Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή μάρκας τσιγάρου .

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα οι καπνιστές.....

Λοιπόν μάγκες θέλω την γνώμη σας....θέλω να κόψω το %$#%#$ Μαλμπορο γιατί μου έχει βγάλει τα πνευμόνια.

Θέλω να βρώ ένα τσιγάρο , ή ένα πουράκι , που να έχει λιγότερη πίσσα , νικοτίνη δεν με νοιάζει , να είναι γευστικό και απολαυστικό.

Στριφτά , Camel etc δεν πάνε....ψάχνω για κανά καλό πουράκι βασικά ή καμια σπάνια μάρκα τσιγάρων που θα κάνει λιγότερη ζημιά.

Βασικός μου σκοπός είναι να το κόψω τελείως, κόβοντας πρώτα το - γεμάτο χημικα και ναρκωτικά- Μαλμπορο.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστώ πολύ :-)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να το κοψεις οτι μαρκα και να δοκιμασεις δεν θα σε σωσει

Αν θελεις να το κοψεις, απλα κοψτο μαχαιρι

Τωρα για πουρακια να προτεινω moods ισως σε βοηθησουν στην αρχη καθως θα καπνιζεις λιγοτερο

Δημοσ.
Τα winston blue θα τον βοηθήσουν να το κόψει λόγω αηδίας;

χαχαχαχα

την λυση "καπνου" την σκέφτηκες;

edit: άκυρο δεν πρόσεξα ότι το ανέφερες σαν μη επιλογή

Από πουράκια δεν είμαι φαν , αλλά κάποτε έπερνα συχνά http://www.lasorpresa.gr/productview.php?id=21 την κασετίνα (St.Louis Queen) και πραγματικά ήταν φοβερά

Δημοσ.
Τα winston blue θα τον βοηθήσουν να το κόψει λόγω αηδίας;

καλα αυτό είναι σχετικό και δεν είναι δεδομένο για όλους..πάντως εγώ τα προτιμώ απο τα marlboro,camel κλπ..

Δημοσ.
καλα αυτό είναι σχετικό και δεν είναι δεδομένο για όλους..πάντως εγώ τα προτιμώ απο τα marlboro,camel κλπ..

Σίγουρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά ο ts ζητάει κάτι εναλλακτικό και όσο το δυνατόν λιγότερο βλαβερό.

Ξέρω γω, από πού και ως πού τα winston;

Δημοσ.

ε οχι να του μηνει και κανενα κουσουρι

Το τσιγάρο το ρουφάς, το γλυφιτζούρι το γλύφεις.

WHERE IS YOUR GOD NOW?

:-D

Δημοσ.

Κόψτο από τώρα.

Έτσι κι αλλιώς το χειμώνα δεν θα μπορείς να καπνίσεις στα περισσότερα μαγαζιά - δημόσιους χώρους, και από το 2010 σε κανένα δημόσιο χώρο - χώρο μαζικής εστίασης.

Τρελλά γλέντια θα πέσουν μόλις πιάσουν τα κρύα.

Έκανα χάζι στο high speed πηγαίνοντας για διακοπές, τους θεριακλήδες / τις θεριακλούδες που βγαίναν έξω σε κάθε λιμάνι για να πιουν ... συγγνώμη να καπνίσουν το τσιγαράκι τους, γιατί μέσα απαγορεύεται, και εν πλω δεν βγαίνεις έξω (είναι κλειστές οι πόρτες) !!! :lol:

Σαν την ομόνοια τα απογεύματα ένα πράγμα (που ξεμυτάνε τα βαμπίρ από τις τρύπες τους για να ψωνίσουν την πρέζα από τα βαποράκια). Κατάντια.

Σκέψου τι έχει να γίνει το χειμώνα.:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...