BladeRunner Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to end the script? μου βγαζει αυτο,με firefox 3.5 σε ολους τους υπολογιστες μου.αυτοι καταρρεουν και ειναι η κατασταση τραγικη.στο ιντερνετ δεν υπαρχει λυση,το εχουν χιλιαδες το προβλημα.τι κανουμε?
Αδμιν Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Πεταμε εξω απο τα pcια μας τον καρκινο που λεγεται Flash και συμβιβαζομαστε με την απωλεια του 95% των διαδικτιακων πολυμεσων;
parsifal Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Σου το βγάζει και σε «παρθένο» Firefox profile, χωρίς add-ons κλπ;
markelos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Όπως υπαινίσσεται και ο parsifal μπορεί να κάνει conflict με κάποιο add-on αν έχεις. Μια μέθοδος εντοπισμού είναι να τα απενεργοποιήσεις όλα και να τα βάζεις 1-1 μέχρι να βρεις ποιο φταίει.
BladeRunner Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 παιδια,γινεται χαμος στο ιντερνετ με αυτο.η adobe εβγαλε μια γενικολογη ανακοινωση. επισης το ιδιο προβλημα το εχουν χιλιαδες χρηστες που χρησιμοποιουν εxplorer 7 χωρις add ons,ενω ακομα πιο τραγικα ειναι στα μακ.... στανταρ ειναι καποιο add on,μπορει το on click weather,εχω πολλα,αλλα με προβληματιζει το οτι πολλα παιδια που φτιαχνουν φλασακια εχουν το ιδιο θεμα.... τραγικη κατασταση!!!!!!!!!!τραγικη!!!!!!!!!!!help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.