AGGANIS3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Μου επεσε στα χερια μου το αρτεμις στοιχημα (βιβλιοθηκη & κατασκευαστικο). Πειρατικο φυσικα μαζι με το crack του. Δουλευει μια χαρα. Το προβλημα ομως ειναι οτι οταν κατεβαζω τα νεα κουπονια απο το Ιντερενετ (απο την σελιδα του Αρτεμις) δεν μου τα εμφανιζει κανονικα. Μου βγαζει κατι συμβολα, τετραγωνακια κ.τ.λ. Ετσι το προγραμμα αυτο ειναι σχεδον αχρηστο. Καμια ιδέα κανεις????? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Y.Γ Το προγραμμα το τρεξω σε win xp σε P4 2000Mhz.
AGGANIS3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Παιδια δεν ξερει κανεις τιποτα γι'αυτο???? Please.............
theopag Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2002 to programma den to ksero alla: exeis egatastisi ta fonts pou apentountai gia tin litourgia tou? an oxi pigaine sto support web-page kai zita tous na sou ta steiloub me e-mail
Adavis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 ξέρει κανεις που μπορώ να βρω το ΑΡΤΕΜΙΣ στο net???
PC_MASTER Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2003 Πολύ απλά η έκδοση αυτή που έχεις αφορά το παλαιό κουπόνι του ΟΠΑΠ, γι' αυτό και δεν γίνεται σωστή ενημέρωση των δελτίων κι ουτε φυσικά εκτύπωση.UPDATE της έκδοσης υπάρχει μέσα στο site του ARTEMIS αλλα εγκαθιστώντας της δεν 'πατσάρεται' με το υπάρχον patch. Οποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ή κάποια λύση ας στείλει pm Γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.