Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από eshop.gr.Πώς ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To λέω από eshop είμαι άσχετος.Πώς γίνετε η συναλλαγή.Παραγγέλνεις από το internet και στο στέλνουν σπίτι ή πάς από το κατάστημα άν έχει η πόλη σου και το παραλαμβάνεις ?

Δημοσ.

Αν στην πόλη σου υπάρχει e-shop point και έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτό, η καλύτερη επιλογή είναι στην φόρμα παραγγελίας να βάζεις «Παραλαβή από το υποκατάστημα» και να πηγαίνεις από εκεί όταν σου στείλουν SMS στο κινητό σου ότι κατέφτασε η παραγγελία. Δεν επιβαρύνεσαι καθόλου με μεταφορικά, είτε τα προϊόντα ζυγίζουν 100 γραμμάρια είτε 100 κιλά είτε το κόστος τους είναι 2€ είτε 2000€.

Επειδή η πρώτη φορά είναι πάντα δύσκολη :o, για να πάρεις το κολλάι που λέμε μπορείς να κάνεις μια μικροπαραγγελία, χρηστικής όμως αξίας: κανένα καλωδιάκι, κανέναν μετατροπέα, τίποτα από γραφική ύλη κλπ. Έτσι, θα δεις χωρίς ιδιαίτερο άγχος πώς λειτουργεί το σύστημα.

Δημοσ.

Όντως είναι πολύ απλό αλλά πάντα την 1η φορά δεν ξέρεις.Όπως τώρα.Έκανα την παραγγελία εδώ και 2 ώρες αλλά δεν έχω λάβει κάποια επιβεββαίωση ?Μήπως πρέπει πρώτα να ανοίξω λογαριασμό ?

Δημοσ.

Λογαριασμό σαφώς πρεπει να ανοίξεις. Πως παρήγγειλες χωρίς να ανοίξεις λογαριασμό. Στην ουσια ανοίγεις λογαριασμό που είναι περίπου σαν να κανεις register. Εκει θα συμπληρώσεις και μια φορμα, που μεταξύ άλλων θα επιλέξεις τις default επιλογές που θα έχεις όταν παραγγέλνεις κατι. Εκει θα επιλεξεις παραλαβή απο υποκατάστημα, και πληρωμή με αντικαταβολή. Επισης θα βαλεις το κινητό σου.

Μετά όταν παραγγέλνεις κατι, θα μπορεις να παρακολουθείς την εξέλιξη παραγγελίας κανοντας login και μπαινοντας στον λογαριασμό σου. Καποια στιγμή (σε 1-2 μερες ή περισσότερες αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτα) θα λαμβάνεις sms, και θα πηγαίνεις στο πλησιέστερο υποκατάστημα (το οποίο νομίζω το δηλώνεις κι αυτό στην φορμα κατα την εγγραφή σου) και το παίρνεις.

Υποψιν καθε φορα που παραγγέλνεις θα εμφανίζεται η φορμα παραγγελίας με συμπληρωμένα τα στοιχεία όπως τα έβαλες κατα την εγγραφή, αλλα μπορεις να τα αλλάξεις πριν κανεις αποστολή παραγγελίας

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να δημιουργήσεις λογαριασμό. Ψωνίζω χρόνια από εκεί με σεβαστό συνολικό ποσό αγορών χωρίς ποτέ να σκεφτώ να φτιάξω account. Δίνει το πλεονέκτημα που αναφέρει ο flik όμως: Τα στοιχεία σου στις νέες παραγγελίες εμφανίζονται συμπληρωμένα, είναι ένα safeguard ότι δε θα τα εισάγεις λανθασμένα.

Επιβεβαίωση σου έρχεται στη διεύθυνση e-mail που έχεις δηλώσει και περιέχει και link από όπου μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας. Δεν έχει τύχει να παρατηρήσω καθυστερήσεις στην αποστολή του επιβεβαιωτικού e-mail, αλλά δηλώνω πάντα το gmail μου. Αν δεν έκανες κάποιο misspell στη διεύθυνση που έβαλες, ίσως η καθυστέρηση οφείλεται στον mail provider σου (κλασσικό παράδειγμα το yahoo.gr τους τελευταίους μήνες).

Δημοσ.

Άλλοι λένε ο λογαριασμός χρειάζεται και άλλοι όχι :rolleyes: Πάντως ακόμα δεν έχω λάβει καμία σχετική ειδοποίηση.Πιθανότατα η παραγγελία να μην ήταν έγκυρη :shock:

Δημοσ.

Δεν είναι αναγκαίος...Συγγνώμη για την λάθος πληροφορία. Απλά επειδή απο εκεί βλέπεις την εξέλιξη πιο εύκολα, και συμπληρώνεις φορμα κτλ, είχα στο μυαλό μου εδώ και 2 χρονια οτι ειναι αναγκαία.

Εσύ τώρα χωρίς λογαριασμό δεν μπορείς να δεις εξέλιξη παραγγελίας; Δεν μπορείς καπου να βαλεις τον αριθμο παραγγελίας (αν σου έδωσαν). Το αντικείμενο όταν πατησες να το αγορασεις, το διαθεσιμοτητα ειχε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...