Cue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το βάζω εδώ προς ενημέρωση. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν "κολάει καλύτερα" στο Internet ή MacOS section. Με απλά λόγια. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να κάνετε cancel το registration για TOEFL μέσω του website, μην το δοκιμάσετε με Safari γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Σας παραθέτω τα email. I'm sorry to say that, but you should get your records straight. If your records indicate no cancellation then something is terribly wrong with your website in terms of its usability and functionality. At least when using Safari 4.03 under a Mac OSX. Try the following steps and please let me know what your records say then. -Login to "My TOEFL iBT Profile" -Select "View Order(s)" -Select "Order No: xxxxxxx" -Click on "Cancel" -Click "Confirm Cancellation" You are being redirected back to your "View Order(s)" page with the messages clearly indicating "Pending Cancellation" -Click "View Order(s)" -Select "Order No: xxxxxxx" The order is back to "Scheduled". I really hope the above is a mere ignorance from your part and not a deliberate scam. Also, it would most certainly look more professional to send out personal emails with at least a named signature. Regards, ----- Regarding your inquiry: Our records indicate that you did not cancel your August 22, 2009 TOEFL iBT registration. Please note that you must reschedule or cancel your registration no later than three full days before your test date (not including the day of the test or the day of your request). For example, the deadline to reschedule a Saturday test is Tuesday. If your request is not received within three full days, your full test fee will be forfeited. We apologize for any inconvenience this may cause you. ----- Dear sir or madam, For personal reasons I had to cancel my appointment for the TOEFL test. I did login to my profile yesterday (18 Aug) and indeed there was a link to cancel the test along with the correct refund as stated under your terms (e.g. half the total amount) Logging in today however, I see that the test is still considered as 'Scheduled'. Can you please inform me of the situation? Thanks in advance
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 I really hope the above is a mere ignorance from your part and not a deliberate scam. Also, it would most certainly look more professional to send out personal emails with at least a named signature. Χώσιμο Δοκίμασε μάλλον καλύτερα τηλεφωνικά αν έχεις την επιλογή. Με ανώνυμα email απο εδώ και απο εκεί δεν νομίζω να δικαιωθείς και δυστυχώς τώρα είσαι 2 μέρες πρίν οπότε φαντάζομαι τα πράγματα αν δεν επιβεβαιώσουν οτι σκαλώνει το site me safari 4.03 είναι δύσκολα. Καλά ξεμπερδέματα.
Cue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Χώσιμο Δοκίμασε μάλλον καλύτερα τηλεφωνικά αν έχεις την επιλογή. Με ανώνυμα email απο εδώ και απο εκεί δεν νομίζω να δικαιωθείς και δυστυχώς τώρα είσαι 2 μέρες πρίν οπότε φαντάζομαι τα πράγματα αν δεν επιβεβαιώσουν οτι σκαλώνει το site me safari 4.03 είναι δύσκολα. Καλά ξεμπερδέματα. Ναι ήμουν ορεξάτος σήμερα όπως είπα. Καλά αν είναι να περιμένω την δικαίωση σώθηκα. Απλά δε γουστάρω να γίνονται μαλακίες και να τις δέχομαι. Τα χρήματα ούτως ή άλλως χαμένα είναι ως έχει. Απλά αν δεν έχω απάντηση μέχρι το Σάββατο θα στείλω την αδερφή μου να πάει να κάνει το test (εκεί θα είναι το 2ο επεισόδιο)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό, όμως αυτού του είδους τα επιθετικά μηνύματα, ειδικά όταν δεν έχουμε εξαντλήσει τις οδούς επικοινωνίας, ώστε να πούμε ότι τουλάχιστον εκτονωθήκαμε, πιστεύω ότι περισσότερο μας βλάπτουν, παρά μας ωφελούν. Στην απάντηση δεν είπαν κάτι το εξωφρενικό, απλά ότι δε βλέπουν να έχει γίνει έγκαιρη ακύρωση της συμμετοχής και εξηγούν, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπό τις συνθήκες αυτές επιστροφή χρημάτων δεν