rearshooter Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 τον google chrome τον εχω δεν ειναι εκει το θεμα... Chromium θελουμε και oxi google-chrome Και για να μας Snifaroun τα foots και να δινονται αβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Βάλτε Arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ε σε λιγο θα το χουμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 θέλω addon για τον chromium που να είναι σαν to video downloadhelper του ff. όχι για να κατεβάζω από youtube.θέλω να κατεβάζει οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 και γιατί δεν τα παίρνεις κατευθείαν από το temp φάκελο? Γιατί να θέλεις addon για κάτι τόσο απλό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εκτος απο το arch, εχει και το ubuntu τον chromium http://packages.ubuntu.com/lucid/chromium-browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δλδ τι τέρμα? Όταν έχω ενεργοποιημένο το flashblock extension του chromium δεν μου φορτώνει τα video στο youtube. Μου βγάζει Old Flash? Go upgrade! Όταν το απενεργοποιώ μου φορτώνει μια χαρά. Δοκίμασα να βάλω και το youtube στο white list του flashblock αλλά πάλι τα ίδια. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εκτος απο το arch, εχει και το ubuntu τον chromiumhttp://packages.ubuntu.com/lucid/chromium-browser και το gentoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το ιδιο πραγμα βγαζει και στην opera απο σημερα, και γιαυτο βγηκε workaround! Σε ff ολα καλα. Μαλλον καποια !@#$%^& του js του site θα ειναι. @rearshooter Το gentoo δεν πιανεται. Αν εισαι αρκετα εμπειρος/υπομονετικος/κλπ ωστε να εχεις gentoo, εχεις τα παντα (= οτιδηποτε μπορει να γινει compile απο καποιο κωδικα). Στις αλλες, binary, διανομες κρεμεσε απο τα ... των developers και τριτων καλοθελητων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 To πρόβλημα με τα repositories της google που κάνανε αρκετή ώρα να συνδεθούν πλέον διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μιας και το repo δουλευει, ας βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα. 1) Το testing κομματι του repo δεν φαινεται να εχει κατι μεσα, παρολα αυτα δουλευει κανονικα (υπαρχει), μιας και το apt δεν βγαζει καποια προειδοποιηση. Εχει μεινει μονο το stable, στο οποιο stable... 2) Υπαρχουν τα google-chrome-beta και google-chrome-unstable, αλλα κανενα δεν ειναι στην εκδοση 4! Ειναι και τα δυο στην εκδοση 5, με καποιες μικροδιαφορες στην υποεκδοση. ># apt-cache policy [b]google-chrome-beta[/b] google-chrome-beta: Εγκατεστημένα: (κανένα) Υποψήφιο: 5.0.342.9-r43360 Πίνακας Έκδοσης: [b]5.0.342.9-r43360[/b] 0 500 http://dl.google.com stable/main Packages # apt-cache policy [b]google-chrome-unstable[/b] google-chrome-unstable: Εγκατεστημένα: (κανένα) Υποψήφιο: 5.0.375.9-r44625 Πίνακας Έκδοσης: [b]5.0.375.9-r44625[/b] 0 500 http://dl.google.com stable/main Packages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Από όσο ξέρω οι εκδόσεις του chrome για linux είναι πολύ πιο μπροστά από αυτές των windows δλδ είναι στην 5 έκδοση σε αντίθεση με των windows που είναι στην 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Ρε παιδια "tabs με favourites" πως βάζουμε στον Chrome(κατι αντιστοιχο με mozilla). Αυτο με εχει ξεβολεύσει πολυ.Τα βαζω να ανοιγουν ως αρχικες αλλα δεν μ'αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τώρα τελευταία δε μου κρατάει τους κωδικούς, το autologin είναι off δηλαδή. Έκδοση 5.0.342.9 (43360). Κανένας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 και σε μενα το ιδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα