Προς το περιεχόμενο

www.youniverse.gr

celestialx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπήκα να δω το ποστ. Ειλικρινά μέχρι τότε απλά ακουστά το είχα το Insomnia. Και έκανα account. Το πρώτο μου ποστ ήταν εδώ, είναι τόσο κακό αυτό;

κακό? για το όνομα του θεού...

αν εξαίρεσης το γεγονός ότι μονο για προσέλκυσης μέλη ποστάρεις, και ότι μετά το ποιο πιθανό είναι μην ξανακάνεις login... τότε είσαι μια χαρά

Μάλλον δεν το κατάλαβες

Η γνώμη, οι πράξεις, η θέση ενός μέλους του youniverse και όχι μόνο ΔΕΝ εκφράζει την θέση της ίδιας.

γιατί ποτε είπα εγώ τέτοιο πράγμα?

Aγνοήστε τους ρε που δίνουμε και αξία.

σωστός πολύ αξια τους δώσαμε.

Δημοσ.
δηλαδή είναι σωστό να κάνουν εγγραφη κάποιοι στο insomnia μονο για να διαφημίσουν αυτό site λέγοντας ότι είναι το καλύτερο στο net και αλλα τέτοια?

σαν πως και ακούγοντας αυτό από ένα μέλος που έχει λιγότερα από 50 μηνύματα θα σε πείσει για αυτό που λέει... όταν αυτό μάλιστα είναι τοοόσο ακραία,

άμα τα ακούς αυτά γίνετε να μην ειρωνευτείς?

Φιλε δεν νομιζω οτι παιζει τοσο σημαντικο ρολο ο αριθμος των posts για την αξιοπιστια της γνωμης ενος χρηστη...;) Ωστοσο πιστευω οτι η διαφημιση που εκαναν ορισμενα παιδια ειναι αμφιλεγομενη κ καποια σχολια μπορουν μονο με ειρωνια να αντιμετωπιστουν καθως φτανουν στο σημειο να υποτιμουν την κοινη νοημοσυνη. Η υπερβολικη εκθειαση μπορει να δημιουργησει αντιπαθειες και χωρις να ευθυνεται απαραιτητα το site.

Οπως και να χει ομως, αλλο διαφημιση κ αλλο η ουσια...Μην τα μπλεκουμε. Ας ανοιξει πρωτα η σελιδα και την κρινουμε στην πορεια...οποιος θελει κ αν θελει...για κανεναν μας δεν ειναι υποχρεωτικο να δωσει σημασια με το ζορι...Κοντευουμε να τα ισοπεδωσουμε ολα μερικοι...

Και συμβουλευω μερικους πριν αρχισουν να κατηγορουν θεους και δαιμονες για την παραβιαση των προσωπικων τους δεδομενων, ας κανουν μια μελετη 5 λεπτων στους εκαστοτε ορους που εχουν δεχθει οι ιδιοι χωρις πιεση, ωστε να μην εκτιθονται χωρις λογο και υποτιμουν κ αυτοι με τη σειρα τους τη νοημοσυνη που λεγαμε προηγουμενως. Τπτ προσωπικο...Φιλικα παντα.

Δημοσ.
Δες πρωτα τις δυνατοτητες της σελιδας και μετα μιλα

xaxaxaxax

ναι ναι απίστευτες δυνατότητες μέχρι και καφέ σου κάνει...

Δημοσ.
Παιδια μην κρινετε χωρις να εχετε δει.Σας περιμενουμε την κυριακη να το δειτε και τοτε σχολιαστε αφοβα

Γιατί το λες συνέχεια αυτό; Την Κυριακή τι διαφορά θα έχει; Παρεμπιπτόντως και εδώ άφοβα σχολιάζουμε..

Δημοσ.

βασικά αυτό το σχόλιο δεν νομίζω να αρέσει και πολύ στους insomniacs:

"αν θες την πραγματική μου γνώμητα site από πλευράς δυνατοτήτων συγκρίνονται μια χαρά με νικητή το Youniverse"

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει νόημα σε αυτή τη συζήτηση πλέον. Το βασικό νόημα ήταν το πότε ανοίγει το site. Μιας και η ανάπτυξή του θα συνεχίζεται μέχρι και τη στιγμή που θα ανοίξει, και θεωρητικά τώρα είναι κλειστό με μια κλειστή κοινότητα, νομίζω ότι δεν μας παίρνει να το συζητήσουμε παραπέρα και πόσο μάλλον να καταλήξουμε από το πουθενά σε καβγάδες. Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να πάρει τέτοια έκταση. Εκ μέρους του youniverse και της ομάδας ανάπτυξής του, ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και καλώ τους συντονιστές να κλειδώσουν το θέμα.

Δημοσ.

Εαν γινοταν απλα μια αναφορα, π.χ ανοιγουμε στηριξτε μας κλπ ισως και να γραφομουν.

Μετα τις περιαυτολογιες για το ποσο τελειο ειναι το site και την σταση να γραφτουν 5-6 ατομα στο insomnia διαφημιζοντας ανελεητα (αυτο βεβαια δεν ειναι διαφημιση αλλα δυσφημηση) οχι μονο δεν θα γραφτω αλλα προτρεπω να μην γραφτει κανενας απο εδω για να συμορφωθουν μερικοι μερικοι.

Δημοσ.

Ειπαμε ρε παιδιά.. Τα παιδιά από ότι βλέπω έχουν δουλέψει σκληρά πάνω στο project και τώρα θέλουν λίγο κόσμο.

Δεν είναι παράνομο να κάνουν παρουσίαση της σελίδας τους. όλα τα forums οταν ξεκινησαν τη λειτουργία τους, ακομα και το insomnia.gr είχαν κάνει διαφήμιση για να μπει ο κόσμος..

Αλλιώς αν δεν το κάνει, και δεν έρθει κόσμος δεν υπάρχει λόγος να ανοίξεις forum!

Και αντί στο διαδίκτυο, οι χρήστες να βοηθάνε ο ένας τον άλλον, προσπαθούν να βλάψουν τους άλλους...

Δημοσ.

πως πάει αυτό καταπληκτικό, φανταστικό, ανεπανάληπτο, συγκλονιστικό, απίστευτο site(?) που συνδυάζει forum και social network??

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...