sfsiv Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Έχουμε και λέμε... Ζήτησα αναβάθμιση ταχύτητας adsl του Connex και μου είπαν ότι δικαιούμαι δωρεάν ένα ενσύρματο router ή αν θέλω να δώσω περίπου 30€ και να πάρω ασύρματο. Τα ασύρματα μοντέλα που δίνουν είναι τα 2 που αναφέρω στο θέμα. Ποιο να προτιμήσω; Αξίζουν το 30άρι; Μήπως να πάρω απλά το ενσύρματο που είναι και τζάμπα; Να πω επίσης ότι έχω ένα linksys το οποίο αγόρασα πρόσφατα και οτιδήποτε άλλο θα το έχω απλά για ρεζέρβα. Οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσω, αν και με έκπτωση, κάτι που θα χρειαστώ μελλοντικά.
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 και τα 2 αγνωστα τελειως.matr-x4.οτι βλακεις βρισκουν απο αγνωστη χωρα το φερνουν?κρατα το linksys>μια χαρα εισαι.εχει και site και forum αυτο το matr-x4 απο ενα γρηγορο Look αλλα ουτε το ξερει η μανα του.
sfsiv Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Κατάλαβα...Οπότε θα πάρω μόνο το ενσύρματο που μου δίνουν δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ poulinos (για άλλη μια φορά).
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 αν ειναι να δωσεις 30 ευρω να παρεις κατι το οποιο κανειςδεν τοξερει δεν εχει υποστηριξη καν απο τις μισες ετερειες ε καλυτερα να βαλεις αλλα 10 20 να παρεις κατι επωνυμο η με τα ιδια λεφτα να παρεις τιποτα μεταχειρισμενο και γνωστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.