akumalol Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδιά. Βρήκα και εγώ το site σας. Είναι πολύ ενδιαφέρων για άτομα που ασχολούνται με τη πληροφορική και κυρίως τον προγραμματισμό! Ένα big thx στους κατόχους. (keep up the good work) Ήθελα να αναφέρω επίσης το site που διάβαζα εγώ tutorials αυτές τις μέρες(πλησιάζει εξεταστική!!!) Είναι το programmatismos.com. Καλή επιτυχία σε όλους τους φοιτητές εδώ Φιλικά Θωμάς
Evgenios1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Υπερβολικα φτωχο. (δεν ειναι tutorilas) Παρουσιαζει το fopen,cin,cout etc.. ως εντολες. Γιατι δεν αναφερετε το κυριο μερος ενος προγραμματος που ειναι το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Παρουσιαζει το fopen,cin,cout etc.. ως εντολες. Γιατι δεν αναφερετε το κυριο μερος ενος προγραμματος που ειναι το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. για explain(όπως θα έκανες κ ένα query )...
Evgenios1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 για explain(όπως θα έκανες κ ένα query )... Δε σε πιανω... ειναι φτωχα τα αγγλικα μου..
gtroza Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 akumalol δεν θα'πρεπε να υπάρχουν links για τις πηγές σας ; .
Wise_One Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Εμένα μ' άρεσε που στον τίτλο της ιστοσελίδας λέει και για tutorials Java αλλά δεν υπάρχει κανένα...
dop Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Το ελληνικό C++ tutorial είναι επιεικώς απαράδεκτο... Μακριά από sites που δεν προσέχουν την ποιότητα των κειμένων στα οποία παραπέμπουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.