bullet2D Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 http://www.reset-vg.com Τo site δημιουργήθηκε εξ' ολοκλήρου απο εμένα (και web design και codιng) στον ελεύθερο μου χρόνο. Στρέφεται γύρω απο την Arcade σκηνή, τα import video games τα MMORPGs και αξιόλογα Computer Games. Ψάχνω άτομα που μπορούν να συνεισφέρουν γράφωντας κάποια θέματα που γνωρίζουν καλά. Επικοινωνήστε μαζί μου. Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι ένα μικρό μέρος των θεμάτων που σκοπέυει να καλύψει. Επίσης λόγω καλοκαιριού και για τον μήνα Άυγουστο θα γίνονται updates κυριώς στα νέα της κεντρικής σελίδας σε καθημερινή σχεδόν βάση με μερικά απο τα πιο σημαντικά νέα. Νέες παρουσιάσεις και αφιερώματα απο Σεμπτέμβρη. Περιμένω τις οποιαδήποτε ποαρατηρήσεις σας και φυσικά προτάσεις για συνεργασία απο άτομα που γνωρίζουν τα video games και computer games. Σημείωση: Το site είναι απόλυτα ανεξάρτητο καθαρά φτιαγμένο χομπιστικά και δεν έχει διαφημιστικό υλικό.
mchrisober Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 καλη προσπαθεια... αλλα υπαρχουν πολλα ιδια οποτε δεν ξερω τι απηχυση θα εχει... καλη επιτυχια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.