Προς το περιεχόμενο

www.youniverse.gr

celestialx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Offtopic : Ένα 85% των threads εκτροχιάζονται από ότι έχω παρατηρήσει και φτάνουν σε προσωπικούς -και μη - διαπληκτισμούς. Anyways , στο θέμα μας κάθε καλή προσπάθεια πιστεύω πρέπει να επικροτείται .Καλή επιτυχία λοιπόν από μένα και καλή συνέχεια στο project σας.

Δημοσ.

Ποιους εκτροχιασμούς ρε τι λέτε? Εγω λέω απλά οτι μου ήρθε διαφημιστικο σπαμ απο αυτη τη σελίδα χωρις να έχω δώσει εγω ποτε το email μου.

Που σκατα το βρήκανε και με ποιο δικαίωμα στείλανε χωρίς την άδεια μου?

Δημοσ.
Ποιους εκτροχιασμούς ρε τι λέτε? Εγω λέω απλά οτι μου ήρθε διαφημιστικο σπαμ απο αυτη τη σελίδα χωρις να έχω δώσει εγω ποτε το email μου.

Που σκατα το βρήκανε και με ποιο δικαίωμα στείλανε χωρίς την άδεια μου?

Φιλε μου,οπως πληροφορηθηκα απο τους admins,αν εισουν μελος στο lifehack(παλιο φορουμ) σου ηρθε mail γιατι χθες στειλανε σε ολα τα πρωην μελη

Δημοσ.

Mόνο που ούτε στο lifehack έδωσα ποτέ το δικαίωμα να μου στέλνει emails.Και εν πάσει περιπτώσει οταν γράφομαι σε μια σελίδα δε σου δίνω την άδεια αν σου καπνίσει να φτιάξεις αλλες 50 να κρατήσεις το email μου και να μου στέλνεις όποτε γουστάρεις άλλες 50 φορές.

Δημοσ.
Mόνο που ούτε στο lifehack έδωσα ποτέ το δικαίωμα να μου στέλνει emails.Και εν πάσει περιπτώσει οταν γράφομαι σε μια σελίδα δε σου δίνω την άδεια αν σου καπνίσει να φτιάξεις αλλες 50 να κρατήσεις το email μου και να μου στέλνεις όποτε γουστάρεις άλλες 50 φορές.

Μπορει στους ορους χρησεις να το εγραφε

Δημοσ.

Mην ακούω ασυναρτησίες, αν δεν γνωρίζετε καλύτερα να μην τα λέτε γιατι εκτίθεστε, ειδικα αν είστε και φιλόδοξοι νέοι administrators αυτα πρέπει να τα μάθετε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση αποτελεί προσωπικό δεδομένο και για οποιαδήποτε επεξεργασία, αναπαραγωγή,πώληση/διανομή της απαιτείται η συγκατάθεση του προσώπου που ανήκει.

Όταν γράφεται κάποιος σε μια σελίδα και συμφωνεί με τους όρους χρήσης, η άδεια του περιορίζεται στην χρήση αποκλειστικά αυτής της σελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαίωμα ο υπεύθυνος να χρησιμοποιήσει τις διευθύνσεις που περισυνέλεξε σε άλλες ιστοσελίδες, κάθε συμφωνία είναι μεμονωμένη.

Οι όροι χρήσης γράφονται απο άσχετους κατα πλειοψηφία, το ότι κάποιος αν θέλει βάζει οτι με την εγγραφή σου τους πουλάς και τη ψυχή σου δε σημαίνει οτι έχει και νομική(ή ηθική) εγκυρότητα.

Σας παρακαλώ να προσέξετε το θέμα με τα emails και στο μέλλον, διέγραψα το δικό μου απο την λίστα σας και ελπίζω να μην ξαναδώ ποτέ εισερχόμενο απο σελίδες που δεν έχω δεί ποτε μου.Φυσικα το έκανα και mark as spam στο gmail μου, διοτι αυτο ακριβώς είναι.

Υ.Γ Επίσης είναι άθλιο να γράφεστε 3 άτομα για να διαφημίσετε την σελίδα σας και να λέτε φαμφάρες οτι είναι η καλύτερη σελίδα του ελληνικού Ιντερνετ απο τη στιγμή που εγώ βλέπω μια κλειδωμένη κοτσάνα με συστατικά που κάποιος θα μπορούσε να φτιάξει σε μισή ώρα με έτοιμα εργαλεία.

νομίζω κάποιος moderator θα πρέπει να ρίξει μια ματια σε αυτο το thread

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...