therock Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια εχω ενα Gilera 50cc το οποιο ειναι μεν καλο για μες την πολη και για κοντινες διαδρομες, αλλα αμα θελω να το βγαλω καπου πιο εξω μου βγαζει την παναγια. Για παραδειγμα αν θελω να κανω διαδρομη Πειραια-Γλυφαδα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Γενικοτερα θα ηθελα την συμβουλη σας στο τι μηχανακι να παρω. Να παρω κανα σκουτερ μεγαλυτερων κυβικων Liberty-Beverly ή κανα 125 παπι που ειναι και φθηνα. -Θελω να ανεβαζει 110-120, -να εχει πεταγμα για να μπορω να προσπερναω, -να ειναι ανετο στην οδηγηση -και να μην εχει και μεγαλη καταναλωση οσο το δυνατον. Το Gilera εχει injection συστυμα ψεκασμου και σε αυτον το τομεα εχω μεινει ικανοποιημενος τοσο καιρο. Επισης και χωρο αποσκευων με ενδιαφερει, αλλα ακομα και αν δεν εχει του προσθετω μια μπαγκαζιερα αρα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι αμεσος. Το πρακτικερ εχω δει πως εχει ενα 125 TCB (το ψαξα και βρηκα πως ειναι βελγικη κατασκευαστικη) και το δινει 790 σε 9 ατοκες και σκεφτομαι ισως το παρω, αλλα και παλι δεν ακουγεται και σοι και λεω ασε μη μου μεινει και στα χερια. Μαγκες τι λετε να κανω?
eSATA Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Να παρεις ενα τετραχρονο παπι γυρω στα 125:-) Αν εχεις ψυχολογικο με το injection παρε το innova:-D αλλιως το xcite:p
kyriakos2121 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εχω ενα Gilera 50cc το οποιο ειναι μεν καλο για μες την πολη και για κοντινες διαδρομες, αλλα αμα θελω να το βγαλω καπου πιο εξω μου βγαζει την παναγια. Για παραδειγμα αν θελω να κανω διαδρομη Πειραια-Γλυφαδα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Γενικοτερα θα ηθελα την συμβουλη σας στο τι μηχανακι να παρω. Να παρω κανα σκουτερ μεγαλυτερων κυβικων Liberty-Beverly ή κανα 125 παπι που ειναι και φθηνα. -Θελω να ανεβαζει 110-120, -να εχει πεταγμα για να μπορω να προσπερναω, -να ειναι ανετο στην οδηγηση -και να μην εχει και μεγαλη καταναλωση οσο το δυνατον. Το Gilera εχει injection συστυμα ψεκασμου και σε αυτον το τομεα εχω μεινει ικανοποιημενος τοσο καιρο. Επισης και χωρο αποσκευων με ενδιαφερει, αλλα ακομα και αν δεν εχει του προσθετω μια μπαγκαζιερα αρα αυτος ο παραγοντας δεν ειναι αμεσος. Το πρακτικερ εχω δει πως εχει ενα 125 TCB (το ψαξα και βρηκα πως ειναι βελγικη κατασκευαστικη) και το δινει 790 σε 9 ατοκες και σκεφτομαι ισως το παρω, αλλα και παλι δεν ακουγεται και σοι και λεω ασε μη μου μεινει και στα χερια. Μαγκες τι λετε να κανω? πάρε gilera runner 200cc sp !!!
theo211 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 εγω φιλε εχω το ιννοβα και πεταει δ καει τπτ και ειναι αξιοπιστο σε οποια κινηση και να κανεισ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.