tzinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 για την μυγα μπορω να σου πω περιπου τι συμβολιζει. Κυριως το χαλασμενο στομαχι, καθως δεν τρεφετε σωστα. Επισης καποιος ειπε κατι καλο, οτι οι μυγες τρεφονται κυριως με υγρα και οχι στερεα τροφη. Δεν το εχω επιβεβαιωση παντος. Τωρα για το αν βλεπουν την μυγα, θα μπορουσα να πω οτι ειναι στο ιδιο στυλ με την φαση στο τελος στο τρενο, δηλαδη στο μυαλο της κριστινας φτυνει την μυγα, ενω οι αλλοι βλεπουν απλα μια μυγα στο τραπεζι και την κριστινα να κανει σαν τρελλη. Αλλωστε γιατι σε ολη την ταινια τιποτα αλλο απο αυτα που της συμβαινουν δεν τα βλεπει κανεις και μονο αυτο το μικρο σκηνικο με την μυγα το βλεπουν ολοι?? δεν στεκει. Επισης γιατι δεν βλεπουν το κεικ που βγαζει ματια, δεν ακουν τους ηχους, την πορτα που χτυπιεται.... Τιποτα απο αυτα, απλα βλεπουν την κριστινα να κανει σαν τρελη και μια μυγα στο φαι. Παντος οντως ειναι η μονη σκηνη που ειναι δυσκολο να εξηγηθει, διοτι οντως μοιαζει σαν να την φτυνει την μυγα και το βλεπουν οι αλλοι. Για τον εξορκισμο το λες και μονος σου, το βανακι που ερχεται μετα δεν εχει καμια σχεση με ασθενοφορο, ουτε υπαρχουν εργαλεια που θα ειχε ενα ασθενοφορο και ολα μοιαζουν να γινονται στα μουλοχτα. Στον εξορκισμο ειναι αστειο το πως κουνουν τις κουρτινες, το πως τυχαια αστοχει ο αλλος με την κατσικα και το ποσο χαζα κρεμιεται και κουναει ο αλλος. Επισης το ποιο δυνατο στοιχειο, οπως ξαναπα, ο μεντιουμ ενω εχει παρει τα λεφτα, ενω εκανε την τελετη και αφου πρωτα της ειχε πει οτι δεν γλυτωνει οτι και να κανει με το κουμπι (ειχε ρωτησει αν θα γλυτωσει αν το καψει το κουμπι η το πεταξει), τωρα ξαφνικα της λεει οτι μπορεις να το χαρισεις καπου και να γλυτωσεις! μονο και μονο επειδη την λυπαται και της προσφερει μια εξοδο απο την παρανοια που εχει
polonos1313 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Το σενάριο οτι απλά ήταν τρελή δεν μου κολλάει διοτι πέρα από το σκηνικό με την μύγα στο τέλος όταν αυτή πέφτει στις ράγες, το αγόρι της μόλις πετάγονται οι φλόγες ξαφνιάζεται και τραβιέται προς τα πίσω,πράγμα που δείχνει ότι τις είδε και ο ίδιος τις φλόγες.
tzinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 διαβαζετε και λιγο ποιο πισω, εχει δοθει ερμηνεια 10 φορες
georgemvg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 To να καταλαβαίνει ένα 5% (και πολύ λέω) το "βαθύτερο" νόημα μίας ταινίας, είναι αυτό που κάνει μία ταινία να παίρνει ψηλή βαθμολογία στο imdb? Γιατί εγώ πάνω από 6.5 δεν δικαιολογώ. Στο Mulholland Drive τουλάχιστον, ήξερες ότι κάτι συμβαίνει και άνετα συζητούσες την εκδοχή του καθενός. Εδώ; Έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να είχαν δωθεί πολύ πιο εμφανή στοιχεία για να σταματήσεις να γελάς και να αρχίσεις να σκέφτεσαι...
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 To να καταλαβαίνει ένα 5% (και πολύ λέω) το "βαθύτερο" νόημα μίας ταινίας, είναι αυτό που κάνει μία ταινία να παίρνει ψηλή βαθμολογία στο imdb? Γιατί εγώ πάνω από 6.5 δεν δικαιολογώ. Στο Mulholland Drive τουλάχιστον, ήξερες ότι κάτι συμβαίνει και άνετα συζητούσες την εκδοχή του καθενός. Εδώ; Έχω την εντύπωση ότι έπρεπε να είχαν δωθεί πολύ πιο εμφανή στοιχεία για να σταματήσεις να γελάς και να αρχίσεις να σκέφτεσαι... Καλά οι βαθμολογίες στο imdb δεν είναι και για να τις παίρνεις και πολύ στα σοβαρά, ειδικά με τις καινούριες ταινίες. Πάντως, κι εγώ δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση πως η ταινία είναι αριστούργημα ή κάτι τέτοιο και είναι το μόνο σημείο στο οποίο διαφωνώ με τα όσα έχει γράψει ως τώρα ο tzinos. Ενώ όμως πριν την έβρισκα τελείως αδιάφορη και αστεία (με την κακή έννοια), μετά την ερμηνεία της ανορεξίας την θεωρώ καλή. Εκεί δηλαδή που με άριστα το 10 θα της έβαζα 3 - το πολύ 4, τώρα της βάζω άνετα ένα 6 - 6,5.
tzinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 πεταξα χαρακτηρισμο αριστουργημα ε?? ε μορε πανω στον ενθουσιασμο θα ητανε, δεν ειναι δα και αριστουργημα. Απλα ειναι πολυ εντυπωσιακο πως μπορεις να δεις την ταινια απο εντελος διαφορετικη οπτικη γωνια και να εχει ενα σοβαρο κρυμενο αλλα και εμφανες (τα στοιχεια ειναι πολλα και παντου και ας λετε οτι τα ποιανει ενα 5% μονο) παραλληλα κοινωνικο μυνημα. Η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι απο την μια οπτικη γωνια οι ερμηνιες ειναι μετριες και χαζες αλλα δικαιολογουνται απο το οτι ειναι B movie thriller, ενω απο την αλλη παλι οι ερμηνειες βγαζουν ποιο πολυ νοημα και δεν φαινονται τοσο μετριες, γενικως η ταινια δενει πολυ περισοτερο. Ειναι κατι σπανιο, γι αυτο υπαρχει ενθουσιασμος και εντυπωσιασμος. Αλλα ενταξει οχι και αριστουργημα, απλα κατι σπανιο και καλα φτιαγμενο. Αλλωστε ειπα οτι στην πρωτη ματια και αν το κρινω σαν απλα B movie thriller, δεν μου αρεσε, μαλιστα ειπα οτι ειναι για ενα 4-5/10. Και παλι η πλακα ειναι οτι οι περισοτεροι στο imdb ως τετοιο το κρινουν και εχει φτασει κοντα 8/10, αλλα εκει παιζουν ρολο οι φαν του σαμι αλλα και του ειδους τετοιων ταινιων. Και αν το βαλεις και κατω ηταν λιγο refreshing που ειχαμε ενα θριλερ με λιγο μυστηριο, με παροδοσιακο καλο παλιο στορυ με καταρες και δαιμονες χωρις να καταφευγει σε σπλατεριες και αμερικανο teen βλακειες. Και που τελικα ενδεχεται να ειναι και πολυ ποιο σκοτεινο και περιπλοκο απο οτι αρχικα φαινετε. Πολλα μπονους νομιζω...
Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι απο την μια οπτικη γωνια οι ερμηνιες ειναι μετριες και χαζες αλλα δικαιολογουνται απο το οτι ειναι B movie thriller, ενω απο την αλλη παλι οι ερμηνειες βγαζουν ποιο πολυ νοημα και δεν φαινονται τοσο μετριες, γενικως η ταινια δενει πολυ περισοτερο. Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ - δένει πολύ η ταινία και αποκτούν νόημα και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που διαφορετικά φαινόταν τελείως χαζές.
proudqueen Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εχετε υποψη σας αλλες τετοιες ταινιες;;; Που να εχει κρυμμενα μηνυματα και αμα τη δεις 2η φορα να τα ανακαλυψεις;;
Dimitris_1988 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Κι'εγώ το είδα. Ωραία ταινία! (είχε βέβαια κάποιες χαζοαμερικανιές που δεν θα έπρεπε να της έχει, αλλά κατά τα άλλα καλή ταινία ήταν...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 μάλιστα... αφού η γιαγιά είναι τόσο power γιατί να πάρει δάνειο; LMFAO με όλη την έννοια του abbreviation xD Ouch. Το είδαμε μόλις.Πολύ ωραία ταινιούλα στο γνωστό στύλ του raimi. Πολύ καλό για το είδος του. Πολύ καλό. Και φρικτό (και αηδιαστικό σε φάσεις). Έξω τώρα αστράφτει βρέχει και μπουμπουνίζει.. Τρομερό φόντο για την ταινία αυτή. Αφού είναι klaneimain approved, ξεκινάει να κατεβαίνει η Muvie. Ενω το The martyrs...... Martyrs RESPECT. Λίγα horrors σαν και αυτό nowdays.. Αφήνει και μια όμορφη ιδέα στο τέλος.. /Μαρία
Cue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Η ταινία είναι απίστευτα καλογυρισμένη (sound effects/music/σκηνοθεσία) και προσωπικά την είδα σαν ένα back to roots thriller (over the top με κωμικά στοιχεία). Αν και ενδιαφέρουσα η θεωρία, δε θέλω να κάτσω να αναλύσω την ταινία σε τέτοιο βαθμό γιατί πολύ απλά it was a hell ride! Με τσίτωσε τόσο πολύ που της συγχωρώ τα cheap boo shots. Είμαι ανάμεσα σε 7 και 8/10.
yannis27gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι ανάμεσα σε 7 και 8/10. Κι εγώ. Την καταφχαριστήθηκα, σε κάποια σημεία γινόταν χαζή (τι εμμονή πια με το στόμα, αυτήη ηρωίδα πρέπει να κατάπιε κανένα εκατομμύριο τόνους αηδίες...) αλλά σε μερικά πάλι σε έκανε να σφίγγεσαι μη βγει τίποτα... Άνετα την ξαναβλέπω!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι ανάμεσα σε 7 και 8/10. 7,5 ? ασνοναο
NOMIKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 καλή ταινία και μου άρεσε,συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει tzinos πράγματι υπάρχουν σε όλο το έργο αυτά τα νοήματα που δεν είναι τυχαία.
Höfdingadrapa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Διαβάζοντας ΠΡΩΤΑ την εκδοχή του tzinos είδα τη ταινία και μπορώ να πω ότι δένει απόλυτα. Δηλαδή: Ξεκινάει η ταινία με το ανορεκτικό παιδάκι...ε σαλτάρει και φουντάρει απ' το μπαλκονάκι. Η πτώση τον πέθανε, δε βγήκε στη πραγματικότητα κανένας δαίμονας. Μετά έχουμε τη γκόμενα. Παραισθήσεις μπλα μπλα...δήθεν εξορκισμός ξέρω 'γω, τη πατάει τρένο, τέλος. Goodbye. Γαμώ τα συντακτικά, άσχετο. Της βάζω άνετα ένα 8, το μόνο που με χάλασε ήταν η σκηνή που πάλευε η γριά με τη κοπελιά μέσα στο αυτοκίνητο. Έλιωσα στο γέλιο. Νισάφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα