gkabas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο iMac (τον Σεπτμβρη που θα βγει και το Snow με νεες προσφορες :p :-D ). Αλλά θέλω να τον αγοράσω από Αμερική... Έχω πολλούς συγγενείς εκεί που μπορούν να τον αγοράσουν για μένα... Αλλά κανείς από αυτούς δεν έρχεται πριν το επόμενο καλόκαιρι για να μου τον φέρει... :fear::fear::rolleyes::rolleyes: Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε? Εκτός απ' το ταχυδρομείο που το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλαπεί! PLZ HELP!:shifty::shifty::shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltwop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 2 τροποι.Ή το αγοραζεις απο καποιο ονλινε καταστημα στην αμερικη κ χρησιμοποιεις p.o. box για να το φερεις εδω.βλεπε myus.com ή το αγοραζεις απο ενα καταστημα ελληνικο στη θεσσαλονικη ονλινε κ αυτο που ψωνιζει απεξω κατευθειαν, το bestdeals.gr. απο εκει πηρα samsung netbook το οποιο δε το φερνει κανεις αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkabas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 2 τροποι.Ή το αγοραζεις απο καποιο ονλινε καταστημα στην αμερικη κ χρησιμοποιεις p.o. box για να το φερεις εδω.βλεπε myus.com ή το αγοραζεις απο ενα καταστημα ελληνικο στη θεσσαλονικη ονλινε κ αυτο που ψωνιζει απεξω κατευθειαν, το bestdeals.gr. απο εκει πηρα samsung netbook το οποιο δε το φερνει κανεις αλλος ναι αλλά να σε ρωτήσω... είναι ασφαλές αυτό το myus.com??? απ' ότι κατάλαβα στα στέλνει από Αμερική μέσω ταχυδρομείου.. FedEx κτλ... Έχεις κάνει εσύ κάποια μεταφορά στο παρελθόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Αν αγορασεις απο αμερικη, τo πιθανοτερο ειναι να πληρωσεις τελωνειο (χοντρικα, υπολογισε φορους +20% επι της τιμης πωλησης). το δεμα ειναι σχετικα μεγαλο και βαρυ για να δηλωθει ως δωρο χαμηλης αξιας (κι αν ερθει ετσι, δε θα μπορεις να το ασφαλισεις για την full αξια του αν παει κατι στραβα). κοιτα κανα eshop απο γερμανια-αγγλια να δεις αν σε συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimidon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει Τελωνείο και εκεί θα πληρώσεις αρκετά λεφτά για τον εκτελωνισμό... Όσο για το ότι το έχεις σίγουρο ότι θα κλαπεί, απορώ μιας και μου στέλνουν δέματα από Αμερική εδώ και 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkabas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει Τελωνείο και εκεί θα πληρώσεις αρκετά λεφτά για τον εκτελωνισμό... Όσο για το ότι το έχεις σίγουρο ότι θα κλαπεί, απορώ μιας και μου στέλνουν δέματα από Αμερική εδώ και 5 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα... σκ**α δεν συμφέρει από πουθενά.... πρέπει είτε κάποιος να έρθει να μου το φέρει ή να παω εγώ.... Αν έχει κανείς αλλός καμία ιδέα να την πει!!! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 σκ**α δεν συμφέρει από πουθενά.... πρέπει είτε κάποιος να έρθει να μου το φέρει ή να παω εγώ....Αν έχει κανείς αλλός καμία ιδέα να την πει!!! Ευχαριστώ πολύ! Να στείλεις εμένα να σου το φέρω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Και μια ψιλό offtopic ερώτηση.Αν αγοράσεις το iMac από την Αμερική και το χρεώσεις-παραλάβη κάποιος συγγενείς εκεί ο οποίος μένει και Ελλάδα, αν το στείλει με courrier στην Ελλάδα και καλά για αυτόν με την δικαιολογία ότι δεν μπορεί να το μεταφέρει αυτός μαζί του στο αεροπλάνο όταν έρθει Ελλάδα αυτό αλλάζει κάτι η πάλι θα περάσει τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltwop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ναι αλλά να σε ρωτήσω... είναι ασφαλές αυτό το myus.com??? απ' ότι κατάλαβα στα στέλνει από Αμερική μέσω ταχυδρομείου.. FedEx κτλ... Έχεις κάνει εσύ κάποια μεταφορά στο παρελθόν? Οχι δεν εχω.απλα το ανεφερα ως εναλλακτικη.Δοκιμασες το bestdeals.gr? οτι φερνει ειναι απεξω κ δεν εχει καμια σχεση με rainbow.Απόδειξη το οτι εχει τα καινουρια macbook pro (mid 2009) απο τοτε που κυκλοφορισαν στην αμερικη,κ το οτι το netbook μου εχει αμερικανικη πριζα Εχω σκοπο να κανω μια δευτερη αγορα τωρα απο εκει μαλλον για ενα alienware,ειναι κ πολυ εξυπηρετικοι οταν επικοινωνησεις μαζι τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.