vag_pRiMi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Για τους καραγκιόζηδες που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο με γλάστρες καρέκλες ντιβάνια τραπέζια σούβλες και μπετονίερες τι μπορούμε να κάνουμε? Καταγγελία για παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου/δημόσιου χώρου. Της καταγγελίας το κάγκελο, κανονικά. Εμφύλιος! Τόσο γύφτοι είμαστε τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Υπάρχουν πολλές γειτονιές που ΠΑΝΤΑ παρκάρεις με τις δυο ρόδες στο πεζοδρόμιο. Αλλιώς δεν περνάει αμάξι από τον δρόμο. Aπαγορευεται,συμφωνα με τον ΚΟΚ,να παρκαρεις σε δρομους οπου δεν θα χωρανε να περνανε τα αυτοκινητα. Επισης κατι αλλο, ειτε σε εγραψαν για σταθμευση σε πλατεια ειτε σε πεζοδρομιο ειναι ιδιο το ποσο που πληρωνεις, 80 ευρω. Τελος οσον αφορα αυτους που "αναγκαστικα" παρκαρουν παρανομα, και εγω μενω σε εξαιρετικα δυσκολη περιοχη. καθημερινα κανω γυρω γυρω μεχρι να φυγει καποιος και να παρκαρω και αυτο το γυρω γυρω μπορει να κρατησει απο 10' εως και 30'. Μαλλον ειμαι μ@λ@κ@ς που δε το πεταω σε κανα πεζοδρομιο να τελειωνω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ---------- γιατί θα πάει σε κανένα φίλο του επίσκεψη όπου θα έχει χώρο κλασικά σε κανένα πεζοδρόμιο. Τι θα κάνει τότε; Θα ακυρώσει την επίσκεψή του; Θα γυρίσει πίσω με το αυτοκίνητο και θα πάρει ταξί ή λεωφορείο; Ή μήπως θα ξεχάσει τα όσα λέει και θα το βάλει πάνω στο πεζοδρόμιο; Yπαρχει και μια αλλη λυση που εφαρμοζω εδω και πολλα χρονια. Θα γυρναει γυρω γυρω μεχρι να φυγει καποιος και να παρκαρει ομορφα και νομιμα.νομιζα οτι ειναι το αυτοτονοητο αλλα τελικα ουτε μας περναει απτο μυαλο βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Τελος οσον αφορα αυτους που "αναγκαστικα" παρκαρουν παρανομα, και εγω μενω σε εξαιρετικα δυσκολη περιοχη. καθημερινα κανω γυρω γυρω μεχρι να φυγει καποιος και να παρκαρω και αυτο το γυρω γυρω μπορει να κρατησει απο 10' εως και 30'. Μαλλον ειμαι μ@λ@κ@ς που δε το πεταω σε κανα πεζοδρομιο να τελειωνω. Ίσως δεν το σκέφτηκες τόσο καλά και έχρισες τον εαυτό σου υπερήρωα. Σκέψου όμως αν αυτό που κάνεις εσύ για να μην παρκάρεις στην πλευρά του δρόμου που ΠΡΕΠΕΙ να ανέβεις πεζοδρόμιο το κάνουν και τα υπόλοιπα 30 αυτοκίνητα του δρόμου, θα εξακολουθείς να ψάχνεις για parking 10 εως 30 λεπτά ή μήπως 4-8 ώρες; Και δηλαδή εσύ δεν μπορείς να ζήσεις με αυτοκίνητα παρκαρισμένα με τις 2 ρόδες στο πεζοδρόμιο;;; Έτσι είναι οι μεγάλες πόλεις, σε όποιον δεν αρέσει μια είναι η λύση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Φιλε Τολισ_01, στο πεζοδρομιο που ειναι το σπιτι μου χωραει με το ζορι 1 πεζος. Οποτε εστω και η μια ροδα του αυτοκινητο ναναι επανω, η γυναικα με το καροτσι δε χωρανε να περασουν ανετα. και αν βγενει στο δρομο που ειναι 1,5 μετρο, με τους τρελους και τους γκαβους που τρεχουν κινδυνευουν καποιες ζωες. Αν λοιπον ενας απτους δυο χωραει στο πεζοδρομιο τοτε αυτος