Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φωτογραφίες στο ipod nano

triffid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Δεν είμαι σίγουρος αν το ερώτημα που θέλω να υποβάλω ανήκει σε αυτή την κατηγορία(ή αν ανήκει στα "gadgets").Αν όχι διορθώστε με...

Λοιπόν,ένας φίλος μου έκανε δώρο ένα ipod nano 4gb και από χτες ψάχνομαι και νομίζω ότι είμαι σε αρκετά καλό δρόμο...μόνο που έχω ένα θέμα με τις φωτογραφίες...ενώ υπάρχει μέσα στο ipod ήδη ένας φάκελος με φωτογραφίες,όταν επιχειρώ να προσθέσω δεύτερο μου διαγράφει τον υπάρχοντα φάκελο για να βάλει τον καινούριο και ούτω καθ'εξής...γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Φτιάχνεις ένα φάκελο στον υπολογιστή σου και μέσα βάζεις όλες τις φωτογραφίες που θέλεις να έχεις στο iPod...

Μετά μέσω iTunes.... -> Devices -> iPod -> Photos -> Sycn Photos From

το τσεκάρεις και δίνεις τον φάκελο που έφτιαξες με τις φωτογραφίες σου...

Κάθε φορά που θα κάνεις sync συγχρονίζει τις φωτογραφίες που θα περιέχονται στο iPod με αυτές που θα έχεις στον φάκελο.

Σβήνεις μια φωτογραφία από τον φάκελο, στο επόμενο sync θα σβηστεί και από το iPod.

Φυσικά με το πρώτο sync που θα κάνεις ο παλιός ο φάκελος θα σβηστεί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απόκριση και για τη βοήθεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:22 ----------

A!Μιας και ετέθη το θέμα ipod,ας κάνω άλλη μία ερώτηση.Όταν έχω τελειώσει το sync πατάω eject και το ipod ανοίγει.Πολλές φορές όμως δεν έχω προλάβει να το βγάλω από τη usb θύρα και θυμάμαι ότι θέλω να περάσω κάτι ακόμα μέσα.Και το ερώτημα έχει ως εξής:Μπορεί να διαβάσει με κάποιο κουμπί το itunes τη συσκευή ή πρέπει να βγάλω το καλώδιο του usb και να το ξαναβάλω?

Δημοσ.
Φτιάχνεις ένα φάκελο στον υπολογιστή σου και μέσα βάζεις όλες τις φωτογραφίες που θέλεις να έχεις στο iPod...

Μετά μέσω iTunes.... -> Devices -> iPod -> Photos -> Sycn Photos From

το τσεκάρεις και δίνεις τον φάκελο που έφτιαξες με τις φωτογραφίες σου...

Κάθε φορά που θα κάνεις sync συγχρονίζει τις φωτογραφίες που θα περιέχονται στο iPod με αυτές που θα έχεις στον φάκελο.

Σβήνεις μια φωτογραφία από τον φάκελο, στο επόμενο sync θα σβηστεί και από το iPod.

Φυσικά με το πρώτο sync που θα κάνεις ο παλιός ο φάκελος θα σβηστεί.

+1

Ο πιο safe τρόπος.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απόκριση και για τη βοήθεια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:22 ----------

A!Μιας και ετέθη το θέμα ipod,ας κάνω άλλη μία ερώτηση.Όταν έχω τελειώσει το sync πατάω eject και το ipod ανοίγει.Πολλές φορές όμως δεν έχω προλάβει να το βγάλω από τη usb θύρα και θυμάμαι ότι θέλω να περάσω κάτι ακόμα μέσα.Και το ερώτημα έχει ως εξής:Μπορεί να διαβάσει με κάποιο κουμπί το itunes τη συσκευή ή πρέπει να βγάλω το καλώδιο του usb και να το ξαναβάλω?

Στο Mac μετά το eject του iPod, άμα κλείσεις και ξανανοίξεις το iTunes το αναγνωρίζει πάλι το iPod...

Στα Windows δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο αλλά δοκίμασέ το....

Διαφορετικά αποσυνδέεις το usb καλώδιο και το ξανασυνδέεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...