Προς το περιεχόμενο

Linksys wag 200 ως repeater – ενσύρματα όμως!

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

Έχω ένα Thomson modem – router και από στην μία Ethernet έχω βάλει ένα πολύ μακρύ καλώδιο Ethernet και το έχω συνδέσει με ένα access point της d-link, που είναι 2 ορόφους πάνω. (δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ασύρματα ανεξάρτητα από το mode που το έβαζα, έβλεπε το Thomson – συνδεόταν….αλλά όταν πήγαινα να συνδεθώ στο d-link δεν με έβγαζε στο internet). Το θέμα μου είναι ότι έχω ένα Linksys wag 200 από παλιά και θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το βάλω στην θέση του d-link?

Εάν ναι τα ερωτήματα είναι τα κάτωθι:

1) Που συνδέω το καλώδιο Ethernet που έρχεται από το Thomson ? σε μια από τις Ethernet θύρες? Και αν ναι…..

2) Σε τι mode βάζω το Linksys από τα 4 που έχει??? Bridge…??

Κατά βάση θέλω να συνδέσω ένα pc με Ethernet καλώδιο στον πάνω όροφο για αυτό δεν με βολεύει πλέον το d-link μιας και δεν έχει ελεύθερη Ethernet θύρα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:22 ----------

κανείς...τίποτα?

Δημοσ.

Αν δεν είναι κοντά στα όρια το μήκος του καλωδίου, τότε πάρε ένα hub και βάλε πάνω το PC και το καλώδιο που έρχεται απο το router.

Δημοσ.

Καταρχην ξεχνα τα mode, τα ξεmode, τα bridge κλπ δεν ειναι για σενα..

Δεν εχει σημασια σε ποιο ehernet port συνδεσεις το καλωδιο εκτος κι εαν εχει Vlan (σιγα μην εχεις..)

Για να μη σε μπερδευω κανε το εξης μονο στο Dlink

1. Δωσε στο D-link μια διαφορετικη ip απο το ελεεινο και αχρηστο Thomson

2. Eνεργοποιησε στο Dlink DHCP ωστε να παιρνουν αυτοματα ip.

3. gateway & dns εννοειται οτι θα ειναι ο thomson

Eισαι ΟΚ

Δημοσ.
Καταρχην ξεχνα τα mode, τα ξεmode, τα bridge κλπ δεν ειναι για σενα..

Δεν εχει σημασια σε ποιο ehernet port συνδεσεις το καλωδιο εκτος κι εαν εχει Vlan (σιγα μην εχεις..)

Για να μη σε μπερδευω κανε το εξης μονο στο Dlink

1. Δωσε στο D-link μια διαφορετικη ip απο το ελεεινο και αχρηστο Thomson

2. Eνεργοποιησε στο Dlink DHCP ωστε να παιρνουν αυτοματα ip.

3. gateway & dns εννοειται οτι θα ειναι ο thomson

Eισαι ΟΚ

σωστά όλα αυτά και τα είχα κάνει ήδη!

το θέμα είναι ότι τα pc που έχω έχουν μόνο ethrnet θύρα και όχι wifi!

είχαν δεν θα είχα πρόβλημα!

μπορώ να κάνω κάτι με το linksys ή θα πρέπει να πάρω κάποιο ethernet hub ή switch δεν ξέρω πιο είναι το κατάλληλο στην περίπτωση μου!

Δημοσ.

Aφου εχεις Linksys wag200 τι το θες το αχρηστο thomson. Πεταξε το οπως ειναι στην ανακυκλωση ή χαρισε το σε καποιον που δε χωνευεις..

Βαλε το wag200 και δε θα εχεις κανενα προβλημα με το d-link (δεν μας λες ποιο μοντελο ειναι και υποθετω οτι εκτος απο ΑP ειναι & switches 4 θεσεων)

Ο dhcp ειναι για ολους ασυρματους & ενσυρματους

Δωρεαν κλησεις απο κινητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...