Προς το περιεχόμενο

LCD TV 32 για PC monitor

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως το βλεπετε για χρηση απο το 1 μετρο? θα ειναι κουραστικο?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169378

οσοι το εχετε κανει ας πειτε μια γνωμη

Μια χαρά, κλείσε και καμιά συμφωνία με κατάστημα οπτικών για να προμηθεύεσαι και καινούργιους φακούς καθε μηνα και θα είσαι οκ.

(32'' + 1080p αναλυση + 1m + pc use = το απόλυτο όπλο καταστροφής των ματιών σου. Θα σου προσφέρει άφθονες εμπειρίες πονοκεφάλου)

Δημοσ.

Εννοείτε μιλάς για HDMI σύνδεση έτσι? ... εγώ πάντως που έχω την TV αυτή και κάπου κάπου συνδέω το Laptop για έργο-game-world-photo viewing κτλ ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι τα ματάκια μου:-)

(να μεγαλώσεις λίγο και την γραμματοσειρά από τις ρυθμίσεις και θα είσαι ακόμα πιο ΟΚ);)

Υ.γ. χτύπα την TV , πολύ καλή)

Υ.γ. την γνώμη μου σου λέω , εμένα με βολεύει οπτικά!

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζί (π.χ. Saturn, Media markt) και να κάνεις ένα τεστ από μόνος σου και να δεις αν σε βολεύει! (πάρε ένα laptop και ένα καλώδιο hdmi να κάνεις την δουλειά σου, ...αν δεν έχεις δανείσου από φίλο)

Δημοσ.
Εννοείτε μιλάς για HDMI σύνδεση έτσι? ... εγώ πάντως που έχω την TV αυτή και κάπου κάπου συνδέω το Laptop για έργο-game-world-photo viewing κτλ ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι τα ματάκια μου:-)

Δουλεύεις καθημερινά με office, internet κτλ σε tv 30+'' με ανάλυση μόλις 1920*1080 και βλέπεις ακόμα μπροστά σου?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? εδώ τα κανονικά monitors στις 30 ίντσες έχουν 2560χ1600 όχι 1920χ1080 που έχουν οι 32αρες τηλεοράσεις :o

Δημοσ.
ναι γιατί ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? εδώ τα κανονικά monitors στις 30 ίντσες έχουν 2560χ1600 όχι 1920χ1080 που έχουν οι 32αρες τηλεοράσεις :o

Μα αυτό λέω. Είναι πολυ μικρή η ανάλυση για 30+" ειδικά για χρήση office ιντερνετ κτλ κτλ.. Ασε που χρειάζεται να κουνάς συνέχεια τον λαιμό σου αφού τα γράμματα είναι μεγάλα και απλώνονται σε μεγάλο πλάτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem, ότι ανάλυση και να είχε πάλι θα κούναγε το λαιμό λόγω ιντσών...

η μεγάλη ανάλυση θα δυσκόλευε ακόμα περισσοτερο τα πράγματα μιας και δεν θα είχε συνηθίσει στο μικρότερο dot pitch της αγοράς...

Δημοσ.

Εγω παντως που δοκιμασα με 32αρα Samsung το βρηκα πολυ κουραστικο και σε αναλυση 1366Χ768 και ακομα πιο πολυ σε full hd. Οσες ρυθμισεις κι αν εκανα,παντα με ποναγαν τα ματια και το κεφαλι μου σε τετοιο βαθμο που εβαλα παλι το παλιο 17αρι μονιτορ για νετ ,κλπ και την τηλεοραση την εχω για να βλεπω ταινιες και να παιζω παιχνιδια σε αποσταση 2 μετρων περιπου. Νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα να προτιμησεις ενα μονιτορ 24-26".

Δημοσ.

εχω την ιδια TV σε HD ready και απο 1,5 μετρο δεν με κουραζει καθολου οσες ωρες και να κατσω. βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο, πανε και δες την και απο κοντα καλυτερα.

α και καποιος ειπε για hdmi , εγω την εχω στο dvi γιατι δεν εχω hdmi στο pc, χανω πολλα ? μια χαρα μου φαινετε εμενα αλλα μηπως υπαρχει και καλυτερα?

σημ: παιζω σε 1280Χ720, αν το βαλω στο 1360Χ768 μου φαινονται θολα τα γραμματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...