Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μάρκας τσιγάρου .

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λίγη δύναμη μπορεί. Μεταφράζει το "Μάλμπορο" σε "Μαλάκες, μπορώ να το κόψω" και μένει καθαρός.

Δημοσ.

Βασικά εγώ κάπνιζα marlboro lights, μεταπήδησα σε Old Holborn τα τελευταία 4 χρόνια κι εδώ και 10 μέρες διαπίστωσα ότι δεν το χρειάζομαι και το έκοψα μαχαίρι.

Μου λείπει λίγο με καφέ και με ποτό, αλλά φροντίζω να μην το σκέφτομαι.

Με τα λεφτά που εξοικονομώ από τους καπνούς, γράφτηκα γυμναστήριο.

Ίσως η καλύτερη επένδυση ever.

Κάντο κι εσύ, θα δείς ότι θα το ξεχάσεις άμεσα και θα γουστάρεις τρελά.

Δημοσ.

Καλα ρε OP. Το Μάρλμπορο με όσους καπνιστές έχω μιλήσει είναι αντικειμενικά το "καλύτερο" τσιγάρο εκεί έξω. Ποιός ο λόγος λοιπόν να αλλάξεις μάρκα?

Δημοσ.

Πάντως ελαφρύτερο σημαίνει και λιγότερη ''δόση'' άρα περισσότερα τσιγάρα. Με 'μενα έτσι ''δούλεψε'' τουλάχιστον. Έκανα ένα διάστημα ''silk cut άσπρο''. Αέρας κοπανιστός. =ρ

Για πουράκια δεν ξέρω, αν το φυσάς πάρε...αλλά πολύ εκκεντρικό μου φαίνεται. Είμαι και κομπλεξικός don't mind me.

Δημοσ.

Το Malboro είναι ναρκωτικό μάγκες.....έχει πάρα πολλά χημικά στο χαρτάκι του .

Αφου μερικές φορές έχω παρατηρήσει κάτι τσαφ τσαφ , λες και σκάει στρακαστρούκα , όταν είναι αναμένο το τσιγάρο.

Μωρε , θέλω να κάνω ένα τσιγάρο λιγότερο βλαβερό , αλλά νταξ...να καπνίζετεται...μην είναι κανα SilK Cut ....ουτε Winston που είναι πετρέλαια......

Δημοσ.

Χε, χε, και που ξέρεις τι επιδόσεις έχει στο σεξ;!

Αν και δεν θέλεις στριφτό, δοκίμασέ το και θα καταλάβεις την τεράστια διαφορά με τα "βιομηχανικά". Ειδικά με χαρτάκια χωρίς χλώριο.

Δημοσ.

Οι μαστίχες δεν είναι καλές ε?

(όχι οι μαστίχες Χίου :P)

Έχω ακούσει ότι περιέχουν πολύ νικοτίνη και δεν πρέπει να μασάς πάνω από μια την ημέρα!!

Άσε που άμα τελειώσει η νικοτίνη της μιας τσίχλας (μαστίχας) θες και άλλη ( μαστίχα ) μετά ...

Δημοσ.

φιλος, κατι (σχετικα ελαφρυ) ειναι το Gauloises (γκαβλόιζες Ελληνιστι) το κοκκινο. Φοβερη γευση!

Επισης μια αλλη εναλλακτικη θα ταν το ηλεκτρονικο τσιγαρο.. δοκιμασε το! ειναι μια χαρα!

Δημοσ.
Οι μαστίχες δεν είναι καλές ε?

(όχι οι μαστίχες Χίου :P)

Έχω ακούσει ότι περιέχουν πολύ νικοτίνη και δεν πρέπει να μασάς πάνω από μια την ημέρα!!

Άσε που άμα τελειώσει η νικοτίνη της μιας τσίχλας (μαστίχας) θες και άλλη ( μαστίχα ) μετά ...

Όχι ρε τι μία την ημέρα... Αναλόγως την περιεκτικότητα σε νικοτίνη, αλλά συνήθως είναι περίπου 15/μέρα στην αρχή των 2mg, και αν χρειάζεσαι περισσότερη νικοτίνη παίρνεις τις 4mg. Και επιπλέον πρέπει να ξες πως να την μασάς.

Δημοσ.
Όχι ρε τι μία την ημέρα... Αναλόγως την περιεκτικότητα σε νικοτίνη, αλλά συνήθως είναι περίπου 15/μέρα στην αρχή των 2mg, και αν χρειάζεσαι περισσότερη νικοτίνη παίρνεις τις 4mg. Και επιπλέον πρέπει να ξες πως να την μασάς.

Σορρυ δεν έχω δοκιμάσει κιόλας!!Ότι έχω ακούσει σου λέω :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...