Προς το περιεχόμενο

DVD Player- Hyundai HHD3931KUC χωρίς ήχο σε κάποια Xvid (!?!?!)

george69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι μου.

Αγόρασα σήμερα για τη μάνα μου το DVD Player Hyundai HHD3931KUC (39 Ευρουλάκια, με HDMI,USB, SD Card, 5.1 Ch, Upscalling up to 1080p κλπ.), επειδή το παλιό της είχε χαλάσει....

Λοιπόν για να το δοκιμάσω αποθήκευσα σε ένα φλασάκι των 8GB- 8 ταινίες Xvid και το έβαλα στον νέο DVD Player για να το δοκιμάσω....

Nα διευκρινίσω ότι σύνδεσα τον DVD Player στην τηλεόραση μέσω καλωδίου Scart, μιας και η τηλεόραση της μάνας μου είναι μιά παλιά CRT (Sony Trinitron).

Λοιπόν όλες τις έδειξε πεντακάθαρα, αλλά στις 2 από αυτές τις 8 ταινίες, δεν υπήρχε ήχος (!?!?!), αλλά μόνο εικόνα.....

Απόρησα πραγματικά!!

Τί να συμβαίνει άραγε??:mad::mad:

Μπορεί κανείς σας να με βοηθήσει...??

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

1. Τί είδους audio stream περιείχαν αυτές οι 2 ταινίες; Για πέρνα τα αρχεία από το πρόγραμμα MediaInfo και κάνε paste εδώ το text report

2. Το προηγούμενο player που έχει χαλάσει, τις έπαιζε κανονικά τις συγκεκριμένες 2 ταινίες;

Δημοσ.
1. Τί είδους audio stream περιείχαν αυτές οι 2 ταινίες; Για πέρνα τα αρχεία από το πρόγραμμα MediaInfo και κάνε paste εδώ το text report

2. Το προηγούμενο player που έχει χαλάσει, τις έπαιζε κανονικά τις συγκεκριμένες 2 ταινίες;

Ξεκινώ από τη δυτερη ερώτηση σου....

1. Όχι, δεν το'παιξα στο παλιό, αλλά στο δικό μου- επίσης παλιό Home Cinema Samsung HT-TP 75 και τό έπαιξε άψογα με τον ήχο!!

2. Το text report της μιας ταινίας (χωρίς ήχο) είναι:

--- File Information ---

File Name: Film.avi

File Size (in bytes): 1,467,772,928

--- Video Information ---

Video Codec Type: xvid

Video Codec Name: XviD ISO MPEG-4

Frame Width (pixels): 672

Frame Height (pixels): 272

Frames Per Second: 25.000

Video Bitrate (kbps): 1195

Quality Factor (bits/pixel)/frame: 0.262"

--- Audio Information ---

Audio Codec: 0x2000 (Dolby AC3) AC3

Audio Sample Rate (Hz): 48000

Audio Bitrate(kbps): 448

Audio Bitrate Type: CBR

Duration (hh:mm:ss): ***1:58:39***

Αυτά φίλε μου και να διευκρινίσω και πάλι, ότι από τις 8 ταινίες δεν βγάζει ήχο στις 2. Τις άλλες τις παίζει κανονικά!!

Δημοσ.

AC3 ήχος είναι, θα έπρεπε να παίζει. Τα περισσότερα καινούργια players το καταφέρνουν, τουλάχιστον. Αν διαπιστώσεις ότι υπάρχει pattern «όλα όσα παίζουν έχουν MP3 ήχο, ενώ όσα δεν παίζουν άλλου τύπου», τότε αυτό θα σημαίνει ότι το player σου υποστηρίζει μόνο AVI με MP3 ήχο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου εχω κι εγω το ιδιο dvd και αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα :mad: ...

Εγω βεβαια εχω ενα WD 250αρι σκληρο πανω και το κανει σε αρκετες ταινιες. Το περιεργο ειναι οτι μια φορα στις δεκα μπορει να τις παιξει :rolleyes: (!)......

Κι οντως ολα τα αρχεια εικονας και ηχου των ταινιων εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια στοιχεια, απλα σε μερικα απο αυτα δεν παιζει ο ηχος......

Και το κουφο ειναι οτι αρχιζει να αντιμετωπιζει προβλημα και με τα δισκακια dvd. Δεκα τα αναγνωριζει και μια οχι (σε ολα τα dvd και οχι σε καποια ορισμενα), ενω ενα βραδυ αρχισε να ανοιγοκλεινει το πορτακι του player μονο του (ξερεις βραδυ στο παιδικο και ενω κοιμοταν η μικρη, ενας ηχος απο το δωματιο της και το πορτακι απο το player να σου θημιζει κατι απο splater ταινια :lol: -το ουρλιαχτο της μικρης ελειπε και ευτυχως ......)

Τελως παντων αν βρει καποιος καποια λυση (αναβαθμιση, και οτι αλλο) ας την πει να δουμε τι θα κανουμε :mad: ....

Δημοσ.

Να ρωτήσω εάν το πάω στην αντιπροσωπεία- σέρβις της FUNAI, που έχει την αποκλειστικότητα στην Ελλάδα να μου το φτιάξουν?

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να το πας (πριν αρχισει να εχει προβλημα και με τα dvd) αν το μπορεις.....

Δεν εχεις να χασεις τιποτα, απεναντιας να κερδισεις εχεις .....

Υ.Γ. Αν τελικα το πας, πες σε παρακαλω τι ειπανε......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...