υφίσταται. Στο επόμενο μήνυμα, όπως το παρέθεσες, τους λες απατεώνες (επίσης η λέξη που ψάχνεις είναι oversight και όχι ignorance). Αν τους έλεγες πως θεωρείς ότι έχεις εντοπίσει ένα bug στο σύστημα, το οποίο πιστεύεις ότι είναι reproducible και verifiable, υποδεικνύοντας ένα-προς ένα τα βήματα (το κάνεις, αλλά μετά τους λες απατεώνες...), θα μπορούσες να ζητήσεις να έρθεις σε επικοινωνία με το IT support ώστε να δείτε αν πράγματι αληθεύει ο ισχυρισμός σου και εντωμεταξύ να τους ζητήσεις να προχωρήσουν σε όλα τα απαραίτητα βήματα για να το διασταυρώσουν και εκείνοι από την πλευρά τους. Εκεί περιμένεις να δεις αν και τι θα απαντήσουν, και μετά πράττεις ανάλογα. Αυτό που πιστεύεις ότι έχει γίνει είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα για ένα σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών και έχω την αίσθηση ότι δεν θα το αγνοούσαν. Αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση εγγραφής/ακύρωσης εγγραφής δεν υπάρχει; Θα μπορούσες να το θίξεις και αυτό. Αν, πάλι, περνούσαν 8 ημέρες (όπως με την άλλη ιστορία που σε εξόργισε) και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, θα μπορούσες να γράψεις κάτι πιο βαρύ, αφού εκεί θα υπήρχε βάση. Να δεις ποιος ελέγχει το TOEFL και να ενημερώσεις ότι θα υποβάλλεις έγγραφη διαμαρτυρία και εκεί. Μάλλον τους πήρε η μπάλα από τα cases των άλλων (που η συμπεριφορά τους είναι πολύ πιο αποκαρδιωτική από αυτή που περιγράφεις εδώ). Φιλικά. Υ.Γ. Μάλλον στο internet ταιριάζει περισσότερο, δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα του MacOS.
ApSiMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ....Τα χρήματα ούτως ή άλλως χαμένα είναι ως έχει. Απλά αν δεν έχω απάντηση μέχρι το Σάββατο θα στείλω την αδερφή μου να πάει να κάνει το test (εκεί θα είναι το 2ο επεισόδιο) βασικά αφού σε έχει καταχωρημένο για τις εξετάσεις του Σαββάτου δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά.... Επειδή είναι πολύ τυπικοί οι αμερικάνοι με αυτά....μήπως στις 18/8 που μπήκες να ακυρώσεις την εξέταση, μπήκες απογευματάκι ενώ η εξέταση σου το Σάββατο είναι πρωί? Θέλουν 3 full days όπως λένε κ στο email σου. Φιλικά τελείως θα σε συμβούλευα να μην στείλεις την αδελφή σου να δώσει για εσένα καθώς θα ταλαιπωρήσεις: 1. την αδελφή σου 2. τους υπόλοιπους εξεταζόμενους 3. τους υπεύθυνους εξέτασης. Στο τέλος ούτε η αδελφή σου δεν θα δώσει, ούτε εσύ θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω και θα ταλαιπωρηθούν πολλάααα άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα...
Cue Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν έχεις άδικο για το ύφος, αλλά επειδή δεν θέλω να παίζω την κολοκυθια δεδομένου της έλειψης χρόνου ήθελα να τρίξω λίγο τα δόντια. Εξού και τα scam, ignorance. Απέφυγα τον χαρακτηρισμό "απατεώνες" όπως λες, αλλά ήθελα να τους δώσω το ερέθισμα να μου απαντήσουν με κάτι περισσότερο από ένα "automated reply". Δεδομένου ότι λαμβάνουν ένα email το οποίο τους λέει ότι "ακύρωσα αλλά δεν βλέπω ακύρωση" μου φαίνεται παντελώς άκυρη η απάντηση "εμείς δεν βλέπουμε ακύρωση". Θα μπορούσαν κάλλιστα να δείξουν προθυμότεροι απατώντας στο ύφος που αναφέρεις. Unfortunately we are not able to verify your claim, would you please be kind enough to let us know of the steps you took so that we can check again? Regards, John Smith Responsible for shit like these Γενικά το site τους δεν παίζει καλά σε Safari πάντως μετά που το έψαξα λίγο, το οποίο εμένα προσωπικά μου δείχνει ignorance. Εκτός και αν είχαν notice "We don't support Safari μπλα μπλα". By the way, το email με τα cases το έγραψα μεσημέρι, ενώ αυτό πρωί πρωί με την δροσούλα -edit for ApSiMan Μια χαρά μου έβγαλε το μηνυματάκι με το ποσό του refund και το confirm cancellation etc. Το TOEFL exam δεν είναι για μένα, αλλά για την αδερφή μου ούτως ή άλλως (φαίνεται να έχω πρόβλημα στα αγγλικά? ). Μα αν έρθει Σάββατο πρωί και ακόμα είναι scheduled φυσικά και θα πάει. Αλλιώς τι νόημα έχει το canceled?
ApSiMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 -edit for ApSiMan Μια χαρά μου έβγαλε το μηνυματάκι με το ποσό του refund και το confirm cancellation etc. Το TOEFL exam δεν είναι για μένα, αλλά για την αδερφή μου ούτως ή άλλως (φαίνεται να έχω πρόβλημα στα αγγλικά? ). Μα αν έρθει Σάββατο πρωί και ακόμα είναι scheduled φυσικά και θα πάει. Αλλιώς τι νόημα έχει το canceled? :o:o:o:o:o απολογούμαι.....λάθος κατάλαβα από τα συμφραζόμενα....:o:o (τλκ η ιδέα να κόψω τον καφέ το πρωί δεν δουλεύει κ πολύ....2ο communication breakdown για σήμερα...) Πάντως κ native να τα έχεις τα Αγγλικά πάλι είναι πολύ πιθανό να σου ζητήσουν TOEFL κάποια πανεπιστήμια....
Cue Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 And the story goes on, νταρα ντιμ, νταρα ντομ. Που να έλεγα και τπτ άλλο. Ναι, στην κολοκυθιά αναφέρομαι. Regarding your inquiry: Please fax a copy of your cancelation confirmation along with this email to 1-610-290-8972. Your documentation will be forwarded to a supervisor for review upon receipt. Τι να πω δλδ πραγματικά πρέπει να έχουν κανένα scripted AI bot πίσω από το keyboard, δεν εξηγούνται αλλιώς τέτοιες απαντήσεις! Dear nobody, What is a cancelation confirmation? Do you send out an email when a user cancels his order? If so, then I didn't get that email! Which is most likely an additional error in the whole process which it is broken using Safari under MacOSX. I gave you detailed information on how to reproduce the problem, yet you fail to understand the severity of this as a well established organization. In the meantime I have to figure out whether or not I should force my sister to attend Saturday's exam, albeit her personal problems, since you still fail to give me a well defined answer. Your whole take on the matter is very unprofessional of you. -You haven't acknowledged the problem, else you would have *at least* put up a notice on your website, not mentioning wasting another day sending out cryptic emails. -You haven't given me any solid answers regarding what to do next in terms of the test. Should I consider it canceled? Still I fail to understand the whole attitude towards a potential candidate, which is a paying customer as well! Utterly disappointed and irritated,
Cue Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Όταν λέω εγώ ότι από την αρχή μου "μύριζε" η φάση. Ορίστε το αποτέλεσμα. -----Regarding your inquiry: The United States Federal and state legislation, as well as Educational Testing Service policy, concerning the confidentiality of personal data prevents us from releasing any information about an examinee except at the express written request of the individual. Please advise Eleni Avraam to contact TOEFL Services directly concerning her file record. We regret that we cannot help you at this time Since the emails where sent on my behalf, I have given permission and I'm fully aware of the issues described as well. Yet you still fail to address any of them. The deadline for the TOEFL exam is now past, so what is left is for you to do, is handle the situation with diligence regarding the returned fee. Regarding your inquiry: Our records indicate you were registered to take TOEFL on August 22, 2009. Our records do not indicate that the test date was canceled. You must reschedule or cancel your registration no later than three full days before your test date (not including the day of the test or the day of your request). For example, the deadline to reschedule a Saturday test is Tuesday. If your request is not received within three full days, your full test fee will be forfeited. If we can be of assistance to you in the future, please do not hesitate to contact us again. Με απλά λόγια κάνουν τα κορόιδα. Πραγματικά απορώ. Μου δίνουν την αίσθηση ότι έχω να κάνω με Nigerian Scam ή με ελληνικό δημόσιο. Και σας ρωτώ, τώρα που απευθύνεται κανείς? Πέρα από τα 80 ευρώ lost fee, με εκνευρίζει αφάνταστα που με λένε και κορόιδο μέσα στα μούτρα (για να μη πω τπτ χειρότερο).