GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μη κάνεις καμιά μα....ία και βάλεις spoiler... Στα της ταινίας,ένα τριο-τέσσερο από μενα.Επιεικώς γελοίες ερμηνείες(ok έχουμε δει και χειρότερες,αλλά δεν παύουν να είναι γελοίες imo),σενάριο δεν με ενθουσίασε.
tzinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 χανεις το νοημα, ανηκει στην κατηγορια των ταινιων που ηθελημενα εχουν το υφος των b movies με τραβηγμενα σεναρια και ερμηνειες και αυτοσαρκασμο και σαρκασμο του ειδους γενικοτερα. Συν την ολη θεωρια που εχουμε συζητησει νωριτερα που δινει εντελως αλλη εικονα για την ταινια
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναι ok ίσως να έχεις και δίκιο σ'αυτό,παίζει να έφταιγε η δική μου ματιά.Άλλωστε με τις b movies γενικότερα δεν την παλεύω και πολύ... Αλλά και πάλι ρε,ακόμη και με δεδομένα αυτά,πάλι μου φαίνεται απίστευτα υπερβολικό το 7.5/10 του imdb.
Members gsarig Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλά, γενικά οι βαθμολογίες του imdb δεν είναι για να τις παίρνεις πάντα και πολύ στα σοβαρά - ειδικά όταν πρόκειται για νέες ταινίες...
Harkon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 έχωντας δει στον τελευταίο χρόνο θρίλλερ όπως Rec, Martyrs, Helloween (new), ήρθε αυτό να με προσγειώσει πάλι στο 0 και να ψάχνω πάλι απ την αρχή. στενοχωρήθηκα που πήρα και άλλους στο λαιμό μου να το δούμε παρέα.
klainmaingr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγώ το ίδιο θα έλεγα για το rec.. Ήταν περίεργο και όχι για πολλούς.. (εμένα μου άρεσε αρκετά). Απο την άλλη το drag me to hell είναι ένα αξιοπρεπέστατο bmovie της παλιάς σχολής που το βλέπεις εύκολα για να περάσει η ώρα... Γενικά με διαόλια και κατάρες καιρό έχω να δώ κάτι καλό.. Ξεκίνησα να δώ και τον αντίχριστο και ξενέρωσα... REALLY false title.
firewalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλά μιλάνε η ταινία βγάζει τρελό γέλιο!
tzinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 μιας και ειδα ενα νεο τοπικ για νεα ταινια του σαμι ραιμι, ειπα να ριξω μια ματια στο παλιο ξεχασμενο θεμα εδω, μπας και εχω χασει κανα ποστ. Κριμα περιμενα οτι θα ειχε γινει περισοτερη συζητηση. Παντως καλα το θυμομουν , αρχικα ειχα φαει πολυ ειρωνεια για την θεωρια της ανορεξικιας, αλλα σιγα σιγα οι πιστοι προσηλθαν λολ. Μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα και αυτα που αναφερουν την θεωρια http://www.cracked.com/article_18967_6-famous-movies-with-mind-blowing-hidden-meanings_p2.html http://www.slashfilm.com/is-drag-me-to-hell-really-about-a-girl-with-an-eating-disorder/
thermo-sifounas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ταινιαρα απο τις λιγες! Μονο ο Sam Raimi του αξεπεραστου Evil Dead ξερει να συνδυαζει τοσο καλα το γελιο με τον τρομο, τη μια στιγμη ξεκαρδιζεσαι και την αλλη πηδας απ τον φοβο σου. Οσοι κατακρινουν την ταινια προφανως δεν ειναι εξοικειωμενοι με το ειδος
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ταινιαρα!!απο τις καλυτερες του ειδους..αν οχι η καλυτερη..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παιδια,η ταινια ηταν καλη.Αλλα ηταν μια καλη copia του φοβερου thinner http://www.imdb.com/title/tt0117894/
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 η ταινια ηταν μια χαλια αηδια Οταν λες αηδια ενοεις για τις σκηνες με τους εμετους κτλ? Εμενα θυμαμαι παντως με ειχε κρατησει και την ειχα δει[και για να με κρατησει εμενα ταινια το βραδυ σημαινει οτι ειναι καλη]
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οταν λες αηδια ενοεις για τις σκηνες με τους εμετους κτλ? Εμενα θυμαμαι παντως με ειχε κρατησει και την ειχα δει[και για να με κρατησει εμενα ταινια το βραδυ σημαινει οτι ειναι καλη] φιλε ναι.πω ρε τα θυμήθηκα παλι και αηδιασα :eek:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα