doctor444 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 οταν ανοιγω το laptop m,ενα acer,μου βγαζει ενα μυνημα οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης εχει σταματησει να λειτουργει και παταω πανω του,μου βγαζει οτι το nvlddmkm σταματησε να ανταποκρινεται και χρειαστηκε να κανει επανεκινηση....δεν ξερω γιατι ρε παιδια...εχω vista home...kai η καρτα γραφικων ειναι η 9600Μ GT....βοηθηστε με γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο.... ευχαριστω
mimidon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ξαναπέρασε τον driver της κάρτας γραφικών. Εάν μπορείς, δες για έναν νεότερο από το site της Acer (δεν γνωρίζω εάν βγάζει mobile drivers στο site της η nVidia).
doctor444 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ξαναπέρασε τον driver της κάρτας γραφικών. Εάν μπορείς, δες για έναν νεότερο από το site της Acer (δεν γνωρίζω εάν βγάζει mobile drivers στο site της η nVidia). επειδη δεν ξερω πολλα απο λαπτοπ δεν ξερω να το κανω...μονο σε desktop ξερω ...με την ιδια διαδικασια γινεται?κατεβαζω τον driver και κανω install...???
marfilippos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 καλσηπέρα φίλε μου, εγώ αγόρασα ενα laptop της toshiba το p300 21 e εχει καρτα ATI αλλά το πρόβλημα ειναι το ιδιο, μου γραφει το προγραμμα οδηγησης οθονης atikmdag σταματησε να αποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια, το αποτελεσμα ειναι να μαυριζει η οθονη και να εχει τυχαια freezes για περιπου 2-3 δευτερολεπτα. καποιες λύσεις που εχω βρει για το προβλημα αυτο ειναι να απεγκαταστησεις το update των vista k952278, να ξανα βάλεις τα drivers για την κάρτα σου(για τις ΑΤΙ να βγαλεις και το catalyst εντελως), απενεργοποίησε το aero theme των vista...σε μένα κανένα απο τα παραπάνω δεν δουλεψε και δεν ξέρω πλέον τι να κανω..δεν ειναι θεμα hardware επειδη εχω ηδη αλλαξει το λαπτοπ μια φορα με αλλο (ιδιο μοντελο, 3 μερες το εχω το δυσμοιρο και μ εβγαλαν το λαδι να μου το αλλαξουν).Ειναι πολυ περιεργο προβλημα, σε πολλα forums εχει αναφερθει αλλα λυση αποτελεσματικη δεν υπαρχει.αν καποιος ξερει κατι θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν βοηθουσε.ευχαριστω
doctor444 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 καλσηπέρα φίλε μου, εγώ αγόρασα ενα laptop της toshiba το p300 21 e εχει καρτα ATI αλλά το πρόβλημα ειναι το ιδιο, μου γραφει το προγραμμα οδηγησης οθονης atikmdag σταματησε να αποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια, το αποτελεσμα ειναι να μαυριζει η οθονη και να εχει τυχαια freezes για περιπου 2-3 δευτερολεπτα. καποιες λύσεις που εχω βρει για το προβλημα αυτο ειναι να απεγκαταστησεις το update των vista k952278, να ξανα βάλεις τα drivers για την κάρτα σου(για τις ΑΤΙ να βγαλεις και το catalyst εντελως), απενεργοποίησε το aero theme των vista...σε μένα κανένα απο τα παραπάνω δεν δουλεψε και δεν ξέρω πλέον τι να κανω..δεν ειναι θεμα hardware επειδη εχω ηδη αλλαξει το λαπτοπ μια φορα με αλλο (ιδιο μοντελο, 3 μερες το εχω το δυσμοιρο και μ εβγαλαν το λαδι να μου το αλλαξουν).Ειναι πολυ περιεργο προβλημα, σε πολλα forums εχει αναφερθει αλλα λυση αποτελεσματικη δεν υπαρχει.αν καποιος ξερει κατι θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν βοηθουσε.ευχαριστω θα το δοκιμασω,αλλα και εγω απο τα forums δεν βλεπω να φτιαχνεται...κ ειναι σπαστικο το ρημαδι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.