πρεπει να ειναι ο πεζος και οχι το αυτοκινητο σου. Δεν πρεπει να κοιτας μονο την παρτυ σου το ποση ωρα θα κανεις να παρκαρεις, πρεπει να σεβεσαι λιγο και τους αλλους. Αν εισαι 12-18 χρονων σε δικαιολογω,αν εισαι μεγαλυτερος ομως δεν ειναι σωστο να σκεφτεσαι ετσι. Οσο για το "ετσι ειναι οι μεγαλες πολεις και σοποιον δεν αρεσει..." αλλο οι μεγαλες πολεις και αλλο οι πολεις των αγροικων και αυτων που γραφουν τους νομους στα τετοια τους. Τελος,δε θεωρω τον εαυτο μου υπερηρωα επειδη παρκαρω νομιμα. αν φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε ηρωα αυτον που σεβεται το γειτονα του...τι να πω απο κει και περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έτσι είναι οι μεγάλες πόλεις, σε όποιον δεν αρέσει μια είναι η λύση: Oh that's really mature. Ο νόμος πάλι λέει πως απαγορεύεται να κλείνεις πεζοδρόμιο. Σε όποιον δεν αρέσει, όχι suicide, αλλά τουλάχιστον αν με αναγκάζετε εμένα να βγώ πεζός στην παραλιακή, τότε να είστε έτοιμοι να βρείτε πατημασιές στην οροφή σας Για τους καραγκιόζηδες που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο με γλάστρες καρέκλες ντιβάνια τραπέζια σούβλες και μπετονίερες τι μπορούμε να κάνουμε?Τόσο γύφτοι είμαστε τελικά? Είναι σαφώς παράνομα. Πρίν κανένα χρόνο, κάποιος είχε κλείσει με αυτά τα πλαστικά τραπέζια και καρέκλες δημόσιο χώρο parking (με γραμμές κιόλας) απέναντι από το σπίτι του, μάλιστα είχε κλείσει χώρο για δυο αμάξια. Αυτός είχε αράξει στο μπαλκόνι και απολάμβανε τη θεα. Μιας και δεν έβρισκα αλλού και το υπόλοιπο parking ήταν γεμάτο, σταματάω, βγαίνω, παίρνω το τραπέζι και τις καρέκλες και τα πετάω (δεν τα αφήνω, τα πετάω) δίπλα στο parking. Αφού παρκάρω κατεβαίνει κρατώντας ένα ματσούκι (!?) και μου αρχίζει τις χριστοπαναγίες απειλώντας να καλέσει αστυνομία. "Κάλεσέ την, θα είμαι στο τάδε σπίτι, κουδούνι ταδε. Α, και μη τυχόν δω κανένα σημάδι στο αμάξι, τώρα ξέρω και ποιός είσαι". Μαλακία, δεν λέω, θα μπορούσα να κάνω καταγγελία. Τα νεύρα μου όμως είχαν ήδη χτυπήσει κόκκινο. Τώρα κλείνει με γλάστρες έναν χώρο μήκους περίπου 5 μέτρων στον δρόμο έξω από το σπίτι του, από τη στιγμή βέβαια που υπάρχει ακόμα άπλετος χώρος δεν βρίσκω λόγο για καταγγελία. Όχι ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Φιλε Τολισ_01, στο πεζοδρομιο που ειναι το σπιτι μου χωραει με το ζορι 1 πεζος. Οποτε εστω και η μια ροδα του αυτοκινητο ναναι επανω, η γυναικα με το καροτσι δε χωρανε να περασουν ανετα. και αν βγενει στο δρομο που ειναι 1,5 μετρο, με τους τρελους και τους γκαβους που τρεχουν κινδυνευουν καποιες ζωες.Αν λοιπον ενας απτους δυο χωραει στο πεζοδρομιο τοτε αυτος πρεπει να ειναι ο πεζος και οχι το αυτοκινητο σου. Δεν πρεπει να κοιτας μονο την παρτυ σου το ποση ωρα θα κανεις να παρκαρεις, πρεπει να σεβεσαι λιγο και τους αλλους. Αν εισαι 12-18 χρονων σε δικαιολογω,αν εισαι μεγαλυτερος ομως δεν ειναι σωστο να σκεφτεσαι ετσι. Οσο για το "ετσι ειναι οι μεγαλες πολεις και σοποιον δεν αρεσει..." αλλο οι μεγαλες πολεις και αλλο οι πολεις των αγροικων και αυτων που γραφουν τους νομους στα τετοια τους. Τελος,δε θεωρω τον εαυτο μου υπερηρωα επειδη παρκαρω νομιμα. αν φτασαμε στο σημειο να θεωρουμε ηρωα αυτον που σεβεται το γειτονα του...