Προς το περιεχόμενο

www.youniverse.gr

celestialx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα νεο site ανοιγει στον δικτυακο τοπο για να μας γεμισει τις ωρες με αφθονες συζητησεις παντως ειδους και με πολλες αλλες δραστηριοτητες.Συνδιάζει δραστηριότητες social networking τύπου Facebook, με forums.Το forum αυτο ονομαζεται http://www.youniverse.gr και ειναι δημιουργημα της ομαδας part3.org

Την κυριακη ανοιγουν οι εγγραφες και ειστε ολοι ευπροσδεκτοι

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορω να σου πω και πολλα γιατι αποτι καταλαλαβα χωρις εγγραφη δε μπορω να μπω ουτε στο πορταλ ουτε στο φορουν αποτι καταλαβα.Το καλουπι της σελιδας και το μενου μου αρεσουν αλλα με χαλασε πολυ το κειμενο με τα μεγαλα γραμματα που βλεπεις με το που μπαινεις στην σελιδα.Επισης δε καταλαβα αυτο με την προσκληση που λες.Νομιζω παντως ειναι σχετικα νωρις για να μιλας για σειρα αναμονης .

Καλη επιτυχια!!!

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον!

Τι εννοεις οχι μονο PhpBB forum? Γενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε Ελλαδα?

Δημοσ.
Τι εννοεις οχι μονο PhpBB forum? Γενικα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε Ελλαδα?

ψαξε σε ολο το νετ, δεν θα βρεις καλυτερο.Τελεια φτιαγμενο.

Δημοσ.
δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο ελληνικο, και οχι μονο pbpbb forum.Εχει μελλον!

Όντως τέλειο φτιαγμένο.

Nice!

τριπλός λογαριασμός μου μυρίζει εδώ!!

Δημοσ.

Από πλευράς δυνατοτήτων και καινοτομιών είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό internet...Με πολλά παιχνίδια και point system η αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών γίνεται συναρπαστική...Το μόνο που μένει για να καθιερωθεί στην κορυφή των ελληνικών sites είναι η εγγραφή όλων για να αναπτύξουμε το περιεχόμενο του...

Δημοσ.
ναι έχεις δίκιο έκανα λάθος... διπλός ήθελα να πω...

Μπορει.Αυτοι που μιλανε για λειτουργιες και τετοια ειναι beta testers

Δημοσ.

λολ, και εγώ είμαι beta tester, απλά ανέφεται ο celestialx στο youniverse ότι πόσταρε εδώ, για αυτό πλακώσαν όλοι :P

Πραγματικά όμως είναι γαμάτο φόρουμ...

Μιας και ήρθα και εδώ, ωραίο και το Insomnia :P

Τρέχω να ποστάρω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...