toninosfc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Λοιπον παιδες ... θελω να βαψω το δωματιο μου κατι διαφορετικο και κατι ξεχωριστο ξεφευγοντας απο το κλασσικο ασπρο, σιελ, και ανοιχτο μπεζ....θελω να μου προτεινετε sites στο internet που να ειχει ιδεες και γενικα εικονες με δωματια και σπιτια βαμενα, ετσι ωστε να καταλειξω καπου.... thax mates....Toninosfc!!!
freedubus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 θελω να βαψω το δωματιο μου κατι διαφορετικο και κατι ξεχωριστο ξεφευγοντας απο το κλασσικο ασπρο, σιελ, και ανοιχτο μπεζ Ενα ωραίο φωτεινό ΜΑΥΡΟ. Ψήσου.
deminho11 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε να βάλεις ένα πιο έντονο και ζωηρό χρώμα της αρεσκείας σου αλλα να το κάνεις διχρωμία!!! πχ εγώ το γραφείο έχω κάνει 3 τοίχους πράσινο ανοιχτό και έναν πράσινο σκούρο. Γενικά αν πάς σε χρωματοπωλείο στα δείγματα θα σου έχει μια απόχρωση απο πολύ απαλό έως και πολύ έντονο. Διάλεξε να είναι ένα αρκετά απαλό και το άλλο 2-3 σκάλες πιο έντονο. Άλλο συνδυασμό που είδα και μου άρεσε ήταν πορτοκαλί με κόκκινο.... Γενικά παίξε με τα χρώματα..... Μπορείς αν θές να πάρεις και ένα ειδικό ρολό και να κάνεις το βάψιμο κάπως περίεργο σαν πιτσιλιές μεγάλες και τέτοια φάση....
we_will_rise Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το δικό μου είναι, 3 τοίχοι πορτοκαλί (κάργα πορτοκαλί!) κι ένας σκούρο σκούρο σκούρο μπλε !!
jilia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ενα ωραίο φωτεινό ΜΑΥΡΟ. Ψήσου. ΧΑΧΑαχχαααΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑαχχααχχααχα
Dark_son20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 αν κάνεις έστω και έναν τοίχο έντονο χρώμα το ταβάνι θα το κάνεις καθαρό άσπρο μιας και ο τείχος θα κάνει αντανάκλαση και θα του δίνει έναν τόνο χρώματος αν διαλέξεις ανοιχτά χρώματα μπορείς και στο ταβάνι μέσα στο άσπρο να ρήξεις μια τζούρα χρώματος. γενικά το ταβάνι με έντονο χρώμα μικραίνει τρομερά τον χώρο.
kage Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5+%CF%84%CE%BF+greek+movies&meta=&aq=f&oq= επιτρεπονται λινκς απο streaming video?
adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Εκτος απο φωτο του google ισως με το photoshop ή αλλο προγραμμα να μπορεις να κανεις καποιες δοκιμες
arxaggelos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Είναι η τυχερή σου μέρα. Δες εδώ, εδώ κι ισως εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.