Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari 3000

SlimData

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες βοηθεια! Ενας φιλος εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ και εχει το κλασσικο προβλημα με την οθονη του... Ολα φαινονται παρα παρα πολυ αχνα.... Αρα μιλαμε για vga ή inverter ή backlight.....

Vga αποκλειεται λοιπον γιατι σε εξωτερικη οθονη παιζει μια χαρα.

Inverter αλλαξα και κανει ακομα το ιδιο, ΟΜΩΣ...... Ακομα κι οταν το αφηνω χωρις inverter συνεχιζει να αχνοδειχνει!!! Αυτο με κανει να πιστευω οτι μαλλον και το δευτερο inverter που δοκιμασα ηταν ελλατωματικο και οτι αυτο ειναι το προβλημα....

Οσο για το backlight... τζιφος!! Ειπα να το αλλαξω αλλα δεν το βρηκα!!! Βεβαια το ειχε πειραξει και ο φιλος το λαπτοπ πριν μου το φερει αλλα μου λεει οτι δεν εβγαλε τιποτα...... Μυστηριο....

Δημοσ.

Τι ενοείς δεν βρήκες το backlight? Πως σύνδεσες το inverter στην οθόνη? Το πιο πιθανό είναι να θέλει αλλαγή backlight αλλά μπορεί να έχει και κάποια βλάβη στο mainboard συνήθως επισκευάσιμη.

Δημοσ.

Οταν λες backlight τι εννοεις?Εχω ένα πρόβλημα με εναν aspire 6530 κάπου κάπου κάπου χάνεται ο φωτισμός της οθόνης. Ο υπολογιστής δουλέυει, η οθόνη αν την γυρίσεις στον ήλιο φαίνεται ότι είναι ανοιχτή αλλά δεν έχει φωτισμός. Μιας και ξέρεις μήπως μπορείς να ρίξεις καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

Αν δεν ξερεις πηγαινε το στην αντιπροσωπεια. Γενικα να εχεις υπ'οψιν, σε τετοια φαση κοιτας τρια πραγματα...

1. Καρτα γραφικων: συνδεσε το λαπτοπ με μια εξωτερικη οθονη, αν παιξει η vga σου ειναι μια χαρα...

2: inverter

3: backlight

Τα inverter & backlight βρισκονται μεσα στην οθονη σου και μπορουν να αλλαχτουν, google και θα μαθεις λεπτομερειες. Ομως............... Δεν σου λεω να ανοιξεις την οθονη σου γιατι δεν αποκλειεται αν δεν ξερεις να κανεις και ζημια.......

Δημοσ.

Exω ακόμα λίγους μήνες εγγύηση απλα επειδή πλησιάζει η περίοδος παράδοσης της διπλωματικής μου φοβάμαι μην μου τον κρατήσουν πάρα πολύ στο σερβις. Πάνως όταν το έπαθε τελευταία φορά σε εξωτερική οθόνη ήταν οκ

Δημοσ.

Τότε μάλλον θέλεις inverter ή backlight (πιό πιθανό). Το backlight ειναι η λάμπα που ανάβει την οθόνη.Δεν είναι εύκολη η αντικατάστασή της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...