sdim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Εγκατέστησα Mint 7 KDE,σε ένα partition δίσκου 320 GB,με 200 GB περίπου να έχουν Vista και τα υπόλοιπα Mint 7 KDE. Ολα πήγαν καλά στην εγκατάσταση (κανένα λάθος),αλλά ενώ είχα τσεκάρει να εγκατασταθεί καινούργιο grub,και έτσι να περιλαμβάνει και τα Vista,αλλά και το Mint 7 Gnome,που είναι σε ξεχωριστό δίσκο,μετά το restart δεν υπάρχει καινούργιο grub,αλλά το παλιό του Mint 7 Gnome,και η καταχώρηση του DreamLinux,επάνω στο χώρο της οποίας εγκατέστησα το Mint KDE. Αρα,ενώ το "βλέπω" μέσα από το Mint Gnome,δεν μπορώ να μπω... Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Howto Modify Grub and Menu List επίσης : super grub disk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Χρησιμότατα,αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν γνωρίζω καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Χρησιμότατα,αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι που δεν γνωρίζω καλά... Καλά, εφόσον ρωτάς σημαίνει ότι δεν ξέρεις πώς γίνεται. Σύμφωνα με τη λογική σου δηλαδή δεν θα το φτιάξεις ποτέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν είπα αυτό...Δεν είναι ότι δεν το προσπάθησα... Κατ'αρχήν δεν βρήκα αυτό: >To find this out, you need to take a peek in the boot folder of the new partition. Like this:- Quote: cd /dev/hdc3/boot/ (Και βέβαια αντικατέστησα το hdc3 με το αντίστοιχο δικό μου). Εάν είναι,λοιπόν,να τα κάνω μπάχαλο,προτιμώ να ακολουθήσω τις πιο αναλυτικές οδηγίες κάποιου,εάν υπάρξουν... Σε ευχαριστώ,παρ'όλα αυτά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- Θέμα διευθετήθηκε. Βρήκα στο Grub/boot/menu.lst του KDE,τις καταχωρήσεις για το grub,και τις πρόσθεσα στο υπάρχον του Mint Gnome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.