόμα ταχύτητα... Τότε ένας φίλος μου που είναι και πιο μακριά από το DSLAM, πως πιάνει με Hol ~8; Ένιγουέι. Τι λέτε να κάνω; Αυτό που με νοιάζει είναι να μην έχω αποσυνδέσεις, και να έχω σταθερότατη ταχύτητα.(σε αυτά είμαι κάθετος. Δε θέλω ΚΑΜΙΑ αποσύνδεση). Όσοι από εσάς έχετε ΟΤΕ, έχετε τέτοια "παράπονα"; Τέλος να αναφέρω ότι από Forthnet καλύπτομαι. Έχω συμπληρώσει 1 έτος από την τελευταία αναβάθμιση, και μπορώ να διακόψω όποτε θέλω. Υ.Γ. Κατοικώ στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας.
gesamgr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα.Παιδιά ειμαι σε τεράστιο δίλημμα. Να πάω σε ΟΤΕ; Ή να μείνω σε Forthnet; Από forthnet παράπονο κανένα, εκτός από αυτό εδώ. Δηλαδή λέει οτι δίνει μέχρι 8, ενώ ο ΟΤΕ μέχρι 24, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε οτι ο ΟΤΕ δεν έχει "δώσει" ακόμα ταχύτητα... Τότε ένας φίλος μου που είναι και πιο μακριά από το DSLAM, πως πιάνει με Hol ~8; Ένιγουέι. Τι λέτε να κάνω; Αυτό που με νοιάζει είναι να μην έχω αποσυνδέσεις, και να έχω σταθερότατη ταχύτητα.(σε αυτά είμαι κάθετος. Δε θέλω ΚΑΜΙΑ αποσύνδεση). Όσοι από εσάς έχετε ΟΤΕ, έχετε τέτοια "παράπονα"; Τέλος να αναφέρω ότι από Forthnet καλύπτομαι. Έχω συμπληρώσει 1 έτος από την τελευταία αναβάθμιση, και μπορώ να διακόψω όποτε θέλω. Υ.Γ. Κατοικώ στην Ν. Αρτάκη Ευβοίας. να πας φιλε να πας ανεπιφυλακτα δε ξερω για την υποδομη στη περιοχη σου αλλα εγω περασα απο hol - fothnet -tellas και σε ολες ειχα τα προβληματα που αναφερεις (αποσυνδεσεις-ταχυτητα προβληματικη-απαραδεκτη εξυπηρετηση -εκτος καπως απο HOL-) κλπ.κλπ εδω και 6 μηνες ειμαι 8αρα ΟΤΕ με το φοβερο τους speedtouch εχω μονιμα FULL ταχυτητα - ΚΑΜΜΙΑ αποσυνδεση - σταθερα και αξιοπιστα ολα και εξυπηρετηση μεσα σε 5 λεπτα.. οι αλλοι ηρθανε να φανε απο την πιτα που -κακως- ετρωγε μονος ο ΟΤΕ αλλα απο επενδυσεις-ποιοτητα-εξυπηρετηση αστο ...μη το ψαχνεις
GoldenEye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ναι για την ποιοτητα οχι για το κοστος αλλα απο την αλλη τα νευρα δεν ξεπληρωνονται με κανενα κοστος. συνδεθηκα σε 3 μερες (παρασκευη απογευμα αιτηση δευτερα μεσημερι σερφαρα-24mbit) και δεν εχω κανενα προβλημα ουτε στο τηλεφωνο ουτε στο νετ ping σε 8 ms
giorgos147 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Τους έστειλα mail. Για να δούμε τι θα πούνε. Παραθέτω το e-mail---> Καλησπέρα σας.Έχω προσπαθήσει επανηλημμένα να επικοινωνήσω με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά όποτε προσπαθώ να πω το πρόβλημά μου, μάταιος κόπος. Οι τηλεφωνητές σας είναι πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουν, αλλά πάντα παίρνω την ίδια απάντηση "Ο ΟΤΕ ευθύνεται για αυτό". Το πρόβλημά μου είναι οτι αν και στη περιοχή μου μπορώ να έχω διαθεσιμότητα μέχρι 8mbps, είμαι ακόμα στα 2mbps. Έχω γνωστό μου που αν και κατοικεί πιο μακρυά από το DSLAM, έχει ταχύτητες της τάξεως των ~(+)8mbps (πάροχος: Hellas On Line), οπότε κατά μια άποψη δεν ευθύνεται για το πρόβλημά μου ο ΟΤΕ. Μίλησα σήμερα(22/8/2009)με το 134 του ΟΤΕ, αλλά μου έδωσαν την απάντηση οτι έχω πλήρης κάλυψη έως 24mbps και αυτή τη στιγμή. Το ίδιο μου είπαν και σε κατάστημα "Γερμανός" της περιοχής μου. Ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιώ την υπηρεσία σας είναι: ******* (Νέα Αρτάκη Ευβοίας). Χρήστης: *****.****[email protected] . Θα ήθελα να ξέρω πότε περίπου ενδέχεται να λυθεί το πρόβλημά μου, και μια δεύτερη ερώτηση που θα ήθελα να θέσω, είναι αν η Forthnet θα αποκτήσει ιδιόκτητο δίκτυο και στη Ν. Αρτάκη. Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε. Φιλικά. Υ.Γ. Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω E-mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.