carpe_diem_rj Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλημερα. Αγορασα ενα macbook pro 13 απο Αμερικη. Επισης και μ ια επεκταση εγγυησης απο Αμερικη. Θελω να κανω καποιος ερωτησεισ και οποιος γνωριζει πραγματικα ας απαντησει. Καταρχην θελω να κανω δηλωσει το μηχανημα στην apple. Μου ζηταει αρχικα χωρα πρεπει να βαλω την χωρα που αγοραστηκε η μπορω να βαλω την χωρα που βρισκομαι δλδ Ελλαδα? ΑΝ βαλω Ελλαδα θα μπορεσω μετα να χρησιμοποιησω την επεκταση εγγυησησς που ειναι απο Αμερικη? Για την επεκταση εγγυησης θα πρεπει να δηλωσω χωρα Αμερικη ετσι δεν ειναι για να το δεχτει? Επισης σε καποια φαση ζηταει και applecare persuace date πρεπει να βαλω την ημερομηνια αγοπας της επεκτασης εγγυησης η την ημερομηνια αγορας του μηχανηματος? Ημερομηνια αγορας του μηχανηματος απο ebay ποια θεωρειτε η ημερομηνια που το παρελαβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλημερα.Αγορασα ενα macbook pro 13 απο Αμερικη. Επισης και μ ια επεκταση εγγυησης απο Αμερικη. Θελω να κανω καποιος ερωτησεισ και οποιος γνωριζει πραγματικα ας απαντησει. Καταρχην θελω να κανω δηλωσει το μηχανημα στην apple. Μου ζηταει αρχικα χωρα πρεπει να βαλω την χωρα που αγοραστηκε η μπορω να βαλω την χωρα που βρισκομαι δλδ Ελλαδα? ΑΝ βαλω Ελλαδα θα μπορεσω μετα να χρησιμοποιησω την επεκταση εγγυησησς που ειναι απο Αμερικη? Για την επεκταση εγγυησης θα πρεπει να δηλωσω χωρα Αμερικη ετσι δεν ειναι για να το δεχτει? Επισης σε καποια φαση ζηταει και applecare persuace date πρεπει να βαλω την ημερομηνια αγοπας της επεκτασης εγγυησης η την ημερομηνια αγορας του μηχανηματος? Ημερομηνια αγορας του μηχανηματος απο ebay ποια θεωρειτε η ημερομηνια που το παρελαβα? - Στην Ελλάδα - προς το παρόν - δεν πωλείται το Applecare και γι' αυτό δε μπορείς να κάνεις registration με ελληνική διεύθυνση -(βλακεία κατά τη γνώμη μου αφού η κάλυψη του Applecare ισχύει ΚΑΙ στην Ελλάδα). - Μπορείς να αγοράσεις το Applecare από οπουδήποτε και να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε χώρα. Αυτό τουλάχιστον μου είπε η Apple όταν πήρα τηλέφωνο στο 1-800-MY-APPLE. Κάνε το registration βάζοντας στοιχεία μιας απο τις αποδεκτές χώρες και μετά πάρτους τηλέφωνο να σου αλλάξουν τη διεύθυνση σε αυτή που μένεις στην Ελλάδα. Θα σου στείλουν το πιστοποιητικό με τη νέα διεύθυνση σε μερικές ώρες. - Ημερομηνία αγοράς θεωρείαι εκείνη που έγινε η συναλλαγή - transaction. Δηλ. όταν χρεώθηκε η πιστωτική σου, αν το αγόρασες με πιστωτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μόλις μου ήρθε (πριν από μισή ώρα) ο κωδικός του apple care αμέσως το καταχώρησα βάζοντας διέυθυνση του san diego, πόλη από την οποία και αγόρασα το μακ. Έχει ήδη γίνει καταχώρηση με χώρα Ελλάδα. βρίσκομαι εδώ AppleCare Protection Plan Registration Number: **************** (ναι σιγά μη σας τον δώσω κιόλας .... lol) Status: Registration is in progress ...............και περιμένω και περιμένω........ και περιμένω.... και με έχουν πιάσει τα διαόλια μουυυ...... και περιμένω.............. και περιμένω............... σύντεκνε... ποσες ώρες πήρε η επεξεργασία του αιτήματος σε σένα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carpe_diem_rj Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 - Στην Ελλάδα - προς το παρόν - δεν πωλείται το Applecare και γι' αυτό δε μπορείς να κάνεις registration με ελληνική διεύθυνση -(βλακεία κατά τη γνώμη μου αφού η κάλυψη του Applecare ισχύει ΚΑΙ στην Ελλάδα). - Μπορείς να αγοράσεις το Applecare από οπουδήποτε και να το χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε χώρα. Αυτό τουλάχιστον μου είπε η Apple όταν πήρα τηλέφωνο στο 1-800-MY-APPLE. Κάνε το registration βάζοντας στοιχεία μιας απο τις αποδεκτές χώρες και μετά πάρτους τηλέφωνο να σου αλλάξουν τη διεύθυνση σε αυτή που μένεις στην Ελλάδα. Θα σου στείλουν το πιστοποιητικό με τη νέα διεύθυνση σε μερικές ώρες. - Ημερομηνία αγοράς θεωρείαι εκείνη που έγινε η συναλλαγή - transaction. Δηλ. όταν χρεώθηκε η πιστωτική σου, αν το αγόρασες με πιστωτική.