swimmer_21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 κατα ποσο εξαρταται η ποιοτητα του τσιγαρου και του πουρου σε σχεση με το χρονο που διατιθενται να καταναλωθουν μετα την τελικη τους επεξεργασια?εχουν καμια σχεση π.χ με τα ποτα που οσο πιο παλια ειναι τοσο το καλυτερο σαν ποιοτητα ή καμια σχεση?ευχαριστω
xania4ever Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τα πούρα νομίζω όσο πιο παλιά αν τα έχεις στις κατάλληλες συνθήκες(θεμοκρασίες,υγρασία) όσο παλαιότερα τόσο καλύτερα...
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 κατα ποσο εξαρταται η ποιοτητα του τσιγαρου και του πουρου σε σχεση με το χρονο που διατιθενται να καταναλωθουν μετα την τελικη τους επεξεργασια?εχουν καμια σχεση π.χ με τα ποτα που οσο πιο παλια ειναι τοσο το καλυτερο σαν ποιοτητα ή καμια σχεση?ευχαριστω Απο πείρα καθαρά να σου πώ οτι κάτι ξεχασμένα τσιγάρα 5ετίας που είχαμε βρεί στο χωριό μου (τα καβάτζωνα όταν ήμουν πιτσιρικάς για να μη τα βρίσκουν) και είπαμε να τα δοκιμάσουμε για ιστορικούς λόγους (κάτι camel παλιά 100ρια) ήταν βαριά σαν το διάολο... Προφανώς όμως το "στο 2ο συρτάρι σε κείνη την ξεχασμένη ντουλάπα" δεν είναι ιδανικές συνθήκες διατήρησης (φαντάζομαι) παρόλη την υγρασια. Ευτυχώς το έχω κόψει χρόνια τώρα και έχω ησυχάσει
kfyros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Όχι , η ωρίμανση και η ξήρανση του καπνού θέλουν συγκεκριμένες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας , και συγκεκριμένο χρόνο για να γίνουν . Από εκεί και πέρα, μόνο χειροτέρευση της ποιότητας μπορεί να υπάρξει, και όχι καλυτέρευση.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 To καλύτερο είναι να έχεις ξεχασμένο πακέτο μαλακό από τσιγάρα σε τσέπη από σακάκι μέσα σε ντουλάπα εμπλουτισμένη με σκωροκτόνο άρωμα λεβάντα.Τι σκανκιές κ φλωριές.Εκεί να δείς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.