liana@ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Γειά σας και από μένα! Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αλλά δυσκολεύομαι να αποφασίσω... Η αρχική μου σκέψη ήταν να αγοράσω ή το HTC Diamond2 ή το HTC Pro αλλά στη συνέχεια είδα και το Ν97 που μου άρεσε πολύ αν και δεν έχει WD που θα ήθελα. Επίσης είδα και μερικά τις Samsung S800 Jet, i8910, i900v. Όλα αυτά έχουν διαφορετικό λογισμικό GPS και μάλιστα στα Samsung περιλαμβάνονται και οι χάρτες και πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο στην τιμή.. Ακόμα στα HTC με προβληματίζει πολύ η μνήμη αν και το τωρινό μου (ΗΤC Touch) με έχει βολέψει πολύ... Ακούω γνώμες
Giorgos09 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Αμα θες να αποφασισεις πρεπει να μας πεις τι ακριβως ζητας. Ο μονος λογος για να ξαναπαρεις htc ειναι το windows mobile γιατι σε θεματα καμερας και οθονης ειναι πολυ πισω. Αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε το Ομνια hd ειναι το καλλιτερο απο αυτα που ανεφερες σε ολους τους τομεις σχεδον. Εαν προτιμας ταχυτητα και multitasking προτιμησε το τζετ καθοτι ειναι το κινητο με το γρηγοροτερο επεξεργαστη 800mhz. Οσο για το ν97 ειναι το καλλιτερο κινητο της Νοκια αυτη τη στιγμη αλλα καλυτερα να κοιταξες σε αναλογα φορουμ γι' αυτο. Μεγαλο μπονους το συρομενο πληκτρολογιο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.