Προς το περιεχόμενο

ΟΑΕΔ Προγραμμα νεοι επιστημονες Επιδοτηση

thief7710

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Θελω να ανοιξω γραφειο (τοπογραφικο) και να κανω τα χαρτια μου για την επιδοτηση που δινει ο ΟΑΕΔ.

Πρεπει λοιπον να παρουσιασω εξοδα ισα με το 40% του ποσου της επιδοτησης.

Στο χωρο που θα γινει το γραφειο εγινε ολικη ανακαινιση.(εδω να πω οτι ο χωρος ειναι δικος μου.Δεν τον νοικιαζω)

(Γυψοσανιδες,πλακακια,μπανιο,κουφωματα,ηλεκτρολογικα,βαψιμο κτλ)

Στο ΟΑΕΔ που ρωτησα "Εκανα ανακαινιση τον χωρο.Πιανονται αυτα τα εξοδα ως εξοδα για το γραφειο?" η απαντηση που πηρα ηταν "Οχι.Μονο εξοπλισμο γραφειου μπορεις να βαλεις"

Παρ'ολα αυτα διαφορα ατομα μου ειπαν οτι περασαν στα εξοδα κατι γυψοσανιδες,ενας αλλος εβαλε οτι αλλαξε πινακα ΔΕΗ και καλωδια-πριζες κτλ

Τελικα τι απο τα δυο ισχυει?

Δημοσ.

http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg

Για να συμμετάσχεις σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, καλό είναι να διαβάζεις αναλυτικά τις προϋποθέσεις και τις προκηρύξεις.

Λογικά, οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ ξέρουν καλύτερα τι σου λένε (αν εξήγησες για ποιο ακριβώς πρόγραμμα ενδιαφέρεσαι)..

Υπάρχουν πολλά προγράμματα νέων επαγγελματιών που τρέχουν ταυτόχρονα, και τα οποία δεν έχουν τις ίδιες προϋποθέσεις.

Για αυτό λοιπόν ενημερώσου σχετικά πριν υποβάλλεις πρόταση για ένταξη σε κάποιο από αυτά.

Επίσης υπάρχουν προγράμματα του ΕΟΜΜΕΧ που αφορούν νέους επαγγελματίες και μπορεί να σε συμφέρουν καλύτερα.

Δες τα και κάνε τις κινήσεις σου.

Δημοσ.

Το ΦΕΚ και το πληροφοριακο εντυπο στο λινκ που εδωσες το εχω διαβασει.Δεν αναφερουν τιποτα ως προς το τι μπορει να περαστει σαν εξοδο.

Εγω σαν μηχανικος μπορω να μπω στο προγραμμα νεοι επιστημονες και οχι στα αλλα που εχει ο ΟΑΕΔ (αν και θα ηταν καλυτερα να μπω στο νεοι επαγγελματιες γιατι η επιδοτηση ειναι 3000 ευρω περισσοτερα.

Και οι υπαλληλοι στον ΟΑΕΔ που πηγα να ρωτησω για το προγραμμα το μονο που εκαναν ηταν να μου δωσουν εκτυπωμενο το πληροφοριακο εντυπο που εχει ο ΟΑΕΔ στο λινκ που εδωσες.

Thanks anyway.

Δημοσ.

Thief το θέμα είναι πως θα τους παρουσιάσεις. Εμένα ένας φίλος που το έκανε και έβαλε εξοδα για ανακαίνιση τα πέρασαν. Θα τους παρουσιάσεις οτι ο χώρος στον οποίο έκανες την ανακαίνιση δεν θα μπορούσε να γίνει επαγγελματικη στέγη γιατι ήταν σε άθλια κατάσταση τα ηλεκτρικά δεν δούλευαν κτλ. Γενίκα να ξέρεις οτι αυτό που θέλουν είναι να δουν οτι ο χώρος είναι επαγγελματικη στέγη ή εστω φέρνει προς εκει, παρα σε κατοικία και να έχεις όλα τα χαρτια που χρειάζονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...