τι να πω απο κει και περα. 23 χρονών είμαι φίλε μου, και ο σκοπός αυτών που είπα δεν είναι να δικαιολογήσω την πάρτυ μου (σπάνια να χρειαστεί στην γειτονιά μου να ανέβω στο πεζοδρόμιο, εκτός από ένα συγκεκριμένο σημείο). Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν ζεις σε μια πόλη με τόσους κατοίκους χρειάζεται και υποχωρήσεις. Έχεις δίκιο έτσι όπως περιγράφεις την γειτονιά σου, αλλά στις περισσότερες γειτονιές το φαινόμενο του πεζοδρομίου είναι αναγκαστικό. Το παράδειγμα που περιέγραψα ήταν για να δείξω πως αν ΟΛΟΙ παρκάραμε νόμιμα.... δεν θα μας έφτανε η Αττική! Καλώς ή κακώς αυτό έχουμε, συμβιβαζόμαστε και ζούμε ειρηνικά. Και το να παρκάρουμε Λαμία για να έρθουμε Αθήνα μάλλον δεν είναι λογική επιλογή @apke: Δεν χωράς, ε; Δεν ξέρω τι φαινόμενα έχετε στο μυαλό σας αλλά εμένα δεν με ενόχλησε σαν πεζό κάποιο αμάξι που απλά μπήκε λίγο πιο μέσα για να μην κλείνει τον δρόμο. Ούτε κάποιος που πάτησε την διάβαση στο φανάρι, χωράω κι από μπροστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αν εφαρμοστεί ο Κ.Ο.Κ. τότε πρέπει: 2. H στάση ή στάθμευση oχήματoς απαγoρεύεται: α) Επάνω σε διαβάσεις πεζών ή ποδηλατιστών και σε απόσταση μικρότε- ρη από πέντε (5) μέτρα από αυτές. β) Σε απόσταση μικρότερη από δώδεκα (12) μέτρα από στάσεις αστικών, υπεραστικών, ηλεκτρoκίνητων λεωφoρείων και τρoχιoδρoμικών oχημάτων. γ) Σε εισόδoυς και εξόδoυς κόμβων και σε απόσταση μικρότερη από δέκα (10) μέτρα από τη νoητή πρoέκταση της πλησιέστερης oριoγραμμής τoυ κάθετoυ oδoστρώματoς. η) Σε oδoστρώματα πoυ είναι χωρισμένα σε δύo λωρίδες κυκλoφoρίας και αν τo εναπoμένoν πλάτoς της λωρίδας μεταξύ oχήματoς και απαγoρευτικής γραμμής υπέρβασης είναι μικρότερo από τρία (3) μέτρα. θ) Σε απόσταση μικρότερη από είκoσι (20) μέτρα από φωτεινoύς σημα- τoδότες και δώδεκα (12) μέτρα από πινακίδες υπoχρεωτικής διακoπής πoρείας(STOP), ως και σε θέση, στην oπoία τo όχημα κρύβει από τoυς χρήστες της oδoύ τη θέα των πινακίδων σήμανσης και σηματoδoτών. ι) Σε απόσταση πέντε (5) μέτρων από την τoμή oικoδoμικών γραμμών ή των νoητών πρoεκτάσεων αυτών. ια) Πάνω στις νησίδες ασφαλείας ως και στις διαχωριστικές νησίδες. 3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και: α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις. ζ) Σε απόσταση μικρότερη από πέντε (5) μέτρα πρo και μετά από πυρo- σβεστικά σημεία. Παρκάρει κανείς το αμάξι του πέντε μέτρα μακριά από τις διαβάσεις, ή 12 μέτρα μακριά από στάσεις λεωφορείων, ή 20 μέτρα από φωτεινούς σηματοδότες και 12 μέτρα από σήμα του STOP; Επικαλούμαστε τον ΚΟΚ επειδή τον εφαρμόζουμε, ή όπου μας συμφέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 ...Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν ζεις σε μια πόλη με τόσους κατοίκους χρειάζεται και υποχωρήσεις. Έχεις δίκιο έτσι όπως περιγράφεις την γειτονιά σου, αλλά στις περισσότερες γειτονιές το φαινόμενο του πεζοδρομίου είναι αναγκαστικό. Το παράδειγμα που περιέγραψα ήταν για να δείξω πως αν ΟΛΟΙ παρκάραμε νόμιμα.... δεν θα μας έφτανε η Αττική! Καλώς ή κακώς αυτό έχουμε, συμβιβαζόμαστε και ζούμε ειρηνικά. Και το να παρκάρουμε Λαμία για να έρθουμε Αθήνα μάλλον δεν είναι λογική επιλογή @apke: Δεν χωράς, ε; Δεν ξέρω τι φαινόμενα έχετε στο μυαλό σας αλλά εμένα δεν με ενόχλησε σαν πεζό κάποιο αμάξι που απλά μπήκε λίγο πιο μέσα για να μην κλείνει τον δρόμο. Ούτε κάποιος που πάτησε την διάβαση στο φανάρι, χωράω κι από μπροστά Ειρωνεύεσαι λίγο με το link σου ή μου φαίνεται; Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει τώρα να υποστείς και την ειρωνεία/κριτική των άλλων Ο αλτρουισμός σου ως πεζός προς τους οδηγούς είναι πρωτοφανής. Μάλλον αυτές είναι προσωπικές απόψεις οι οποίες δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πεζών και των όσος τραβάνε (οπουδήποτε υπάρχει αυτοκίνητο, όχι μόνο στην Αθήνα). Είμαι περίεργος να δω μέχρι που φτάνει η υπομονή και η υποχωρητικότητά σου. Τουλάχιστον έτσι έχεις το άλλοθι (προς τον ίδιο σου τον εαυτό και μόνο), όταν παρκάρεις πάνω στο πεζοδρόμιο (ή μήπως και σε άλλες περιπτώσεις καφρίλας) να σκέφτεσαι ότι ως πεζός δεν σε ενοχλεί και να μην έχεις τύψεις. Νομίζω ότι δεν χωράει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή παραχώρηση στη χρήση των πεζοδρομίων. Παρά τη χρησιμότητά τους, οι "εισβολείς" είναι τα αυτοκίνητα και οι κανόνες υπάρχουν αφ' ενός για την προστασία των θιγόμενων που είναι οι πεζοί και αφ' ετέρου για την ασφαλή και ομαλή κίνησή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 @apke: Δεν χωράς, ε; 1) akpe 2) Έξυπνο. Not. Ειρωνίες και εξυπνάδες στα φιλαράκια σου. Δεν ξέρω αν χωράω ή όχι (ή όποια άλλη εξυπνάδα βρείς μετέπειτα), αλλά ο νόμος μου δίνει ένα γαμημένο πεζοδρόμιο, σωστά; Αντιθέτως, σε κανέναν δεν δίνει το δικαίωμα να με αναγκάσει εμένα να βγώ στον δρόμο ρισκάροντας (η μη) τη ζωή μου. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια και δικαιολογίες. alex89: Σχεδόν κανένας δεν τηρεί επί λέξη τον κώδικα, υπάρχει όμως τεράστια διαφορά μεταξύ του "κάνω μια παράβαση αποδεχόμενος τυχόν ευθύνες" και του "κάνω ό,τι γουστάρω γιατί είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να δεχτούν την παράβασή μου αφού μένουν σε πόλη και πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις και και και...". Το πρώτο είναι φυσιολογικό. Το δεύτερο είναι ο ορισμός του "argument fail". Σαφώς και δεν πρέπει να τα παίρνουμε στο κρανίο με κάθε παράβαση, τέτοιου βεληνεκούς έστω, κάποιος όμως ο οποίος παρανομεί επιδεικτικά και επανειλλημένα θα πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί και τις συνέπειες. Είτε αυτές έρθουν με τη μορφή προστίμου είτε με την μορφή αγανάκτησης, καταγγελίας κ.