Προς το περιεχόμενο

www.youniverse.gr

celestialx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το κοπο μας δεν το ξερεις.Χαλαρωσε λιγο.η σελιδα δεν ειναι σε καμια περιπτωση κοτσανα και δεν φτιαχνεται σε μιση ωρα.Αν θελεις μην ερθεις να την δεις,αλλα δεν θα μπορεις να εκφερεις και γνωμη

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υ.Γ Επίσης είναι άθλιο να γράφεστε 3 άτομα για να διαφημίσετε την σελίδα σας και να λέτε φαμφάρες οτι είναι η καλύτερη σελίδα του ελληνικού Ιντερνετ απο τη στιγμή που εγώ βλέπω μια κλειδωμένη κοτσάνα με συστατικά που κάποιος θα μπορούσε να φτιάξει σε μισή ώρα με έτοιμα εργαλεία.

Συμφωνω σ αυτο...και στην εγγραφη στο ινσομνια μονο και μονο για διαφιμηση της σελιδας και στο οτι ειπατε οτι ειναι η καλυτερη στην Ελλαδα και στα Spam mails.

Νομιζω πριν καν ξεκινησετε δημιουργησατε αντιπαθειες.

Δημοσ.
Ποιους εκτροχιασμούς ρε τι λέτε? Εγω λέω απλά οτι μου ήρθε διαφημιστικο σπαμ απο αυτη τη σελίδα χωρις να έχω δώσει εγω ποτε το email μου.

Που σκατα το βρήκανε και με ποιο δικαίωμα στείλανε χωρίς την άδεια μου?

http://www.elenaspiropoulou.gr/node/94

Τα παιδιά έχουν δίκαιο..!!

Εφόσον είχες γίνει μέλος στο lifehack υπήρχε όρος εκεί στη συμφωνία που έλεγε αυτό για τα emails!

Και στο κάτω κάτω, πάτα την επιλογή για να βγεις από τη λίστα και δεν θα έχεις πρόβλημα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ----------

Mην ακούω ασυναρτησίες, αν δεν γνωρίζετε καλύτερα να μην τα λέτε γιατι εκτίθεστε, ειδικα αν είστε και φιλόδοξοι νέοι administrators αυτα πρέπει να τα μάθετε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελεί προσωπικό δεδομένο και για οποιαδήποτε επεξεργασία, αναπαραγωγή,πώληση/διανομή της απαιτείται η συγκατάθεση του προσώπου που ανήκει.

Όταν γράφεται κάποιος σε μια σελίδα και συμφωνεί με τους όρους χρήσης, η άδεια του περιορίζεται στην χρήση αποκλειστικά αυτής της σελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαίωμα ο υπεύθυνος να χρησιμοποιήσει τις διευθύνσεις που περισυνέλεξε σε άλλες ιστοσελίδες, κάθε συμφωνία είναι μεμονωμένη.

Οι όροι χρήσης γράφονται απο άσχετους κατα πλειοψηφία, το ότι κάποιος αν θέλει βάζει οτι με την εγγραφή σου τους πουλάς και τη ψυχή σου δε σημαίνει οτι έχει και νομική(ή ηθική) εγκυρότητα.

Σας παρακαλώ να προσέξετε το θέμα με τα emails και στο μέλλον, διέγραψα το δικό μου απο την λίστα σας και ελπίζω να μην ξαναδώ ποτέ εισερχόμενο απο σελίδες που δεν έχω δεί ποτε μου.Φυσικα το έκανα και mark as spam στο gmail μου, διοτι αυτο ακριβώς είναι.

Υ.Γ Επίσης είναι άθλιο να γράφεστε 3 άτομα για να διαφημίσετε την σελίδα σας και να λέτε φαμφάρες οτι είναι η καλύτερη σελίδα του ελληνικού Ιντερνετ απο τη στιγμή που εγώ βλέπω μια κλειδωμένη κοτσάνα με συστατικά που κάποιος θα μπορούσε να φτιάξει σε μισή ώρα με έτοιμα εργαλεία.

νομίζω κάποιος moderator θα πρέπει να ρίξει μια ματια σε αυτο το thread

Στην περίπτωση αυτή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να αποστέλλονται για την απευθείας προώθηση παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών του προμηθευτή ή για την εξυπηρέτηση παρόμοιων σκοπών, ακόμη και όταν ο αποδέκτης του μηνύματος δεν έχει δώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή του, υπό την προϋπόθεση ότι του παρέχεται κατά τρόπο σαφή και ευδιάκριτο η δυνατότητα να αντιτάσσεται, με εύκολο τρόπο και δωρεάν, στη συλλογή και χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών του στοιχείων, και αυτό σε κάθε μήνυμα σε περίπτωση που ο χρήστης αρχικά δεν είχε διαφωνήσει σε αυτή τη χρήση (σύστημα "opt-out").

Επίσης, ως προς την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν σκοπό την άμεση εμπορική προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, ορίζεται ότι θα πρέπει να αναφέρεται ευδιάκριτα και σαφώς η ταυτότητα του αποστολέα ή του προσώπου προς όφελος του οποίου αποστέλλεται το μήνυμα, καθώς επίσης και η διεύθυνση στην οποία ο αποδέκτης του μηνύματος μπορεί να ζητά τον τερματισμό της επικοινωνίας.

Ισχύει και για φυσικά και για νομικά πρόσωπα το παραπάνω...

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,23367&_dad=portal&_schema=PORTAL

+ Αν θες μπορείς να κάνεις και καταγγελία.. Ακόμα μπορείς να πας και σε δικαστήρια.. Δεν πρόκειται να κάνουν τπτ. + Τους όρους χρήσης δεν τους γράφει ο κάθε βλάκας. Συνήθως copy-paste κάνουν σε αυτό το τομέα από τα μεγαλύτερα forums τα μικρά.. Οπότε..

Και αν δεν θες να λαμβάνεις μηνύματα spam πρόσεχε..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ----------

Δεν ξέρω, αλλά το συγκεκριμένο mail το πήρα και εγώ (αφού αν θυμάμαι καλά είμουν γραμμένος και στο lifehack) και είναι newsletter και όχι spam!

Δημοσ.

Έχω δεί σε πολλές σελίδες ακριβώς την ίδια διαφήμιση με το youniverse. Έλεος δηλαδή... κάνετε διαφήμιση για να σας δώσουν "βαθμό"; Τέλος πάντων...

Δημοσ.
Έχω δεί σε πολλές σελίδες ακριβώς την ίδια διαφήμιση με το youniverse. Έλεος δηλαδή... κάνετε διαφήμιση για να σας δώσουν "βαθμό"; Τέλος πάντων...

παρουσίαση - ενημέρωση είναι λογικά..

όλα τα φορούμ όταν ξεκινάνε τη λειτουργία τους το χρειάζονται..

δεν πιστεύω να είχαν κακό σκοπό τα παιδιά! :lol:

Δημοσ.

νομίζω κάποιος moderator θα πρέπει να ρίξει μια ματια σε αυτο το thread

όχι ρε ο άνθρωπος σου λέει ότι είναι οτι καλύτερο υπάρχει στο net

:lol: :lol: :lol: :lol:

δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον!

ψαξε σε ολο το νετ, δεν θα βρεις καλυτερο.Τελεια φτιαγμενο.

spik1 μην ανησυχείς σε πιστέψαμε...

πάντως αστεία αστεία ωραία ΤΖΑΜΠΑ διαφήμιση κάνατε!!

Δημοσ.
λολ, και εγώ είμαι beta tester, απλά ανέφεται ο celestialx στο youniverse ότι πόσταρε εδώ, για αυτό πλακώσαν όλοι :P

Πραγματικά όμως είναι γαμάτο φόρουμ...

Μιας και ήρθα και εδώ, ωραίο και το Insomnia :P

Τρέχω να ποστάρω :P

ολόκληρη dionic από πίσω, εσύ τι λές να μη γινόταν καλό?? :-)

Δημοσ.
ναι ειδικά αν θέλετε να μάθετε "Πώς να κάνετε σωστά sex στο αυτοκίνητο " η εγγραφη είναι απαραίτητη! :lol:

To ότι από τα 831 θέματα που έχουμε μέχρι τώρα εσύ διάλεξες αυτό δεν στο σχολιάζω.

Δημοσ.
To ότι από τα 831 θέματα που έχουμε μέχρι τώρα εσύ διάλεξες αυτό δεν στο σχολιάζω.

διάλεξα? τι εννοείς?

για σχολίασε να δούμε τι θα πεις...

Δημοσ.

Κάποιοι σίγουρα υπερβάλουν, μπορεί να μην είναι νο καλύτερο site στο νετ άλλα είναι μια ωραία σελίδα που έχει πολλά προτότυπα χαρακτηριστικά. Η γνώμη ή η θέση η δικιά μου, του spik1, ή οποιοδήποτε άλλου ΔΕΝ είναι απαραίτητα η θέση του youniverse, σε όποιοδήποτε θέμα. Είμαστε μια κοινότητα, ξέρετε τι σημαίνει αυτό σωστά;

Το Youniverse ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με το insomnia, που, τουλάχιστον από υλικό σχίζει, και αυτό σημαίνει σίγουρα ότι πίσω από αυτό υπάρχουν άτομα με μεγάλη ικανότητα, υπομονή και επιμονή!

