antonisid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Νομιζω για το αν ειναι η σελιδα σας η καλυτερη στην Ελλαδα οπως ειπε ο Spik1 θα πρεπει να το κρινουν ανεξαρτητα μέλη και οχι ατομα που γραφτηκαν σημερα στο ινσομνια για να πουν ποσο καλο ειναι το youniverse. Πραγματικά όμως είναι γαμάτο φόρουμ... Μιας και ήρθα και εδώ, ωραίο και το Insomnia Τρέχω να ποστάρω Ναι μωρε...κατι λεει και το ινσομνια!!
giorgos147 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ναι μωρε...κατι λεει και το ινσομνια!! Ας φτάσουν την Insomnia, και μετά έρχονται να μου κάνουν κουκουρούκου
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ας φτάσουν την Insomnia, και μετά έρχονται να μου κάνουν κουκουρούκου δηλαδή ποτε
celestialx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Νομιζω για το αν ειναι η σελιδα σας η καλυτερη στην Ελλαδα οπως ειπε ο Celestia θα πρεπει να το κρινουν ανεξαρτητα μέλη και οχι ατομα που γραφτηκαν σημερα στο ινσομνια για να πουν ποσο καλο ειναι το youniverse. Ναι μωρε...κατι λεει και το ινσομνια!! Ειπα εγω οτι ημαστε οι καλυτεροι;Οχι Αλλοι το λενε.Εννοειτε πως ειστε μεγαλυτερο φορουμ αλλα οι δυο σελιδες δεν εχουν κανενα κοινο μεταξυ τους περα απο το οτι εχουμε και οι δυο φορουμ
antonisid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Στον Spik1 αναφερθηκα...που ειπε οτι σε ολο το Νετ δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Τες πα!
CROM271 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τι γινεται ρε παιδια. Γραφτηκατε στο insomnia και το πρωτο ή απο τα πρωτα post ειναι να μας πειτε ποσο τελειο ειναι το συγκεκριμενο site? Μην ανησυχειτε σας πιστεψαμε...
celestialx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Πρωτον κοιτα ποτε γραφτηκα. Και δευτερον εμεις απλα θελαμε να σας δειξουμε την δουλεια μας για τυχον παρατηρησεις
infected1024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ήρεμα, δεν πάμε κόντρα στο Insomnia! . Είναι ένα από τα (ή το μεγαλύτερο) φόρουμ στην ελλάδα, συγνώμμη αν ακούστηκε "κάπως" αυτό που είπα πιο πάνω! Πιστεύω όμως ότι πρέπει να δείτε και την δουλειά κάποιων μαθητών στο Youniverse, που πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη! Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι σας περιμένουμε την κυριακή στα "Εγκαίνια" μας. Αυτό που περίμενα να δώ είναι ένα καλορίζικο, και όχι ένα "Τριπλό account μου μυρίζει εδώ." Φιλικά, Χρήστος
antonisid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ρε συ Χρήστο...πανω κατω ετσι ηταν...δεν ειπαν ανεξαρτητα μελη οτι ειναι ωραιο το site αλλα εσεις.Γι αυτο φανηκε και ουσιαστικα ηταν σαν τριπλο account απο μελη που γραφτηκαν σημερα. Καλη επιτυχια και παλι σε οτι κανετε....
trolaios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 καλορίζικο boys και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας ..
celestialx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το καταλαβαινουμε και το σεβομαστε.Ακομα δεν μπορειτε να εκφερεται αποψη επειδη η σελιδα ειναι "κλειστη" αλλα την κυριακη σας περιμενουμε ολους
infected1024 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Οκ, το κατανοώ, και εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουνα για να είμαι ειλικρινής. Απλά επειδή ο celestialx ανέφερε ότι έκανε θέμα στην Insomnia, τρέξανε όλοι να πενέψουν το φόρουμ τους Σύγνωμμη για την όποια αναστάτωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.