λπ. από τους πεζούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ειρωνεύεσαι λίγο με το link σου ή μου φαίνεται; Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει τώρα να υποστείς και την ειρωνεία/κριτική των άλλων Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική και την ειρωνία από άλλους Ο αλτρουισμός σου ως πεζός προς τους οδηγούς είναι πρωτοφανής. Μάλλον αυτές είναι προσωπικές απόψεις οι οποίες δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πεζών και των όσος τραβάνε (οπουδήποτε υπάρχει αυτοκίνητο, όχι μόνο στην Αθήνα). Είμαι περίεργος να δω μέχρι που φτάνει η υπομονή και η υποχωρητικότητά σου. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαι ούτε πεζός, ούτε οδηγός. Είμαι και τα δυο ταυτόχρονα. Από το post σου φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν δυο πλευρες σε μια συνεχή κόντρα. Οι πεζοί και οι οδηγοί. Τουλάχιστον έτσι έχεις το άλλοθι (προς τον ίδιο σου τον εαυτό και μόνο), όταν παρκάρεις πάνω στο πεζοδρόμιο (ή μήπως και σε άλλες περιπτώσεις καφρίλας) να σκέφτεσαι ότι ως πεζός δεν σε ενοχλεί και να μην έχεις τύψεις. Μπα, δεν θα με έλεγα καφρο σαν οδηγό. 1) Σπάω πολλές φορές τα νεύρα φίλων ψάχνοντας για πάρκινγκ κα απορρίποντας "καλες" θέσεις οι οποίες όμως μπορεί να δυσκολέψουν την ζωή των οδηγών μμμ ή είναι διαβάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες. 2) Οι ταρίφες συνήθως με ρωτάνε αν μένω στο εξωτερικό και ήρθα επίσκεψη στην ελλάδα. Κι αυτό γιατί όταν κάθομαι (και) πίσω βάζω ζώνη! 3) Έχω ακούσει ατελείωτα βρισίδια από τους από πίσω μου σταματώντας στο πορτοκαλί (ήταν εμφανες μάλλον ότι προλαβαίναμε να περάσουμε. Κι εγώ και οι άλλοι 3 από πίσω μου ) 4) -σκηνικό πριν από 3 μέρες- Είμαι στην Γρ. Λαμπράκη (κορυδαλλός προς κερατσίνι), πράσινο φανάρι, ελάχιστα αμάξια στο δρόμο, μια κοπέλα πάει να διασχίσει στα τυφλά τον δρόμο κοιτόντας το κινητό της. Ψιλιάστηκα την δουλειά, κοβω, σταματάω και περνάει από μπροστά μου χωρίς καν να με δει (ήταν σε φανάρι, αρα μάλλον είχε διάβαση πεζών. Αν πέρναγε βέβαια κανας άλλος και την σκότωνε, θα έμενε με την διάβαση στο χέρι...). Από το απέναντι ρεύμα του δρόμου ακούω μια φωνή να λέει κατι σαν "τι κάνει ρε?? σταματάει??". Γυρνάω να δω, βλέπω έναν τύπο σε μια μηχανή να μου φωνάζει: Πάτα την την πουτ....! (αρκετά σε έπρηξα με την καθημερινότητα μου στους δρόμους νομίζω ) Νομίζω ότι δεν χωράει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή παραχώρηση στη χρήση των πεζοδρομίων. Παρά τη χρησιμότητά τους, οι "εισβολείς" είναι τα αυτοκίνητα και οι κανόνες υπάρχουν αφ' ενός για την προστασία των θιγόμενων που είναι οι πεζοί και αφ' ετέρου για την ασφαλή και ομαλή κίνησή τους. Αυτό που προσπαθώ εδώ και τόσα posts να πω, είναι πως αν δεν μπουν μερικά αμάξια στο πεζοδρόμιο, που θα πάνε;;;; Δεν λέω, μπράβο του όποιος