Πιστεύω ότι ο λόγος που επιτίθεστε όλοι με αυτόν τον τρόπο είναι ότι αισθάνεστε πως υπάρχει μια κόντρα Insomnia-Youniverse. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, και θα ήταν φυσικά γελοίο.

Δημήρη σε παρακαλώ σταμάτα τα ειρωνικά σχόλια/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:03 ----------

Επίσης όπως είπαμε, πίσω από το youniverse είναι ο Νίκος και ο Στάθης.

Πίσω από το insomnia είναι η Dionic.

Αν θέλετε συγκρίνετε τα sites και πείτε μου την γνώμη σας.

Δημοσ.

δηλαδή είναι σωστό να κάνουν εγγραφη κάποιοι στο insomnia μονο για να διαφημίσουν αυτό site λέγοντας ότι είναι το καλύτερο στο net και αλλα τέτοια?

σαν πως και ακούγοντας αυτό από ένα μέλος που έχει λιγότερα από 50 μηνύματα θα σε πείσει για αυτό που λέει... όταν αυτό μάλιστα είναι τοοόσο ακραία,

άμα τα ακούς αυτά γίνετε να μην ειρωνευτείς?

Δημοσ.
διάλεξα? τι εννοείς?

για σχολίασε να δούμε τι θα πεις...

Λυπάμαι άλλα πρώτος θα ιδρώσεις εσύ. Δεν καταλαβαίνω τι δεν κατάλαβες.

Εξηγώ πάντως:

Είπες

"ναι ειδικά αν θέλετε να μάθετε "Πώς να κάνετε σωστά sex στο αυτοκίνητο " η εγγραφη είναι απαραίτητη!"

Είναι ιδέα μου ότι έχεις ένα ειρωνικό ύφος;

Ίσως να το θεωρείς δυσφίμιση για ένα φόρουμ να έχει τέτοιου είδους θέματα, δεν ξέρω.

Τέλος πάντω γιατί αναφέρθηκες στο συγκεκριμένο ποστ, και όχι στο εξαίσιο C tutorial του ταρτούφο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:13 ----------

δηλαδή είναι σωστό να κάνουν εγγραφη κάποιοι στο insomnia μονο για να διαφημίσουν αυτό site λέγοντας ότι είναι το καλύτερο στο net και αλλα τέτοια?

σαν πως και ακούγοντας αυτό από ένα μέλος που έχει λιγότερα από 50 μηνύματα θα σε πείσει για αυτό που λέει... όταν αυτό μάλιστα είναι τοοόσο ακραία,

άμα τα ακούς αυτά γίνετε να μην ειρωνευτείς?

Μπήκα να δω το ποστ. Ειλικρινά μέχρι τότε απλά ακουστά το είχα το Insomnia. Και έκανα account. Το πρώτο μου ποστ ήταν εδώ, είναι τόσο κακό αυτό;

Πίστευα ότι μιλάω με κάποιον που δεν χρειάζεται να ειρωνευτεί για να εκφραστεί.

Μάλλον δεν το κατάλαβες

Η γνώμη, οι πράξεις, η θέση ενός μέλους του youniverse και όχι μόνο ΔΕΝ εκφράζει την θέση της ίδιας.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι ο λόγος που επιτίθεστε όλοι με αυτόν τον τρόπο είναι ότι αισθάνεστε πως υπάρχει μια κόντρα Insomnia-Youniverse. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, και θα ήταν φυσικά γελοίο.

Αν θέλετε συγκρίνετε τα sites και πείτε μου την γνώμη σας.

Δε τιθεται καν συγκριση διοτι ειναι δεν ειναι ομοια πραγματα....ενα φορουμ απ τα μεγαλυτερα στην Ελλαδα μ ενα που δεν εχει ξεκινησει καν.

Και φυσικα ειναι αστειο να νομιζεις οτι αισθανομαστε οτι υπαρχει μια κοντρα μεταξυ ινσομνια και yooniverse.Καταρχειν το ινσομνια δεν ειναι δικο μας.

Ηταν σαφεις τα παιδια που μιλησαν πριν γιατι αντεδρασαν : Εγγραφες στο ινσομνια απο 3 ατομα μονο και μονο για να απαντησουν σε αυτον που ανοιξε το τοπικ λεγοντας ποσο ωραιο ειναι το yooniverse , μετα διαβαζουμε οτι τετοιο site δεν υπαχει στο νετ και λιγο τα σπαμ.

Για να τελειωνουμε μ αυτη την ιστορια ας ξεκινησει το youniverse και ας κρινει ο καθε επισκεπτης αν ειναι καλο ή οχι.Παντως λιγο χαμηλοι τονοι δε βλαπτει . Θα ηταν υποτιμητικο για το Ινσομνια αν σκεφτομασταν να κανουμε συγκριση με καθε φορουμ που βγαινει στον αέρα καθε βδομαδα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...