[/QUOT Registration λες να κανω στο μηχανημα ε? Θελω να κανω register πρωτα το μηχανημα. Οταν κανω log in με το apple id που εχω φτιαξει στο οποιο εχω δηλωσει Ελλαδα ζηταει να επιλεξω χωρα και γλωσσα να βαλω αμερικη εκει? Μετα να κανω register για applecare και μετα να τουσ παρω τηλ να τους πω να αλλαξουν την διευθυνση? Το τηλ ποιο ειναι? 1 800 my apple τι βαζω εκει? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ακομα περιμένω τα νευρα μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ---------- ακομα τίποτα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:39 ---------- έξι και πλεόν ώρες και ακόμα τίποτα έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carpe_diem_rj Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν γνωριζει κανεις αλλος να βοηθησει ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 εγώ αγόρασα το δικό μου απο Michigan State μαζί με applecare. Ημερομηνίες αγοράς θεωρούνται αυτές πάνω στην απόδειξη πληρωμής. Το Applecare έγινε register αμέσως. Τι εννοείς πως περιμένεις? Αυτό είναι δουλειά μερικών δευτερολέπτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Για να δεις το status του applecare registration σου, μπες στο: https://selfsolve.apple.com/Agreements.do Θα σου χρειαστεί βέβαια το Apple ID σου. Το helpline της Apple στην Αμερική είναι 1-800-MY-APPLE εννοώντας πως θα πατήσεις τα πλήκτρα του τηλεφώνου που υπάρχουν τα αντίστοιχα γράμματα. Είναι δηλαδή: 1-800-69-27753. Πάρε από το Skype, είναι τσάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 παίδες πολύ ευχάριστα νέα μετά από μυι αολόκληρη μέρα αγωνιώδους αναμονής ....... τελικά......... AppleCare Protection Plan Agreement Number: *************** Status: Expires July 24, 2012 Update Agreement Information όλα καλά λοιπόν και όλα ωραία...... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχει κάποιος κάνει registration Ελλάδα και μετά ενεργοποιήσει apple care με διέυθυνση στη χώρα από την οποία το αγόρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 παίδες πολύ ευχάριστα νέα μετά από μυι αολόκληρη μέρα αγωνιώδους αναμονής .......τελικά......... AppleCare Protection Plan Agreement Number: *************** Status: Expires July 24, 2012 Update Agreement Information όλα καλά λοιπόν και όλα ωραία...... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχει κάποιος κάνει registration Ελλάδα και μετά ενεργοποιήσει apple care με διέυθυνση στη χώρα από την οποία το αγόρασε Μπράβο. Πολύ ωραία Το agreement number δεν μας έδωσες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μπράβο. Πολύ ωραία Το agreement number δεν μας έδωσες..... τι το θελετε κυριε ..... εσεις εχετε..... οπότε το κουβαδακι σας και στη δικη σας παραλια........:lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polydoroskatharakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 όλα καλά λοιπόν και όλα ωραία...... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν έχει κάποιος κάνει registration Ελλάδα και μετά ενεργοποιήσει apple care με διέυθυνση στη χώρα από την οποία το αγόρασε Άντε βρε... Ωραία! Επιτέλους! Τι αγωνία ήταν κι αυτή που πέρασες. Μα δεν έχεις κι εσύ λίγο υπομονή ρε παιδί μου. Είδες, όλα πήγαν καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ερώτηση στους συνένοχους Τωρα απλά τηλεφωνώ και στην ελληνική γραμμή της apple και απλά δηλώνω ότι θέλω να αλλάξω την διεύθυνσή μου γενικά ή επισημαίνω και την διεύθυνση για το apple care; Επίσης ζητάω να μου αποστείλουν μέσω email νεό αντίγραφο του agreement? hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skywritergr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το applecare έχει παγκόσμια ισχύ οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από ότι έχεις κάνει εως τώρα. Νομίζω ήρθε η ώρα να το απολαύσεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το applecare έχει παγκόσμια ισχύ οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω από ότι έχεις κάνει εως τώρα. Νομίζω ήρθε η ώρα να το απολαύσεις!!! Έτσι ακριβώς. Και να μην αλλάξει διεύθυνση ισχύει το ίδιο Ελλάδα.... Απλώς σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουν μαζί του είναι καλό να βάλει την σωστή διεύθυνση (λέμε τώρα, γιατί συνήθως το κάνουν μέσω e-mail). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.