witty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα bluetoth με καλώδιο, αλλά επειδή δεν υπήρχε της Sony, πήρα το i-tech Clip ME 304. Το θέμα είναι το εξής: Όταν με καλούνε, το bluetooth κάνει όσο διαρκεί η κλήση έναν διακοπτόμενο ήχο, ανεξάρτητα από το αν το έχω στο αθόρυβο ή όχι. Απενεργοποιείτε κάπως αυτό? Ρωτάω επειδή στο εγχειρίδιο δεν αναφέρετεαι κάτι και είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν είσαι σε κάποια συγκέντρωση ή με κάποιο πελάτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
iTechHellas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα bluetoth με καλώδιο, αλλά επειδή δεν υπήρχε της Sony, πήρα το i-tech Clip ME 304. Το θέμα είναι το εξής: Όταν με καλούνε, το bluetooth κάνει όσο διαρκεί η κλήση έναν διακοπτόμενο ήχο, ανεξάρτητα από το αν το έχω στο αθόρυβο ή όχι. Απενεργοποιείτε κάπως αυτό? Ρωτάω επειδή στο εγχειρίδιο δεν αναφέρετεαι κάτι και είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν είσαι σε κάποια συγκέντρωση ή με κάποιο πελάτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για περισσότερες οδηγίες, παρακαλούμε επισκευτείτε την σελίδα http://www.itech-bluetooth.gr/my-itech-bluetooth-clip-doesnt-beep-when-receiving-a-call/.
hristos 22 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα bluetoth με καλώδιο, αλλά επειδή δεν υπήρχε της Sony, πήρα το i-tech Clip ME 304. Το θέμα είναι το εξής: Όταν με καλούνε, το bluetooth κάνει όσο διαρκεί η κλήση έναν διακοπτόμενο ήχο, ανεξάρτητα από το αν το έχω στο αθόρυβο ή όχι. Απενεργοποιείτε κάπως αυτό? Ρωτάω επειδή στο εγχειρίδιο δεν αναφέρετεαι κάτι και είναι ενοχλητικό ιδιαίτερα όταν είσαι σε κάποια συγκέντρωση ή με κάποιο πελάτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Βαλε το ακουστικο στο αυτι σου(ενω ειναι συνδεμενο το bluethouth).....και πατα το κουμπι που βρισκεται διπλα στο λαμπακι που αναβοσβηνει(μπλε) παρατεταμενα μεχρι να ακουσης εναν ηχο(τουτ)απο το ακουστικο σου...ετσι ενεργοποιηται και απενεργοποιηται η ειδοποιηση.............
witty Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Κάνω ότι ακριβώς περιγράψατε χωρίς να ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? Ή υπάρχει ενδεχόμενο να είναι θέμα του bluetooth? Ή ενδεχομένως κάποια ρύθμιση του κινητού?
hristos 22 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Kαλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις, Κάνω ότι ακριβώς περιγράψατε χωρίς να ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? Ή υπάρχει ενδεχόμενο να είναι θέμα του bluetooth? Ή ενδεχομένως κάποια ρύθμιση του κινητού? Φιλε μου ειναι πολυ απλο... Ενεργοποιης το Bluethouth... Μολις αρχιση και αναβοσβηνει το μπλε λαμπακι εχει ενα και μοναδικο κουμπι διπλα του....(οχι του ακουστικου που βαζης στο αυτη)...αυτο που ειναι πανω στο μανταλακι.... Βαλε το ακουστικο μονο στο αυτι σου.... Πατα το μοναδικο κουμπι πανω στο μανταλακι παρατεταμενα....και μολις ακουσης ενα αδυναμο και μικρο (τιτ)....τοτε εχεις απενεργοποιηση τον ηχο......με τον ιδιο τροπο τον ενεργοποιης...... Δυστηχως πιο απλα δεν μπορω να στα πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.