tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Οσο για αυτα που λες προφανως και εισαι σε τεραστιο αδιεξοδο λογω της κακιστης οργανωσης του κρατους και κάνεις το καλυτερο(παροτι παρανομο) για εσενα να εκμεταλλευεσαι την ανοργανωσια του κρατους να μην σε γραφει καθε φορα και καθε λεπτο που παρκαρεις, οποτε την γλιτωνεις με πολυ μικροτερο προστιμο απο αυτο που λεει ο νόμος. Ισως και μαλιστα πιθανοτατα οι πεζοι να δυσκολευονται απο την πραξη σου αυτη, αλλά και εσυ πολιτης εισαι οποτε αν το αυτοκινητο σου ειναι τοσο απαραιτητο καλως κάνεις και κάνεις την παρανομια. Εκμεταλλευομαι που παρκαρω πανω στο πεζοδρομιο? Το οτι πληρωνω φορους και κλησεις και δε μου παρεχουν τα αυτονοητα δεν ειναι εκμεταλλευση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Συγνώμη για τα ορθογραφικά.Το αμάξι το πάρκαρα στο σπίτι μου από έξω κάνει μια κοιλία και έχει πεζοδρόμιο τη δουλεία έχει να περάσει πεζός από εκεί το πεζοδρόμιο δεν συνεχίζεται καν. Το πεζοδρόμιο είναι για τους ανθρώπους. αν μπορούσες να δεις μόνο το δικό μου έγραψαν ενώ 2 άλλα ούτε που τα γράψανε που ήταν απέναντι παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο και εμπόδιζαν όντος τους πεζούς. αποτι καταλαβα το αμαξι το εβαλες πανω στο πεζοδρομιο? Η εναλλακτικα το αλλο που καταλαβα ειναι οτι παρκαρες σε διαβαση? Η εναλλακτικα οτι το παρκαρες γυρω απο πλατεια? Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως απο τα 3 εχει συμβει αν και προσπαθησα επιμονα. Ωστοσο επειδη ρωτας τι παρανομια εχεις κανει, αν ειναι καποια απτα 3 παραπανω, πραγματι εχεις παρανομησει. Το οτι την κληση την τσιμπησες μονο εσυ και οχι οι απεναντι σημαινει η οτι μονο εσυ ησουν παρανομα σε θεση που δεν επιτρεποταν ή οτι επεσε καρφωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εκμεταλλευομαι που παρκαρω πανω στο πεζοδρομιο?Το οτι πληρωνω φορους και κλησεις και δε μου παρεχουν τα αυτονοητα δεν ειναι εκμεταλλευση? Φυσικα και ειναι! Αλλά το ενα δεν αποκλειει το αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εμενα ρε παιδες μου την δινει στην Ηπειρο (Άρτα συγκεκριμενα), κ γενικα σε ολη την Ελλαδα, αυτο με τις καταγγελιες, την δημοτικη αστυνομια, κ τις πινακιδες (απο που ειναι): -Οταν δουλευα -επειδη ειμαι εξω απ την πολη- το παρκαρα το αμαξι στο Καστρο ή φρουριο για μερικους, οπου απο 4-6μμ βρισκεις ανετα να παρκαρεις.. πως γινεται να χω φαει μεχρι στιγμης 6 κλησεις εφοσον ειμαι κοντα στην εισοδο απ οπου βγαινει μονο ο φυλακας με αμαξι, κ οι θεατες για τις πολιτιστικες εκδηλωσεις με τα ποδια? Κ οσοι τα παρκαρουν ακριβως μπροστα στην εισοδο να μην τρωνε κληση? -Όταν σχολαγα βραδυ, στο ιδιο σημειο, υπηρχε εντονο το διπλοπαρκαρισμα, σε εκνευριστικο βαθμο! Μια φορα ειχα παρει τηλεφωνο την τροχαια κ μου λεγαν "αστο δεν πειραζει" "Που να ρχομαστε μεχρι εκει". Μιλαμε για καταγγελια! κ δεν θελαν να ρθουν! Κατεληξαν να μου πουν αμα στο ξανακανει, τοτε ξαναπαρε μας τηλεφωνο. -Έχω αθηναικες πινακιδες, οπως κ μερικοι φιλοι μου αλλες πινακιδες (Ιωαννινων,Θεσαλλονικης,κτλ) κ ομως, βλεπω πιο πολλες κλησεις να πληρωνουμε, κ πιο πολλες παραβασεις να γινονται απ τους τοπικους κατοικους. Μέχρι στιγμης τις εχω πληρωσει ολες τις κλησεις ακριβως την επομενη μερα, ομως θα ξανασκεφτω σοβαρα να πληρωσω.. θα το φτασω μεχρι τα ακρα δυστηχως για να βρω το δικιο μου, επειδη δεν ετυχε να χω γειτονα εναν αστυνομο (ή κ ανωτερης θεσης) να τον χαιρετω απλα καθε μερα, κ να μου σβηνει τις κλησεις οπως κανουν μερικοι.. Τέλος, θα θελα να συμπληρωσω: Άμα υπηρχαν αυστηρα προστιμα (+λιγο παραπανω χρηματων,+ φοβου αρσης του διπλωματος για Χ Μήνες) θα τα κανε κανεις αυτα?? Αλλα θα βγαιναν κ θα λεγαν οτι εχουμε φασισμο.. ενω τωρα με τη Δημοκρατια.. ειδαμε πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Να ψαξω για μια σωστη θεση?Κυκλοφορουν γυρω στα 100.000 αυτοκινητα εδω που ειμαι και οι θεσεις παρκαρισματος μετα βιας φτανουν τις 5000.Ποσο καλα να ψαξεις δηλαδη? στην τσεπη?οσο για το να μη παρω αμαξι αδυνατον γιατι η δουλεια μου ειναι μακρυα.Η Συγκοινωνια δε με βολευει εδω που μενω οποτε...