Προς το περιεχόμενο

Λιγο χωρος στο απειρο internet

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω λιγο δωρεαν χωρο στο internet για να βαζω πληροφοριες για καποια πραγματα που ... ανεβαζω για τους φιλους.Απλα πληροφοριες που θα τα βρουν και οχι και χωρο να τα ανεβασω. Για αυτο ας ειναι καλα το rapidshare.

Τι μου προτεινεται σαν πιο ευχρηστο και αν ειναι δυνατον με ελληνικο μενου ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.

επισης ενα forum απο ForuMotion θα εκανε την δουλεια του .. ειναι free ... θα μπρεις να τα ανεβαζεις εκει και να σου απαντανε και οι φιλοι σου ... αν και το blogger ειναι πιο ευκολο στη δημιουργεια

Δημοσ.

Για κάτι διαφορετικό: RSS feed σε κάποια δωρεάν υπηρεσία που κάνει και host το feed. Δεν είναι πολλές απ' όσο ξέρω, μία είναι π.χ. το RapidFeeds

Δε νομίζω πως δίνει interface στα Ελληνικά όμως!

Δημοσ.

Όχι περισσότερο επικίνδυνο από οποιαδήποτε άλλη λύση προτάθηκε, νομίζω. Ψάχνεις για κάποια υπηρεσία που να δίνει επιπλέον και τη δυνατότητα για ελεγχόμενη πρόσβαση στο περιεχόμενο που ανεβάζεις (π.χ. με την εισαγωγή κάποιου password);

Υπάρχει και μία ακόμη πιο απλή (και ασφαλής) λύση: στον e-mail client ή στο web interface της υπηρεσίας e-mail που χρησιμοποιείς, προσθέτεις τα άτομα που θέλεις να ειδοποιείς κάθε φορά σε μία λίστα και χρησιμοποιείς αυτήν για τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Μάλλον παρεξήγησες. Το «ελεγχόμενη πρόσβαση» πήγαινε στην ιστοσελίδα/blog/rss feed/twitter feed/οτιδήποτε άλλο που θα χρησιμοποιήσεις τελικά. Και ως «περιεχόμενο» εννοούσα τις ανανεώσεις της ιστοσελίδας/νέα blog posts/ανανέωσεις του feed/οτιδήποτε άλλο με νέες ανακοινώσεις που θα κάνεις, όχι τα αρχεία που πρόκειται να ανεβάζεις στο RS.

Με απλά λόγια: Θέλεις τις πληροφορίες που θα ανεβάζεις στον «λιγο δωρεαν χωρο στο internet» που ψάχνεις να μη μπορεί να τις δει ο οποιοσδήποτε τυχαίος, αλλά μόνο συγκεκριμένα άτομα της επιλογής σου; Αυτό ρώτησα. Αν δε σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, γιατί η επιφυλακτικότητα απέναντι στη λύση των Twitter feeds;

Δημοσ.

social sites πχ facebook,hi5?

μπορείς να δημιουργήσεις ενα profil,και να ποστάρεις εκει περα οτι θες.

το κλειδώνεις,κανεις accept μονο τους φίλους σου και ποστάρεις με την ησυχία σου

Δημοσ.

και το blogger και το wordpress σου δινουν την δυνατοτητα να τα εχεις private,δηλαδη να τα βλεπουν αυτοι που εσυ θελεις.

νομιζω ενα απο τα 2 ειναι η λυση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...