Προς το περιεχόμενο

The Wolfman

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψιλοαπογοήτευση η ταινία,ωραία ατμόσφαιρα αλλα απο στόρυ τίποτα το καινούργιο/προτότυπο+αρκετα κλισέ+κάποιες σπλατεροσκηνές.

Για τον ντελ τόρο-ο οποίος είναι και παραγωγός στην ταινία- νομίζω πως δεν του πήγαινε και πολύ ο ρόλος :rolleyes:

ε ενταξει,remake ειναι παλιοτερης ταινιας,το στορυ ηταν αναμενομενο να μην ειναι πρωτοτυπο.το πρωτευον σε αυτες τις ταινιες ειναι η ατμοσφαιρα,τα εφε και οι σκηνες σοκ.

παντως πραγματι δεν φαινεται γαι ταινια που να αξιζει να την δεις στο σινεμα.κριμα.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω.

Φοβερή φωτογραφία με Hopkins σε ηγετικό ρόλο, epic transformation του Wolfman, καλή σκηνοθεσία αλλά επί της ουσίας κάτι φταίει.

Παρόλο που έχει όλες τις προϋποθέσεις να σε παρασύρει δε τα καταφέρνει. Δε ξέρω. Είναι το μοντάζ? Το σενάριο? Μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι ένα βιβλίο κόμικ με extended scenes.

Επίσης με χάλασε που σε μερικά σημεία φάνηκε σαν να διακωμωδείται. WTF?

Ο Mr. Smith ίδιος με το Matrix :P

6/10.

Δημοσ.

:-(Την είδα χτες. Αν και πήγα με χαμηλές προσδοκίες, απογοητεύτηκα. Κρίμα. Χαζοαπότομες σκηνές για να τρομάξεις, άνοστο σενάριο. Η ατμόσφαιρα ήταν κάπως καλή αλλά δεν έφτανε για να αξίζει το 7άευρω. Φτιαγμένη στο πόδι μου φάνηκε η ταινία. Ο ρόλος του Hugo δεν τον άφησε να ξεδιπλώσει το υποκριτικό του ταλέντο.

Όπως λέει και ο Cue, σε κάποιες σκηνές γέλασα.

πχ σε μία σκηνή που κόβεται ένα χέρι, το οποίο κρατάει όπλο και το χέρι συνεχίζει να πυροβολεί..

5/10

Δημοσ.

Όντως τρομερή η φωτογραφία, αλλά κάπως αργό το pacing και η διανομή άκυρη.

Υ.Γ. Πώς ο Δανίκας εξήγαγε το συμπέρασμα ότι η ταινία ανατρέπει τους αποικιοκρατικούς κώδικες των παλιών monster movies ...

Beats me!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αφού το διάβασα απο εσάς ρε γαμώτο, γιατι το είδα;;;;;:cry::cry::cry::cry: Δεν μπορώ να αντισταθώ σε θεματολογία με βαμπίρ και λυκάνθρωπους απο ότι φαίνεται :mad::mad::mad::mad::mad:

Καλά το σενάριο της ταινίας ήταν μεγάλη μαλ@κία.

Τι να τα κάνεις τα σκηνικά, τι να την κάνεις την φωτογραφία και τι να τους κάνεις τους ηθοποιούς και τις ερμηνείες, όταν το σενάριο είναι τόσο μεγάλη πατάτα. :eek: :eek: :eek:

4/10 γιατι πολύ απλά αυτή η ταινία παρότι έχει κάποια καλά στοιχεία σαν σύνολο δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.

Την είδα χθες.

Τη περίμενα πιο καλή.

Δεν είχε τίποτα το τρομακτικό και ήταν πιο αργή και από τον θάνατο.

Ο λυκάνθρωπος δεν μου άρεσε ως λυκάνθρωπος καθόλου με αυτή τη ανθρώπινη πλακουτσωτή φάτσα. Μου θύμιζε το Beast από τους X-Men.

beast.jpg

Θα προτιμούσα τους παλιούς "καλούς" τρομακτικούς λυκάνθρωπους.

Δημοσ.

την ειχα δει στο σινεμα.

αν και ο Μπενιτσιο Ντελ Τορο ειναι απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους..

αν και ο Αντονυ Χοπκινς ειναι αντικειμενικα μεγαλος ηθοποιος..

αν και ο Χιουγκο Γουιβινγκ παιζει πολυ ωραια...

εν τελει δεν μπορεσα να βαλω πανω απο 3/10.. εκλαιγα τα 9.5 ευρω που εδωσα. πραγματικα η ταινια ηταν το πολυ για κατεβασμα. ουτε καν για DVD.

κριμα για τον μπενιτσιο..

Δημοσ.

Ψιλομουφέξ η ταινία. Αν και ωραία ατμόσφαιρα δύο φορές παραλίγο να κοιμηθώ με τους διαλόγους και τις ανούσιες εσωτερικές αναζητήσεις.

Γούσταρα τρελά τον επιθεωρητή και το υφάκι του.

οπότε στο τέλος εφόσον έγινε λυκάνθρωπος γούσταρα διπλά :-) Χώρια που χάρηκα που δεν είχε το γλυκανάλατο τέλος αχ τον αγάπησε, αχ έγινε άνθρωπος και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Επίσης λυπήθηκα για τον βοηθό που έγινε έτσι, νόμιζα ότι θα παίξει πιο ουσιαστικό ρόλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
4/10 γιατι πολύ απλά αυτή η ταινία παρότι έχει κάποια καλά στοιχεία σαν σύνολο δεν έχει λόγο ύπαρξης.

3/10 από μένα γιατί είναι και συμβολικά...ευτυχώς που ανέβασα ratio αλλιώς δεν θα άξιζε ούτε το download

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...