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις (η αδερφή σου, για την ακρίβεια, για να μη σκαλώσει το θέμα εκεί, ή εσύ μιλώντας όχι "εξ ονόματός της" αλλά σαν να ήσουν αυτή) είναι να θέσεις ευθέως το ερώτημα αν θεωρούν ότι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο browser, στο συγκεκριμένο λειτουργικό, όταν επιχειρεί κάποιος ακύρωση συμμετοχής, υφίσταται ή όχι. Παράδειγμα: Dear Sir/Madame, Right from the start, it was rather obvious, in part due to the fact that I had received no email whatsoever confirming my attempt to cancel my participation in the TOEFL exams of [ημερομηνία at πόλη], that your online system did not process properly my request. I believe that in my previous emails I have stated quite clearly my conviction that your online registration system fails to process a cancellation request when such a request is sent using Safari, under MacOS and in fact I detailed the exact steps I took during my attempt to cancel my participation. Therefore, I would be grateful if you could inform me of any attempts you made to verify whether such a problem exists or not, so that I may forward your answer to the office of the Greek Ombudsman, along with all relevant correspondence pertaining to the formal complaint I shall be submitting. Sincerely, [το όνομα της αδερφής σου] Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, αλλά πολύ τυπικά στη διατύπωση. Από εκεί και πέρα, με την όποια απάντησή τους (ουσιαστική ή υπεκφυγή) επικοινώνησε με το συνήγορο του πολίτη για να σε κατευθύνει. Ρεαλιστικά, με αυτό το ποσό (δεν το υποτιμώ, απλά το συγκρίνω σε σχέση χρόνου-εκνευρισμού-πιθανότητας αποτελέσματος) οτιδήποτε σε οδηγήσει σε δικηγόρο, δεν αξίζει τον κόπο -αν και θα επρόκειτο για γκάφα ολκής εφόσον το σύστημά τους αποτυγχάνει κατά τέτοιον τρόπο σε μια απλή λειτουργία.
Cue Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Πραγματικά πιστεύεις με βάσει τις απαντήσεις που μου έδωσαν ότι δεν κατάλαβαν/γνωρίζουν το πρόβλημα? Προφανώς και το αγνοούν/με γράφουν. Η μήπως μου κρατάνε μούτρα γιατί τους μίλησα απότομα? Anyway, θα το στείλω μόνο και μόνο επειδή αφιέρωσες τον χρόνο να το γράψεις και το εκτιμώ αυτό. Δεν έχω εμπειρία με τον συνήγορο του πολίτη, αλλά τι δικαιοδοσία μπορεί να έχει σε έναν αμερικάνικο οργανισμό? :/ Πέρα από το ποσό, η κοροϊδία είναι που με έχει κάνει έξω φρενών το συγκεκριμένο θέμα και δεν μπορώ να το χωνέψω ρε συ Snoob.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος (τον ΣτΠ τον έβαλα ενδεικτικά) αλλά φαντάζομαι, ως εταιρία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, κάποιος τους ελέγχει. Ενδεχομένως από το ΣτΠ να μπορούν να σε κατευθύνουν. Προφανώς και οποιαδήποτε εμπλοκή δικηγόρων, ειδικά για αυτό το ποσό, είναι παντελώς ασύμφορη. Έχω, όμως, την περιέργεια να δω πώς (αν) θα αποφύγουν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Όπως είπα από την αρχή, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου.
Cue Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Και το τελευταίο για να κλείσει το θέμα In the future please be sure to contact us for yourself. Also please ensure that you cancel in the time provided. After you cancel the reegistration please check your registration to be sure of the cancellation. You will receive a refund of your half of your test fees in the form of a credit on your credit card account. You will need to allow 10 working days for the credit to post to your card. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δλδ. Τουλάχιστον θα δώσουν το refund. Thanks για το email Snoob, γιατί δεν σκόπευα να ασχοληθώ άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.