Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, εδω και πολυ καιρο εχουν κολλησει δυο αρχεια στην επιφανεια εργασιας που δεν μπορουν να διαγραφουν με τιποτα... Δεν μου λεει πως τα αρχεια χρησιμοποιουνται, αλλα ψαχνει αρκετη ωρα να τα εντοπισει οταν παταω διαγραφη και στο τελος δεν τα βρισκει.. Τα αρχεια βρισκονται εκει ομως, μπορω να τα μετακινω πανω στην επιφανεια αλλα δεν μπορω να τα βαλω πχ σε εναν φακελο η να τα διαγραψω!! Καμια ιδεα? Να αβαφερω πως εχω τα ρημαδια τα Βιστα
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τι αρχεία είναι(κατάληξη)? πως βρέθηκαν εκεί?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τι αρχεία είναι(κατάληξη)?πως βρέθηκαν εκεί? Ενα torrent ειναι και ενα mov. Εγω τα ειχα βαλει εκει αρχικα, αλλα πλεον εμειναν. Ουτε ανοιγουν παρεμπιπτοντως.
aghahowa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Unlocker.shtml Thanks το ειχα δει αυτο σε ενα αλλο θεμα που ποσταρε ενας φιλος αλλα ειχα την εντυπωση πως κανει αλλη δουλεια. Το δοκιμαζω και επανερχομαι... ΕΔΙΤ: το εγκατεστησα, αλλα δεν βγαινει με δεξι κλικ η επιλογη Unlocker..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Oύτε τα properties μπορείς να ανοίξεις, ώστε να αλλάξεις τα security settings?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Oύτε τα properties μπορείς να ανοίξεις, ώστε να αλλάξεις τα security settings? Στο torrent (το οποιο εχει ενα ασπρο εικονιδιο) μου λεει πως δεν ειναι διαθεσιμες οι ρυθμισεις ασφαλειας η δεν μπορουν να προβληθουν. Το αλλο (που εχει κανονικα το εικονιδιο που θα επρεπε) δεν μου ανοιγουν καν οι ιδιοτητες..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αν έχεις εγκατεστημένο το Nero, προσπάθησε να τα σβήσεις μέσω αυτού. Επίσης, δοκίμασε και με safe mode. Αν και ούτε με αυτό γίνει τίποτα, κάνε format. Αν δεν γίνεται format, άλλαξε δίσκο. Αν δεν βγαίνει ο δίσκος από το sata βύσμα, βγάλτο από τη μητρική. Αν δεν βγαίνει ούτε το βύσμα από τη μητρική, βγάλε τη μητρική ολόκληρη.
Dark_Sage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 μπες safe mode και θα γίνουν delete στην στιγμή
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αν έχεις εγκατεστημένο το Nero, προσπάθησε να τα σβήσεις μέσω αυτού.Επίσης, δοκίμασε και με safe mode. Nope, no Νero... Με safe mode δεν λειτουργησε, το ειχα προσπαθησει αλλα ματαια.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αυτο το επομενο βημα ηθελα να αποφυγω. Αλλα περιμενω καποια στιγμη τα 7 οποτε θα γινει αναποφευκτα τι να πω... PS. Σβηστα Βιστα εννοεις, σωστα? λολ
Dark_Sage Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Live cd Ubuntu τοτε (ή μέσω linux γενικά)
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Live cd Ubuntu τοτε (ή μέσω linux γενικά) Μπερδεμενο ακουγεται αυτο, και η σχεση μου με τα λινουξ ειναι η ιδια ενος ψαριου με ενα ποδηλατο δηλ. ανυπαρκτη λολ. Οποτε θα προτιμουσα κατι πιο ευκολο βασικα...
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μπερδεμενο ακουγεται αυτο, και η σχεση μου με τα λινουξ ειναι η ιδια ενος ψαριου με ενα ποδηλατο δηλ. ανυπαρκτη λολ. Οποτε θα προτιμουσα κατι πιο ευκολο βασικα... καθόλου μπερδεμένο δεν είναι... έχει καιρό που είναι εκεί τα εικονίδια η είναι αυτές τις μέρες?(καμια επαναφορά συστήματος σκέφτομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.