Προς το περιεχόμενο

Πέθανε ο WD mybook μου...

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανάβει το ledάκι καθόλου. Το λαμπάκι του τροφοδοτικού ανάβει. Ο σκληρός δεν έπεσε, απλά σταμάτησε να δουλέυει. Η ερώτηση είναι η εξής. Αν τον πάω να τον αλλάξω, τι θα γίνουν τα αρχεία μου; Έχω την εντύπωση οτι αν τον βγάλω από το κουτάκι του και τον συνδέσω σε ένα desktop, θα τα δω κανονικά. Αλλά αν τον ανοίξω θα χάσω την εγγύηση. Καμιά ιδέα; Από πλαίσιο το πήρα. Επίσης, ποια είναι η αντιπροσωπία της WD στην Ελλάδα να τους πάρω ένα τηλεφωνάκι αύριο;

edit: δοκίμασα και άλλο καλώδιο usb, και άλλη θύρα και άλλο pc...

Δημοσ.

δοκίμασε να βγάλεις το καλώδιο τροφοδοσίας και να το ξαναβάλεις όταν έχεις ανοιχτό το pc. Εαν χρησιμοποιείς πολύμπριζο άλλαξε την θέση που βάζεις το καλώδιο..ίσως να φταίει αυτό.

Μπορεί να φταίει και η τροφοδοσία από το pc. Κλείσε και άνοιξε το τροφοδοτικό να δεις αν θα λειτουργήσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο Πλαίσιο μου είπαν το προφανές, ότι ή ρισκάρω και το ανοίγω και χάνω την εγγύηση ή το πάω πίσω και χάνω τα δεδομένα.

Υπάρχει κανείς που τον έχει ανοίξει να μου πει τι να προσέξω περισσότερο μπας και τον κρατήσω και μέσα στην εγγύηση για καλό και για κακό; Είναι η δεύτερη έκδοση, χωρίς τις βίδες στα πλαινά καπάκια, με το energy saving (τρομάρα του αν έχει χαλάσει αυτο...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τον άνοιξα. Έτσι όπως τον κατέληξα, δεν είναι να τον γυρίσω πίσω, αλλά αποζημιώθηκα από το ότι ο σκληρός δουλεύει μια χαρά.

Πάντως, οι οδηγίες για τον καινούργιο (όχι τον παλιό με τις βίδες) είναι λάθος. Κλιπάκια δυστυχώς δεν είχε μόνο στο κάτω μέρος κάτω από τα λαστιχένια πατάκια, αλλά και 2 αυτάκια στο πάνω μέρος. Μου βγήκε η πίστη να το βγάλω.

Ποτέ ξανά έτοιμο εξωτερικό σκληρό. Κουτάκι και σκληρό μαζί που είναι φτιαγμένο για να ανοίγει...

Κάπου είδα ότι οι green της WD δεν είναι συμβατοί με κάποια κουτάκια. Εγώ πήρα τούτο δω και στην σελίδα του δεν γράφει κάτι τέτοιο.

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=IB-318STUS2-B

'Οποιος χρειάζεται φωτογραφίες από το ανοιγμένο κουτί της WD να μου πει και θα ανεβάσω.

Δημοσ.
Ποτέ ξανά έτοιμο εξωτερικό σκληρό. Κουτάκι και σκληρό μαζί που είναι φτιαγμένο για να ανοίγει...

Έτσι ακριβώς.

...και λίγα λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...