ψάχνει αλλά αν το κάνουν όλοι, ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν σημαίνει ούτε ότι είναι νομοταγής, ούτε ότι σέβεται τους πεζούς ούτε κάτι άλλο. Σημαίνει απλά ότι δεν έχει αμάξι 1) akpe 2) Έξυπνο. Not. Ειρωνίες και εξυπνάδες στα φιλαράκια σου. omg, I fail Δεν ξέρω αν χωράω ή όχι (ή όποια άλλη εξυπνάδα βρείς μετέπειτα), αλλά ο νόμος μου δίνει ένα γαμημένο πεζοδρόμιο, σωστά; Αντιθέτως, σε κανέναν δεν δίνει το δικαίωμα να με αναγκάσει εμένα να βγώ στον δρόμο ρισκάροντας (η μη) τη ζωή μου. Ριισκάρεις την ζωή σου περπατώντας δίπλα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Respect για τη μακροσκελή σου απάντηση ...αλλά: ...αν δεν μπουν μερικά αμάξια στο πεζοδρόμιο, που θα πάνε;;;; Δε με νοιάζει!...οπουδήποτε, αλλά όχι πάνω στο πεζοδρόμιο!! Ριισκάρεις την ζωή σου περπατώντας δίπλα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα;;;;;;;;;; ΙΜΗΟ, ναι! Πολύ! (προφανώς διαφωνούμε, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δε με νοιάζει!...οπουδήποτε, αλλά όχι πάνω στο πεζοδρόμιο!! Για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να έχει προνοήσει ο δήμος ώστε να υπάρχουν αρκετές στάσεις στάθμευσης. Προφανώς δεν υπάρχουν και δεν χωράμε όλοι! Ή θα έπρεπε να μην είμαστε μαζεμένοι όλοι σαν πρόβατα σε μια πόλη (αθήνα) αφού δεν χωράμε, αλλά μετά πάει αλλού η κουβέντα. ΙΜΗΟ, ναι! Πολύ! Πως;;;; Εννοείται ότι κάποιος έχει παρκάρει απλά λίγο στο πεζοδρόμιο για να μην κλείνει τον δρόμο. Όχι να κοντεύει να μπει μέσα στην πόρτα του σπιτιού σου (προφανώς διαφωνούμε, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ ) hell yeah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ριισκάρεις την ζωή σου περπατώντας δίπλα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα;;;;;;;;;; Έχεις δοκιμάσει να περπατήσεις ποτέ στην παραλιακή με το πεζοδρόμιο κλειστό από παρκαρισμένα επί 100+ μέτρα; Βέβαια σε εκείνο το σημείο έχουν το σκυλάδικό τους και κάνουν το πεζοδρόμιο ό,τι γουστάρουν αλλά αναφέρομαι σε -κλειστό- πεζοδρόμιο, you get the point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικά όχι Σε τέτοια κατάσταση έχεις δίκιο. Αλλά πχ στην πόλη μου (Κορυδαλλός), στην οδό ταξιαρχών, όλες οι κάθετες οδοι είναι στενές. Έτσι, οι δεξιά παρκάρουν κανονικά, οι αριστεροί με τις αριστερές ρόδες στο πεζοδρόμιο. Δεν γίνεται να ζητήσεις από 100-200 αυτοκίνητα να μην ξαναπαρκάρουν εκεί. Να πάνε ΠΟΥ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικά όχι Σε τέτοια κατάσταση έχεις δίκιο. Αλλά πχ στην πόλη μου (Κορυδαλλός), στην οδό ταξιαρχών, όλες οι κάθετες οδοι είναι στενές. Έτσι, οι δεξιά παρκάρουν κανονικά, οι αριστεροί με τις αριστερές ρόδες στο πεζοδρόμιο. Δεν γίνεται να ζητήσεις από 100-200 αυτοκίνητα να μην ξαναπαρκάρουν εκεί. Να πάνε ΠΟΥ;;; Γίνεται να τους ζητήσεις να μην κλείνουν τελείως το πεζοδρόμιο. Αλλιώς να φύγουνε να πάνε αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.