Προς το περιεχόμενο

OΘονη Full HD για να βλεπω ταινιες στο pc μου :)

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγώ παρόμοιο δίλημμα, έχω καταλήξει στην

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm

Την είδα στο πλαίσιο στο Mall, και πιστεύω ξεχώριζε (τουλάχιστον στην ποιότητα εικόνας της ταινίας που έπαιζε τότε).

Γενικά είμαι υπέρ των LG. Λογικά και αυτή θα είναι κορυφαία, αλλά δεν την έχω δει από κοντά, και δεν ξέρω αν αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων(βέβαια είναι 24')

Ότι και να επιλέξεις κάνε οπωσδήποτε και εσύ μία βόλτα στα καταστήματα να τις δεις εν λειτουργία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Λογικά και αυτή θα είναι κορυφαία για τα λεφτά της, αλλά δεν την έχω δει από κοντά, και δεν ξέρω αν αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων(βέβαια είναι 24')

fixed... :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Οποτε δλδ μεταξυ

Samsung SyncMaster 2433BW 24''

LG W2453V-PF TFT Monitor 24''

φυσικα, θα παω και να τις δω και απο κοντα. Μερικές ακόμη ερωτησεις:

ποια απο τις 2 να προτιμησω ; Σε gaming ποια ειναι καλυτερη απο εναλλαγες γρηγορων σκηνών;

Η Samsung SyncMaster 2433BW 24'' στο sktrootz έχει τρελή διαφορά τιμης και κυμαινεται απο 219 ως 290; γιατί αυτό; παιζει κάποια σημαντική τεχνική διαφοροποιηση ή απλά μερικοι κλέβουν; !

Και και τελευταιο: αν δωσω μεχρι 350 ευρώ, δεν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο που να αξίζει τα παραπάνω χρήματα;

Δημοσ.

μολις χτες παρελαβα αυτην http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm και μπορω να πω οτι στην πρωτη επαφη που ειχα, ειναι πολυ πιο γρηγορη σε αποκριση σε σχεση με την προηγουμενη LG 19'' L194WT-SF WIDE που ειχα. βεβαια το μαυρο στα TN πανελ εξακολουθει και ειναι μελανο σημειο, παρ'ολο που εχει βελτιωθει. σε HD ταινιες δεν δοκιμασα ακομα, το μονο που δοκιμασα ηταν games και ειδα διαφορα, εκτος της αποκρισιμοτητας που προανεφερα, και στα χρωματα. πιο ζωντανα και γλυκα χρωματα. να σημειωσω οτι η οθονη μπηκε στο κυριο πισι της υπογραφης μου.

επισης, εχει ολες τις εισοδους που χρειαζεται καποιος σημερα, d-sub, DVI-D, και HDMI. το μονο που πρεπει να ψαξω ειναι οι ρυθμισεις, μπας και βελτιωσω την εικονα οσον αφορα το μαυρο. ακομα αρχη ειναι, θα το ψαξω....!! παντως σε γενικες γραμμες ειναι value for money.

να συμπληρωσω επισης, οτι ειναι κουκλι !!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
και στα χρωματα. πιο ζωντανα και γλυκα χρωματα.

αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστά :-)

Δημοσ.

μια ακομη ερωτηση: τελικα απο διαβασμα στο φορουμ εβαλα στο παιχνιδι την Samsung SM-F2380 TFT-Monitor 23'' --> 329 ευρώ

Αξιζει να την προτιμησω σε σχεση με LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

ή Samsung SM2433BW TFT Monitor 24'' ; πειτε καμια γνωμη γιατι οσο το ψαχνω ολο και περισσοτερο μπερδευομαι και μπαινουν κι αλλες στο παιχνιδι

Δημοσ.
αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστά :-)

οταν λεω πιο ζεστα και γλυκα, εννοω σε συγκριση με την προηγουμενη οθονη μου.

εσυ, οταν λες σωστα, τι εννοεις? δωσε τον ορισμο του "σωστου" χρωματος..!!

• Super Moderators
Δημοσ.

να είναι "φυσικά" το ότι είναι πιο ζωντάνα έντονα και έτσι δεν σημαίνει ότι είναι σωστά...

Δημοσ.

Η Samsung SM-F2380 δεν ειναι 1900χ1200 οποτε αν τη συνδεσω με Ps3 δε θα υπαρχει προβλημα σε σχεση με αυτες που εχουν 1900χ1200;

αν δεν υπαρχει μαλλον παω σε αυτη. αλλιώς σε μια εκ των LG W2452V-PF ή LG W2453V-PF. Απο αυτες τις 2 ποια ειναι καλυτερη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...