απο τις αρχες του 2008 μεχρι σημερα εχω πληρωσει γυρω στα 2000 ευρω σε κλησεις.Δε μιλησα ποτε γιατι οντως εφταιγα και πληρωσα κανονικοτατα.Οπως πληρωνω λοιπον τις κλησεις μου ΑΠΑΙΤΩ το κρατος να μου παρεχει θεσει παρκιγκ με τα λεφτα που πληρωνω εγω και οι υπολοιποι. Πάρε ένα παπάκι να κάνεις την δουλειά σου....~1000€. Εναλλακτικά πάρε μια μεταχειρισμένη μηχανή 2000€κ άνω για να βρεις κάτι καλό. Όσα έδωσες για κλήσεις το τελευταίο έτος....Σκέψου το.... Αν δεν έχετε χώρο για αυτοκίνητο μην παίρνετε αυτοκίνητα. Απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 όλοι οι νομοταγείς στην Ελλάδα μαζευτήκανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 όλοι οι νομοταγείς στην Ελλάδα μαζευτήκανε.... το να παραπονιέσαι ενώ είσαι παράνομος επειδή σε έπιασαν είναι κάπως τραγικό όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 το να παραπονιέσαι ενώ είσαι παράνομος επειδή σε έπιασαν είναι κάπως τραγικό όμως νομιζω οτι αυτη η γκρινια προερχεται απο την διαπιστωση οτι δεν ειναι ολοι ισοι απεναντι στο νομο και οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια. Ειπε και ο ιδιος δηλαδη: εμενα με γραψαν, τους απεναντι δε τους γραψαν. Απο εκει ξεκινα το ολο θεμα. Εχει τα δικια του αυτος που γκρινιαζει, αλλα σαφως εχει και αδικο. Οπως το βλεπει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 το να παραπονιέσαι ενώ είσαι παράνομος επειδή σε έπιασαν είναι κάπως τραγικό όμως Σαφώς....Εκει πληρώνεις το πρόστιμο και τουμπεκί.ειδικά αν κλείνεις διάβαση για ΑΜΕΑ πρέπει να σου πάρουν και την άδεια. Αλλά να νομίζει ότι κάποιος είναι τέλειος είναι χειρότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Σαφώς....Εκει πληρώνεις το πρόστιμο και τουμπεκί.ειδικά αν κλείνεις διάβαση για ΑΜΕΑ πρέπει να σου πάρουν και την άδεια.Αλλά να νομίζει ότι κάποιος είναι τέλειος είναι χειρότερο. που είδες κάποιον να λέει ότι δεν έχει κάνει παρανομία ποτέ του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Για τους καραγκιόζηδες που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο με γλάστρες καρέκλες ντιβάνια τραπέζια σούβλες και μπετονίερες τι μπορούμε να κάνουμε? Τόσο γύφτοι είμαστε τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 που είδες κάποιον να λέει ότι δεν έχει κάνει παρανομία ποτέ του? Μάλλον δεν με κατάλαβες...ενώ εννοούμε το ίδιο.θέλω να πώ ότι ένας έκανε μια παρανομία(μικρή) και πέσανε όλοι να τον φάνε λές και εκείνοι είναι οι τέλειοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ναι επειδή παραπονέθηκε πιστεύω, όχι επειδή έκανε ότι έκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλά, τα έχω δει όλα σε αυτό το τόπικ. Όλοι Εκάλη μένετε ή απλά ζηλεύετε το αμάξι του γείτονα;;; Υπάρχουν πολλές γειτονιές που ΠΑΝΤΑ παρκάρεις με τις δυο ρόδες στο πεζοδρόμιο. Αλλιώς δεν περνάει αμάξι από τον δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Όταν παρανομεί ο άλλος γκρινιάζουμε που δεν το γράφουν. Όταν παρανομούμε εμείς, γκρινιάζουμε που μας γράψανε. Αν το κοιτάξεις το συμβάν απόλυτα και τυπικά τότε ο φίλος που πάρκαρε στο πεζοδρόμιο, καλά να πάθει. Αν το κοιτάξεις όμως, με βάση τις συνθήκες που επικρατούν τότε: φταίει ο οδηγός που το κράτος επέτρεψε την άναρχη δόμηση, που δεν προνόησε την αύξηση του πληθυσμού ώστε να έχει φτιάξει πλατύτερους δρόμους, που δεν απαίτησε δεκαετίες πριν την ύπαρξη πάρκινγκ σε κάθε πολυκατοικία; Πάντα ήμασταν της τελευταίας στιγμής και της προχειροδουλειάς. Δεν το πλατειάζω το θέμα. Που να παρκάρει ο οδηγός σε μία πόλη που έχει φτιαχτεί με τρόπο που πλέον δε χωράει τόσα αυτοκίνητα και ένα κράτος που δε βοηθάει για νέες θέσεις στάθμευσης; Όποιος έχει γκαράζ (προσωπικά έχω) ας προσέξει όταν λέει για αυτόν που δεν έχει μεγάλες κουβέντες, γιατί θα πάει σε κανένα φίλο του επίσκεψη όπου θα έχει χώρο κλασικά σε κανένα πεζοδρόμιο. Τι θα κάνει τότε; Θα ακυρώσει την επίσκεψή του; Θα γυρίσει πίσω με το αυτοκίνητο και θα πάρει ταξί ή λεωφορείο; Ή μήπως θα ξεχάσει τα όσα λέει και θα το βάλει πάνω στο πεζοδρόμιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.