Alt3rnative Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ηρθε σημερα ο εξοπλισμος δηλαδη router και αποκωδικοποιητης.Συνδεω το router συνδεω αποκωδικοποιητη και τιποτα.Απλα αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι και τπτ παραπανω.Στα helpdesk του ΟΤΕ περισσοτερο τους βοηθησα εγω παρα αυτοι.Help παιδες καμια ιδεα? Ευχαριστω εκ των προτερων....
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 ο αποδοικωποιητηςστην θυρα stb του ρουτερ δηλαδη την 4.μετα μπαινεις και βαζεις to username και το Password σου στο ρουτερ γιατι απο default Εχει [email protected] kai meta ανοιγεις αποδικοποιητη.μετα απο 15 λεπτα περιπου θα εχει bootareiκαι θα ζητησει Username kai pass Που στα δινουν.
ilias_72 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω πάρει το conn-x tv 2 μέρες τώρα. Μου έχουν πει ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί εδώ και μέρες πρίν. Έχω κάνει πόσες επανεκκινήσεις στο router (THOMSON TG585 v7 ) και το tiglin με τη σειρά που περιγράφετε παραπάνω. Το tiglin κολλάει στο "250 please wait" και το HDD να αναβοσβήνει συνέχεια. Στο menu του router όταν κάνω Connectivity Check για iptv μου βγάζει τα εξής μηνύματα: Test Results Test Succeeded DSL Test Failed ATM This Internet service has no ATM interface. Test Failed Ethernet Bridge interface could not be brought up. Τι να κάνω?? Κάποια βοήθεια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στον ρουτερ εβαλες τα στοιχεια της συνδεσεης σου?απο default εχει μεσα username otenet password otenet.εσυ πρεπει να τα σβησεις αυτα και να βαλεις τα δικα σου και να κανεις connect.ν τα βαλεις σωστα θα σου δειξει οτι εχεις παρει ip κανονικα?επισης με to otenet username otenet password ειχεπαρει ip η οχι?γιατι μπορει να μην εχεις κανει κατι σωστα αλλα μπροει να ειναι και θεμα να κανει sync αλλα να μην παιρνει Ip
ilias_72 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στον ρουτερ εβαλες τα στοιχεια της συνδεσεης σου?απο default εχει μεσα username otenet password otenet.εσυ πρεπει να τα σβησεις αυτα και να βαλεις τα δικα σου και να κανεις connect.ν τα βαλεις σωστα θα σου δειξει οτι εχεις παρει ip κανονικα?επισης με to otenet username otenet password ειχεπαρει ip η οχι?γιατι μπορει να μην εχεις κανει κατι σωστα αλλα μπροει να ειναι και θεμα να κανει sync αλλα να μην παιρνει Ip Έχω βάλει τα κανονικά username & password. το internet δουλέυει κανονικά. το iptv δεν δουλεύει.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 to atm ειναι σχετικο το error.αφουθ παιζεις pppoe νομιζω δεν υπαρχει atm οπως ειναι με to pppoa>οταν το ειχα συνδεσει απλα ανοιξα το ιντερνετ ανοιξα τον αποδικωποιητη απλα την πρωτη φορα οπως εγραφε το manual περιμενα 15-20 λεπτα για να bootarei.αλλιως μιλα με οτενετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.