VagosM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Σήμερα έβαλα το αμάξι στο σπίτι μπροστά στο πεζοδρόμιο πάνω χωρίς να ενοχλώ γκαράζ. τελείωσα το πλύσιμο είπα να το αφήσω λίγο να ανεβώ να ποίο κάνα καφέ και μόλις κατέβηκα είχε κλήση πάνω το αμάξι. καταγγελία για παρανόμι στάθμευση σε πεζοδρόμια σε πλατιά νομίζω λέει αν θέλετε να ανεβάσω και εικόνα.Έτσί απλά 80Ε. που την είδε ο παλιό Μ@Κ@Κ@Σ την πλατεία? Τι μπορώ να κάνω?
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Σήμερα έβαλα το αμάξι στο σπίτι μπροστά στο πεζοδρόμιο πάνω χωρίς να ενοχλώ γκαράζ. τελείωσα το πλύσιμο είπα να το αφήσω λίγο να ανεβώ να ποίο κάνα καφέ και μόλις κατέβηκα είχε κλήση πάνω το αμάξι. καταγγελία για παρανόμι στάθμευση σε πεζοδρόμια σε πλατιά νομίζω λέει αν θέλετε να ανεβάσω και εικόνα.Έτσί απλά 80Ε. που την είδε ο παλιό Μ@Κ@Κ@Σ την πλατεία? Τι μπορώ να κάνω? Εντος 3 ημερων ενσταση ή εντος 10 ημερων πληρωνεις τη μιση
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 To πεζοδρόμιο είναι για πεζούς νομίζω. Ναι απλως μπορει το προστιμο για αμαξι πανω στο πεζοδρομιο να ειναι 80-Χ ευρω(80>Χ>0) αλλα για αμαξι πανω σε πεζοδρομιο εντος πλατειας ξερω γω(if there is such thing) να ειναι 80 ευρω οποτε να μην ειναι δικαιο για αυτον να πληρωσει 80 ευρω αν δεν ηταν σε πλατεια το μερος οπου σταθμευσε. Προφανως και ηταν παρανομα σταθμευμενο το αμαξι παντως.
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 To πεζοδρόμιο είναι για πεζούς νομίζω. Πριν 2 χρονια ειχα αφησει το αυτοκινητο πανω στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι οπως παντα.Επειδη ομως η γειτονισσα οταν λειπει βαζει γλαστρες για να μην παρκαρει κανεις,εχυσα το χωμα πανω στο πεζοδρομιο.Η ρουφιανα φωναξε τροχαια και εκοψε κλησεις σε οσους στην γειτονια ειχαν το αυτοκινητο στο πεζοδρομιο τους.Την επομενη μερα πηγαμε στο ΑΤ της περιοχης και τις εσβησαν σε ολους.
VagosM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Συγνώμη για τα ορθογραφικά. Το αμάξι το πάρκαρα στο σπίτι μου από έξω κάνει μια κοιλία και έχει πεζοδρόμιο τη δουλεία έχει να περάσει πεζός από εκεί το πεζοδρόμιο δεν συνεχίζεται καν. Το πεζοδρόμιο είναι για τους ανθρώπους. αν μπορούσες να δεις μόνο το δικό μου έγραψαν ενώ 2 άλλα ούτε που τα γράψανε που ήταν απέναντι παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο και εμπόδιζαν όντος τους πεζούς.
