Dafnousaki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλησπερα , μηπως κανενας γνωριζει η εχει παρακολουθηση καποιο σεμιναριο στο εκπαιδευτικο κεντρο I.M.S. TRAINING CENTERS ?? Εχετε καποια γνωμη για το συγκεκριμενο εκπαιδευτικο κεντρο ??
calvinklein Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μακρια από το συγκεκριμένο....δεν έχει ούτε καν άδεια.....
DrLo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Επισκεπτόμενος το site τους, στο πρώτο πράγμα που έπεσε το μάτι μου ήταν το «SERVISES» στην αρχική τους εισαγωγική σελίδα.
platongr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Κέντρο ελευθέρων σπουδών είναι, δεν χρειάζεται από κάπου άδεια... όποιος θέλει ανοίγει
DrLo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Κέντρο ελευθέρων σπουδών είναι, δεν χρειάζεται από κάπου άδεια... όποιος θέλει ανοίγει Δε ξέρω σε ποιά άδεια αναφέρεται ο προηγούμενος φίλος αλλά και ψιλικατζίδικο ανοίγει όποιος θέλει αλλά με άδεια. offtopic : Καλημέρα στο WiMAN ή στα όσα κομμάτια μαθαίνω ότι έχει σπάσει πλέον από τον επί δύο μήνες κόμβο #35
black_widow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δε ξέρω σε ποιά άδεια αναφέρεται ο προηγούμενος φίλος αλλά και ψιλικατζίδικο ανοίγει όποιος θέλει αλλά με άδεια. offtopic : Καλημέρα στο WiMAN ή στα όσα κομμάτια μαθαίνω ότι έχει σπάσει πλέον από τον επί δύο μήνες κόμβο #35 «Ευρωπαϊκό Κολέγιο Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης», «DEI College», «Μεσογειακό Κολέγιο», «Καλλιόπη Ιωσηφίδη και ΣΙΑ», «Κολέγιο Ινδιανάπολης Αθηνών», «Hellenic College», «Εταιρεία Βιβλικών Σπουδών», «Ελληνοβρετανικό Κολέγιο», «CMA», «AAS College», «New York College», «Minoan Educational», «idEF», «City», «BCA», «ALBA», «Ανατόλια», «Κολέγιο Rene Descartes», «Alpine», «Τεχνολογίες Πληροφορικής Αθηνών», «ICBS» (Αθήνας/Λάρισας/Θεσσαλονίκης), «IST Studies», «Βακαλό Art and Design», «Κολέγιο Περρωτής», «ΑΚΤΟ», «Athens GSM» (Αθήνας/Θεσσαλονίκης), «City Unity College», «Pandidaktirion College», «Deree College», «Πέτρος Φυτηλάς», «Aegean Omiros College», «Κολέγιο Akmi Metropolitan» (Αθήνας/Θεσσαλονίκης), «New York College», «ΑΚΤΟ» και «MBS College». http://www.ypepth.gr/docs/anakoinwsh_adeiwn_idryshs_kollegiwn_090731.doc Η διαδικασία συνεχίζεται για τον καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των πτυχίων των αποφοίτων...:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.