Προς το περιεχόμενο

Proficency Θεσσαλονικη

stardust_lia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δώσω για proficency αλλα εχω μπερδευτει με τα τοσα φροντιστηρια που υπαρχουν στην θεσσαλονικη.Δεν θελω να παω σε καποιο που τλκ θα ειναι χαλια και θα χα;σω και τον χρονο μου αλλα και χρημα.Επισης υπαρχουν φροντιστηρια που σου παρεχουν καλα πακετα του στυλ να μαθεις δευτερη γλωσσα στη μιση τιμη η υπολογιστες κτλ.Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο στο οποιο πηγατε και μεινατε ευχαριστημενοι???στο κεντρο αν γινεται αλλα οχι και απαραιτητο.ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω ειχε παει πριν απο 2 χρονια στα Axon στην λεωφορο στρατου διπλα στην ΕΤ3.. Στο ιδιο πηγε κ ο αδερφος μου επισης.. Εκ του αποτελεσματος εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Κ εγω κ ο αδερφος μου αλλα κ ολοι οι συμμαθητες μου στο τμημα το πηραμε κ το Michigan και το Cambridge..

Επισης εχει γενικα πολυ καλυτερες τιμες απο οσα αλλα ειχα ρωτησει.. Κ πιστευω οτι θα σου κανουν καποια προσφορα αν πας για παραπανω απο μια γλωσσες..

Δημοσ.
Εγω ειχε παει πριν απο 2 χρονια στα Axon στην λεωφορο στρατου διπλα στην ΕΤ3.. Στο ιδιο πηγε κ ο αδερφος μου επισης.. Εκ του αποτελεσματος εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Κ εγω κ ο αδερφος μου αλλα κ ολοι οι συμμαθητες μου στο τμημα το πηραμε κ το Michigan και το Cambridge..

Επισης εχει γενικα πολυ καλυτερες τιμες απο οσα αλλα ειχα ρωτησει.. Κ πιστευω οτι θα σου κανουν καποια προσφορα αν πας για παραπανω απο μια γλωσσες..

λολ

Και γώ στο ίδιο το είχα πάρει. Εκεί είχα πάρει και το advanced + michigan/cambridge prof + ιταλικά +++ :-D

Αλλα δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με το φροντιστήριο (το οποίο δεν με τρέλαινε κιόλας) αλλα με τον καθηγητή που θα σου τύχει. Εμείς τότε είχαμε τη θώμη. Πολύ καλή καθηγήτρια :D

Μια 6ετία (τουλάχιστον) πρίν αυτό.

Δημοσ.

Χαχα.. Κ εγω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια εκανα.. Advanced+ michigan/cambridge prof + ιταλικά!! Στην δευτερη χρονια των αγγλικων ειχα κ εγω την Θωμη.. Κ στα ιταλικα την Αντριανα..

Απλα λεω οτι ειναι καλο φροντιστηριο γιατι 3 διαφορετικους καθηγητες που ειχα συνολικα (μαζι με τα ιταλικα) και αλλους 2 που ειχε ο αδερφος μου, εχουμε μεινει ευχαριστημενοι με ολους.. Δεν μπορει να ειναι συμπτωση.. Μαλλον απλα διαλεγουν καλους καθηγητες..

Δημοσ.

Εγώ έκανα ιδιαίτερα με μια πολύ καλή κοπέλα, έκανε και νομίζω κάνει ακόμα αγγλικά στους ΣΑΣΣήτες... Μου έβγαλε το λάδι, κυριολεκτικά, αλλά το πήρα (Cambridge) με την πρώτη... Πολύ δύσκολο να αποτύχεις με όλα αυτά που μου έκανε. Αλλά επαναλαμβάνω θέλει γερά νεύρα!

Δημοσ.
Εγώ έκανα ιδιαίτερα με μια πολύ καλή κοπέλα, έκανε και νομίζω κάνει ακόμα αγγλικά στους ΣΑΣΣήτες... Μου έβγαλε το λάδι, κυριολεκτικά, αλλά το πήρα (Cambridge) με την πρώτη... Πολύ δύσκολο να αποτύχεις με όλα αυτά που μου έκανε. Αλλά επαναλαμβάνω θέλει γερά νεύρα!

Πάρα πολύ καλή καθηγήτρια και με μεταδοτικότητα, αν και δεν θυμάμαι το όνομά της.

Δημοσ.
Πάρα πολύ καλή καθηγήτρια και με μεταδοτικότητα, αν και δεν θυμάμαι το όνομά της.

Σοφία είναι το μικρό της, μικροκαμωμένη, και αν θυμάμαι καλά ξανθιά (ανταύγες και έτσι)

Δημοσ.
Είναι και όμορφη! Ακόμη ένας λόγος να την προτιμήσεις!

ναι ειναι ενας σοβαρος λογος αυτος για την topic starter με nick stardust_lia.

Να προτιμησει ομορφη καθηγητρια...

Εγω λεω να της πεις και μια βαθμολογια με αριστα το 10, ωστε να την κατατοπισεις καλυτερα..

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα!!!!ηταν ενα συν και αυτο!!!αμα μπορεις στειλε μου το νουμερο της και ποσο σου βγηκε η τιμη(για να χω μια ιδεα)

Δημοσ.
ναι ειναι ενας σοβαρος λογος αυτος για την topic starter με nick stardust_lia.

Να προτιμησει ομορφη καθηγητρια...

Εγω λεω να της πεις και μια βαθμολογια με αριστα το 10, ωστε να την κατατοπισεις καλυτερα..

:rolleyes: Δεν το πρόσεξα! Μπορεί βέβαια να θέλουν και άλλοι, οι οποίοι είναι άνδρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...