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Συγνώμη για τα ορθογραφικά.Το αμάξι το πάρκαρα στο σπίτι μου από έξω κάνει μια κοιλία και έχει πεζοδρόμιο τη δουλεία έχει να περάσει πεζός από εκεί το πεζοδρόμιο δεν συνεχίζεται καν. Το πεζοδρόμιο είναι για τους ανθρώπους. αν μπορούσες να δεις μόνο το δικό μου έγραψαν ενώ 2 άλλα ούτε που τα γράψανε που ήταν απέναντι παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο και εμπόδιζαν όντος τους πεζούς. Καρφωτη θα πηγε
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Πριν 2 χρονια ειχα αφησει το αυτοκινητο πανω στο πεζοδρομιο μπροστα απο το σπιτι οπως παντα.Επειδη ομως η γειτονισσα οταν λειπει βαζει γλαστρες για να μην παρκαρει κανεις,εχυσα το χωμα πανω στο πεζοδρομιο.Η ρουφιανα φωναξε τροχαια και εκοψε κλησεις σε οσους στην γειτονια ειχαν το αυτοκινητο στο πεζοδρομιο τους.Την επομενη μερα πηγαμε στο ΑΤ της περιοχης και τις εσβησαν σε ολους. Συγχαρητηρια. Και σε εσενα και στο ελληνικο κρατος. Καταφερες να καταπατησεις το νομο και ομως να μην πληρωσεις. Να μην υποστεις τις συνεπειες. Ετσι με αυτον τον τροπο θα ξανακαταπατησεις και θα ξανακαταστρατηγισεις δηλαδη θα γραψεις στα τετοια σου τους νομους για μια ακομη φορα ξεροντας οτι δεν θα τιμωρηθεις. Συγχαρητηρια ξανα!
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Συγχαρητηρια. Και σε εσενα και στο ελληνικο κρατος. Καταφερες να καταπατησεις το νομο και ομως να μην πληρωσεις. Να μην υποστεις τις συνεπειες. Ετσι με αυτον τον τροπο θα ξανακαταπατησεις και θα ξανακαταστρατηγισεις δηλαδη θα γραψεις στα τετοια σου τους νομους για μια ακομη φορα ξεροντας οτι δεν θα τιμωρηθεις. Συγχαρητηρια ξανα! Σε ευχαριστω θα κανω οτι καλυτερο μπορω. Εσυ που παρκαρεις αν επιτρεπεται?Εχεις ιδιοτικο γκαραζ?Εγω οχι. Αν δε παρκαρω λοιπον πανω στο πεζοδρομιο (εγω και οι υπολοιποι),αυτοκινητο απο το στενο δεν περναει.Το κρατος δε μου παρεχει χωρους παρκιν.Οποτε οι λυσεις ειναι 2. Ή στην ταρατσα του σπιτιου μου ή στον πατο μου (σορι κιολας).Τι μου προτεινεις?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Να ψάχνεις περισσότερο για μια σωστή θέση αλλιώς μην παίρνεις αμάξi. απλα...
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστω θα κανω οτι καλυτερο μπορω.Εσυ που παρκαρεις αν επιτρεπεται?Εχεις ιδιοτικο γκαραζ?Εγω οχι. Εχω ιδιωτικο χωρο. Αν δε παρκαρω λοιπον πανω στο πεζοδρομιο (εγω και οι υπολοιποι),αυτοκινητο απο το στενο δεν περναει.Το κρατος δε μου παρεχει χωρους παρκιν.Οποτε οι λυσεις ειναι 2. Ή στην ταρατσα του σπιτιου μου ή στον πατο μου (σορι κιολας).Τι μου προτεινεις? Να μην παραβαινεις τον νομο και να μην ψηφισεις ξανα κυβερνηση που δημιουργει τετοιες καταστασεις(οπου πρεπει, εισαι αναγκασμενος δηλαδη, να καταπατησεις τον νομο). Επειδη ομως εως οτου εκλεχθει κυβερνηση που να βαλει το παρον θεμα σε ταξη, μπορει να περασουν 70 χρονια, το μοναδικο πραγμα που πρεπει να κάνεις ειναι να παρκαρεις το αυτοκινητο σου σε νομιμο παρκινγκ(δημοσιο, ιδιωτικο ή σε ελευθερο χωρο φυσικα) μακρια απο το σπιτι σου και να πηγαινεις περπατωντας. Ετσι ενας ανθρωπος με ειδικες αναγκες πχ δεν θα υποστει τις συνεπειες της παρανομης πραξης σου και δεν θα αναγκαστει να σκασει απο το κακο του επειδη δεν μπορει να περασει ή πχ ενας ανθρωπος χωρις ειδικες αναγκες δεν θα αναγκαστει να κανει ζιγκ ζαγκ ή να βγαινει στο δρομο για να περπατησει ή ακομα χειροτερα να τρεξει σε περιπτωση αναγκης οπου και οποιαδηποτε καθυστερηση ισως ειναι μοιραια. Οποτε για να αποφυγουμε τετοιες καταστασεις που μπορει να αποβουν μοιραιες για καποιον(αλλά ακομα και καταστασεις οπου δεν μπορει να υποστουν μοιραιες), θα πρεπει να περπατησεις λιγο ή ακομα και πολυ παραπανω παρκαροντας το αυτοκινητο σου λιγο ή πολυ μακρια απο το σπιτι σου σε νομιμη θεση.
