celestialx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ενα νεο site ανοιγει στον δικτυακο τοπο για να μας γεμισει τις ωρες με αφθονες συζητησεις παντως ειδους και με πολλες αλλες δραστηριοτητες.Συνδιάζει δραστηριότητες social networking τύπου Facebook, με forums.Το forum αυτο ονομαζεται http://www.youniverse.gr και ειναι δημιουργημα της ομαδας part3.org Την κυριακη ανοιγουν οι εγγραφες και ειστε ολοι ευπροσδεκτοι
antonisid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν μπορω να σου πω και πολλα γιατι αποτι καταλαλαβα χωρις εγγραφη δε μπορω να μπω ουτε στο πορταλ ουτε στο φορουν αποτι καταλαβα.Το καλουπι της σελιδας και το μενου μου αρεσουν αλλα με χαλασε πολυ το κειμενο με τα μεγαλα γραμματα που βλεπεις με το που μπαινεις στην σελιδα.Επισης δε καταλαβα αυτο με την προσκληση που λες.Νομιζω παντως ειναι σχετικα νωρις για να μιλας για σειρα αναμονης . Καλη επιτυχια!!!
celestialx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μεχρι τωρα ειναι σε beta φαση και λειτουργει μονο με προσκλησεις.Απο την κυριακη οι εγγραφες ανοιγον και ανοιγουμε επισημα δες εδω http://part3.org
spik1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον!
antonisid Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον! Τι εννοεις οχι μονο PhpBB forum? Γενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε Ελλαδα?
spik1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τι εννοεις οχι μονο PhpBB forum? Γενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε Ελλαδα? ψαξε σε ολο το νετ, δεν θα βρεις καλυτερο.Τελεια φτιαγμενο.
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον! Όντως τέλειο φτιαγμένο.Nice! τριπλός λογαριασμός μου μυρίζει εδώ!!
celestialx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τριπλός λογαριασμός μου μυρίζει εδώ!! Δεν σε καταλαβα
Dimitris1948 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν σε καταλαβα ναι έχεις δίκιο έκανα λάθος... διπλός ήθελα να πω...
stefan0s19 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Από πλευράς δυνατοτήτων και καινοτομιών είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό internet...Με πολλά παιχνίδια και point system η αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών γίνεται συναρπαστική...Το μόνο που μένει για να καθιερωθεί στην κορυφή των ελληνικών sites είναι η εγγραφή όλων για να αναπτύξουμε το περιεχόμενο του...
celestialx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ναι έχεις δίκιο έκανα λάθος... διπλός ήθελα να πω... Μπορει.Αυτοι που μιλανε για λειτουργιες και τετοια ειναι beta testers
infected1024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 λολ, και εγώ είμαι beta tester, απλά ανέφεται ο celestialx στο youniverse ότι πόσταρε εδώ, για αυτό πλακώσαν όλοι Πραγματικά όμως είναι γαμάτο φόρουμ... Μιας και ήρθα και εδώ, ωραίο και το Insomnia Τρέχω να ποστάρω
spik1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τριπλός λογαριασμός μου μυρίζει εδώ!! οχι, δεν θα το ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.