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Να ψάχνεις περισσότερο για μια σωστή θέση αλλιώς μην παίρνεις αμάξi. απλα... Να ψαξω για μια σωστη θεση?Κυκλοφορουν γυρω στα 100.000 αυτοκινητα εδω που ειμαι και οι θεσεις παρκαρισματος μετα βιας φτανουν τις 5000.Ποσο καλα να ψαξεις δηλαδη? στην τσεπη?οσο για το να μη παρω αμαξι αδυνατον γιατι η δουλεια μου ειναι μακρυα.Η Συγκοινωνια δε με βολευει εδω που μενω οποτε... απο τις αρχες του 2008 μεχρι σημερα εχω πληρωσει γυρω στα 2000 ευρω σε κλησεις.Δε μιλησα ποτε γιατι οντως εφταιγα και πληρωσα κανονικοτατα.Οπως πληρωνω λοιπον τις κλησεις μου ΑΠΑΙΤΩ το κρατος να μου παρεχει θεσει παρκιγκ με τα λεφτα που πληρωνω εγω και οι υπολοιποι. Μεχρι τοτε στο πεζοδρομιο του σπιτιου μου και σε οποιον αρεσει κυριοι νομιμοι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:31 ---------- Εχω ιδιωτικο χωρο. Επειδη ομως εως οτου εκλεχθει κυβερνηση που να βαλει το παρον θεμα σε ταξη, μπορει να περασουν 70 χρονια, το μοναδικο πραγμα που πρεπει να κάνεις ειναι να παρκαρεις το αυτοκινητο σου σε νομιμο παρκινγκ(δημοσιο, ιδιωτικο ή σε ελευθερο χωρο φυσικα) μακρια απο το σπιτι σου και να πηγαινεις περπατωντας. Ελα βρες εσυ ιδιωτικο παρκιν στο Κερατσινι κι εγω θα το πληρωνω διπλασιο καθε μηνα. Λογω του οτι η περιοχη ειναι υποβαθμισμενη (οπως Περαμα Δραπετσωνα κτλ) ποιος θα ανοιξει παρκιν εδω οταν ο κοσμος με το ζορι περναει?Καταλαβαινεις λοιπον οτι σε μια τετοια περιοχη καποια πραγματα απλα δε γινονται
VagosM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο, πήγα και την πλήρωσα, έμαθα ποίος έκανε την καταγγελία.Δεν πειράζει ας μην το κάνουμε θέμα.
Krokodilos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ελα βρες εσυ ιδιωτικο παρκιν στο Κερατσινι κι εγω θα το πληρωνω διπλασιο καθε μηνα. Λογω του οτι η περιοχη ειναι υποβαθμισμενη (οπως Περαμα Δραπετσωνα κτλ) ποιος θα ανοιξει παρκιν εδω οταν ο κοσμος με το ζορι περναει?Καταλαβαινεις λοιπον οτι σε μια τετοια περιοχη καποια πραγματα απλα δε γινονται "Απλως δεν γινονται" ειναι το σωστο. Οσο για αυτα που λες προφανως και εισαι σε τεραστιο αδιεξοδο λογω της κακιστης οργανωσης του κρατους και κάνεις το καλυτερο(παροτι παρανομο) για εσενα να εκμεταλλευεσαι την ανοργανωσια του κρατους να μην σε γραφει καθε φορα και καθε λεπτο που παρκαρεις, οποτε την γλιτωνεις με πολυ μικροτερο προστιμο απο αυτο που λεει ο νόμος. Ισως και μαλιστα πιθανοτατα οι πεζοι να δυσκολευονται απο την πραξη σου αυτη, αλλά και εσυ πολιτης εισαι οποτε αν το αυτοκινητο σου ειναι τοσο απαραιτητο καλως κάνεις και κάνεις την παρανομια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.